Såld

Välkomna till Skvadronsgatan 9A och denna välplanerade 2:a om 56 kvm...

Main image

Skvadronsgatan 9A

Malmö

Välkomna till Skvadronsgatan 9A och denna välplanerade 2:a om 56 kvm. Här bor man i en bostad med öppen planlösning vilket skapar trevliga sällskapytor. Den generösa takhöjden och det stora fönsterpartiet ger vardagsrummet ett härlig ljusinsläpp och en trevlig rymd. Lägenheten har modernt kök i vitt med bra arbetsytor, helkaklat badrum samt hall med vackert stengolv och förvaringsmöjligheter. Sovrummet är beläget mot föreningens innergård. Perfekt läge med promenadavstånd till både city samt hav och strand. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 062 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
56 m²
Byggnadsår
1945
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med vacker stengolv, vita väggar samt spotlights i taket. Garderob med bra förvaringsmöjligheter.

KÖK - Vidare från hallen når man lägenhetens kök som har öppen planlösning med vardagsrummet. Vit modern köksinredning med ljusgrått kakel ovan köksbänken i ek. Köket har bra arbetsytor och är utrustat med häll, ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys. I köket har man även en praktisk köksö. Ljus parkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum har en härlig rymd med generös takhöjd. Här finns plats för både stor soffa samt matbord. Det stora fönsterpartiet ger ett trevligt ljusinsläpp. Ljust parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM - Sovrum som är beläget mot innergården. Här har man väggar i en duvblå ton samt ljus parkettgolv under heltäckningsmattan ( golvet under heltäckningsmattan är i gott skicka enligt säljaren). Skjutdörrsgarderob med mycket bra förvaringsmöjligheter.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med grå klinkers på golvet och vit kakel på väggarna. Takdusch, handfat med underskåp, toalett samt spotlights i taket.

Nuvarande ägare disponerar lägenheten som 2 rok. Enligt föreningens register är lägenheten 1 rok.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Bollebygd består av 106 st lägenheter, 3 st bostadsrättslokaler, 1 st hyreslokal samt 20 parkeringsplatser. Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 1954 på fastigheten Bollebygd 2 som föreningen innehar med äganderätt. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Brf Bollebygd är en stark föreningen med stabil ekonomi och friköpt tomt.

Föreningen har gemensam el vilket innebär att föreningen står för nätavgifterna och att respektive lägenhet debiteras efter faktiskt förbrukning.

Ovanstående uppgifter är hämtad från föreningens hemsida samt från årsredovisningen 2022.

Föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/bollebygd/brf-bollebygd/

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Ribersborg
Gatuadress
Skvadronsgatan 9A
Postnummer, ort
21752 Malmö
Lägenhetsnummer
66
Lägenhetsnummer LM
1002
Boarea(BOA)
56 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
Uppgiften saknas i föreningens register
Andelstal insats
0,71%
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning för denna lägenhet: 108.303 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 062 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. bredband, TV (basutbudet), värme, vatten samt bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel och hemförsäkring. Föreningen har gemensam el vilket innebär att föreningen står för nätavgifterna och att respektive lägenhet debiteras efter faktiskt förbrukning.
Avgiftshöjningar
Månadsavgiften höjdes med 5% 2023-01-01. Enligt årsredovisningen finns det en planerad avgiftshöjning med 5% de närmaste 5 åren.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen ha 20 parkeringsplatser. Sedan 2023 har föreningen installerat laddstolpar och erbjuder laddpunkt på 8st parkeringsplatser. Alla som får en parkeringsplats kommer bli tillfrågad om de är intresserad av en plats med laddpunkt, för att vara kostnadsneutrala mot föreningens övriga medlemmar tas det ut en extra avgift för själva laddpunkten. Om man inte hyr en parkeringsplats kan man har rätt till boendeparkering genom kommunen. På Malmö stads hemsida kan du läsa hur du ska göra för att få tillstånd.

Bostadsrätt

Namn på Brf
HSB Brf Bollebygd
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1945
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har tre tvättstugor i källaren. Tvättstugorna, som är helkaklade och renoverade 2000, har alla moderna Wascatormaskiner och torktumlare.Tvättid bokas elektroniskt och varje tvättstuga har en egen tidsmatris. I föreningen finns en övernattningslägenhet . Den innehåller en säng som är 160 cm bred, en liten TV, trinette med två kokplattor och ett litet kylskåp. Dusch samt toalett. Kostnad 300 kr/dygn. Föreningen har även ett bokningsbart hobbyrum.
Utförda renoveringar
De senaste åren har föreningen gjort följande större underhållsåtgärder och investeringar i fastigheten. 2017-2018: Relining av avloppsrör. 2019-2022: Renovering av hissarna. 2020-2021: Renovering av ventialtionskanalerna. 2021: Ombyggnad brandväg/ förnyad växlighet. 2021-2022: Renovering av trapphusen.
Kommande renoveringar
De närmaste åren planerar styrelsen för följande större åtgärder. 2024: Källarrenovering. 2026: Balkongrenovering. 2029: Renovering av värmesystemet.
TV/internet
Fastigheten är ansluten till ComHem kabel-TV. Kostnaden för ComHem:s basutbud av kanaler ingår i månadsavgiften. Brf Bollebygd har tecknat avtal med Telia och Halebop, hastighet 1000/1000. Kostnaden för detta ingår i medlemsavgiften.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-02-23
Energiklass
D
Energiprestanda
88 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.