Såld

Grönskande gavelradhus med insynsskyddad trädgård i väster...

Main image

Christians gränd 3

Lund

Grönskande gavelradhus med insynsskyddad trädgård i väster på områdets bästa läge! Nu finns det möjlighet att bli ägare av ett ytterst välskött hus med fina och omsorgsfulla val. De 118 kvm i två plan har en extremt välplanerad planlösning med hela fyra sovrum, två vardagsrum och två badrum. Dom låga driftskostnaderna ger en bra boendekostnad. Huset har energiklass B vilket ger möjlighet till "gröna bolån". Parkeringsplats med elbilsladdare.
På Oscarshem bor man "granne" med gröna omgivningar och skola samtidigt som man har närhet till kommunikationer och all tänkbar service.

Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Antal rum
6
Boarea
118 m²
Tomtareal/mark
246 m²
Byggnadsår
2015
Boendeform
Radhus
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande ljus hall med praktiskt klinkergolv och bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Här finns även plats för avhängning av ytterkläder. Det härliga ljusinsläppet som fås via den helglasade öppningsbara dörren bredvid ytterdörren, fortsätter fint vidare in i bostaden. Väggarna är målade i snygg grå kulör.

KÖK - Till höger från hallen ligger det välplanerade köket med vita släta luckor och lådfronter från Myresjökök med stilrena rostfria handtag. Ett modernt och rymligt kök med bra arbetsytor och förvaring i både skåp och lådor. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin (Siemens), glaskeramikhäll, vit fläktkåpa, inbyggnadsmikrovågsugn och inbyggnadsugn med vita fronter (Bosch) samt kyl och frys (Bosch). Exklusiv granitbänkskiva med underlimmad vask och vitt liggande kakel ovan. Här finns utrymme för stor matplats i anslutning till vardagsrummet. På golvet ligger ett snyggt ekparkett från Kährs som följer in i vardagsrummet. Väggar målade i grå kulör.

VARDAGSUM - I öppen planlösning mot köket och matplatsen ligger vardagsrummet. Ett lättmöblerat och härligt rum. Här får man fint ljusinsläpp från flera fönster. Härlig sällskapsyta med plats för stor soffgrupp. Samma fina ekparkett från Kährs som löper från köket, målade väggar i grå kulör. Härifrån har man utgång till bostadens fina uteplats och den härliga grönskande trädgården.

WC/DUSCH/TVÄTT - Rymlig helkaklad wc/dusch med ljus klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, dusch med duschdörrar i klarglas, handfat med kommod i vitt, högskåp, spegel med belysning (Svedbergs) och spotlights i tak. Separat tvättavdelning med tvättmaskin (2020)och torktumlare (Miele) med praktisk tvättbänk med vask samt väggskåp ovan. Ljus klinker på golv och målade väggar i vitt.

OVANVÅNING
ALLRUM - Trappan i eklaserad furu leder oss upp till ovanvåningen där vi möts av ett ljust och härligt allrum. Här får man plats med tv-hörna och soffa eller ett hemmakontor. Fönsterbänkar i vacker natursten finns i samtliga rum. På golvet ligger ett fint ekparkett från Kährs som löper vidare i resterande rum. Vita målade väggar.

BADRUM - Helkaklat badrum med ljust klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badkar, wc, vask med kommod i vitt, spegel med belysning, väggskåp (Svedbergs).

SOVRUM 1 - Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob som har vita dörrar och silverprofiler. Rummet har en fondvägg målad i blå harmonisk ton, övriga väggar vita. Ekparkett från Kährs.

SOVRUM 2 - Sovrum med målade väggar i grått samt ekparkett från Kährs.

SOVRUM 3 - Sovrum med skjutdörrsgarderob med vita dörrar och dekorativa silverprofiler. Vita målade väggar och ekparkett från Kährs.

SOVRUM 4 - Sovrum med skjutdörrsgarderob med vita dörrar och dekorativa silverprofiler. Grå målade väggar och ekparkett från Kährs.

Läs mer om rummen

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johan Lundquist, 046-15 54 30
Handelsbanken – Lund Ideon, Johanna Wictorin, 046-15 95 99

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
2-plans gavelradhus
Fastighetsbeteckning
LUND TAFFELSILVRET 2
Område
Lund
Gatuadress
Christians gränd 3
Postnummer, ort
22639 Lund
Tomtstorlek
246 m²
Boarea(BOA)
118 m²
Boareauppgifter enligt
Lantmäteriet
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Planer och bestämmelser
Nöbbelöv 24:1,del av,m fl i lund, Detaljplan (Beslutsdatum: 2012-03-15, Registreringsdatum: 2012-08-31)
Gemensamhetsanläggning
LUND TAFFELSILVRET GA:1
Samfällighet
LUND TAFFELSILVRET S:1
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburet system
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Stålreglar med 300 mm EPS-isolering
Fasad: Fasadtegel och skivor
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåtisol
Bjälklag: Trä
VA
Kommunalt vatten året om
Kommunalt avlopp
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde(Byggnad)
2 290 000 kr
Taxeringsvärde(Mark)
1 528 000 kr
Summa taxeringsvärde
3 818 000 kr

Pantbrev/Inteckningar

Inteckningar
4
Totalbelopp
4 155 000 kr

Kostnader

Elkostnad
11 037 kr/år
Värme
4 597 kr/år
Samfällighet
10 600 kr/år
Antal personer i hushållet
4
Total Driftkostnad
26 234 kr/år
Kommentar
Elhandelskostnad efter avdraget elstöd juni-22 till maj-23 var 2.934 kr. Elnätsavgift för samma period (fast del, rörlig del och energiskatt) var 8.103 kr. Total elkostnad blir därmed 11.037 kr. (Förbrukning 4200 kWh) Fjärrvärmekostnad samma period var 4.597 kr. (Förbrukning 4,233 kWh) I avgiften till samfälligheten 10.600 kr/år, ingår vattenförbrukning 150 m3 per hushåll och år (avläsning en gång per år för justering), avfallshantering, skötsel av gemensamhetsanläggning, elkostnader (gatubelysning mm.), oförutsett ex snöröjning, avsättning för underhållsfond (minimibelopp 500 kr enligt stadgar).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Egen parkering med elstolpe på samfällighetens mark. Det går ev. hyra extra parkering för 350kr/mån.

Byggnad

Byggår
2015
TV/internet
Öppet fiber.
Uteplatsbeskrivning
Uteplats med skärmtak.
Övriga byggnader
Isolerat förråd om ca 6 kvm med golvvärme (el). Säljaren har den senaste vintern ej haft på golvvärmen.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2023-09-04
Energiklass
B
Specifik energianvändning
63 kWh/m²
Energiprestanda
54 kWh/m²
Besiktningsman
Jonas Andersson, Anticimex

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.