Såld

Kvadratsmart 3:a med balkong i västerläge, högst upp i huset!

Main image

Norrängavägen 5c

Lund

Nu släpper JM sin fantastiska visningslägenhet i Kvarteret IQ till försäljning!
51 kvm som är smart fördelade över hall, kök/vardagsrum, två sovrum , klädkammare och ett generöst badrum. Dessutom har lägenheten en stor balkong i västerläge och eftersom vi befinner oss högst upp i huset så är utsikten fantastisk!
Lägenheten erbjuder alla bekvämligheter som medföljer nyproduktion. Stilrena materialval, bra förvaring och stor balkong är några av många fördelar. Modernt kök från Vedum och helkaklat badrum med kombimaskin är ytterligare bonus. Inflyttningen påbörjades i början av 2022 och byggnaden är nu helt färdigställd och inflyttad. Föreningen erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med bra service, trevlig utemiljö och förmånliga månadsavgifter.
Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
2 958 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
51 m²
Boendeform
Bostadsrätt
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob som har praktiskt Pelly-system. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar.

WC/DUSCH - Stilfull helkaklad wc/dusch med grå klinkers och vitt kakel. Här finnes wc, dusch med duschdörrar i klarglas, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning samt en praktisk torkställning. Här har man även en kombimaskin (Electrolux) med arbetsbänk och väggskåp ovan. Spotlights i tak.

KÖK - Modernt kök från Vedum med vit köksinredning och vitt matt kakel på väggen ovan bänkskivan. Smart klick-öppning på väggskåp och handtag på bänk och högskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn (rostfri), spiskåpa Franke (vit) med rostfri frontlist, integrerad diskmaskin och kyl/frys (rostfri). Vitvaror från Electrolux. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Här finns även plats för matbord.

VARDAGSRUM - Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens balkong.

BALKONG - Lägenhetens generösa balkong är belägen i soligt västerläge.

SOVRUM 1 - Sovrum med mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Plats för dubbelsäng. Här finns även en klädkammare.

SOVRUM 2 - Ett mindre sovrum med plats för enkelsäng eller varför inte ha det som ett hemmakontor eller barnrum? Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Om man hellre föredrar ett större vardagsrum så kan man ta ner väggen.

Läs mer om rummen

Närområde

Linero är ett bostadsområde i östra delen av Lund. Här finns bra närservice med knutpunkten Linero torg. Livsmedelsbutik, gym, vårdcentral mm. Kommunikationen in till Lund centrum är bra med stadsbuss linje 3 som tar dig in till centralen på bara 15 minuter.

Läs mer om närområdet

Allmän information

Brf Kvarteret IQ består av 78 lägenheter och är ett Smarta Kvadrat projekt som byggts av JM AB. Huset ligger mellan bostadskvarter och gröna parker. Mellan kvarteret och Dalbyvägen sträcker sig ett lummig grönområde med lekplatser och promenadstråk. Linero torg är områdets centrum med bland annat ICA-supermarket, apotek, gym, restaurang och vårdcentral. Inflyttning påbörjades under januari månad 2022. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar. Förvaltning via JM@home

EKONOMI
Årsavgiften kommer att höjas mellan 6-10 % från aktuell nivå för att kompensera räntehöjningar.
Andel av föreningens lån som belastar lägenheten enligt Ekonomisk plan är: 556.000kr

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Linero
Gatuadress
Norrängavägen 5c
Postnummer, ort
22477 Lund
Lägenhetsnummer
3-1401
Boarea(BOA)
51 m²
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavare nyttjar ett förrådsutrymme
Antal rum
3
Andelstal
1,3486
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
2 958 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Uppvärmning och kallvatten ingår i månadsavgiften. Individuell avläsning av varmvatten och el debiteras medlemmarna retroaktivt. Obligatoriskt tillägg för Telia Triple play om 220 kr/månad.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
15 garageplatser, varav 3 med laddstation för elbil. 15 öppna parkeringsplatser på gård, varav 2 är handikappsanpassade. 2 öppna parkeringsplatser på gård med laddstation är reserverade till bilpool. Kostnad garageplats 750 kr/mån. Kostnad elladdningsplats 750 kr/mån + administrativ tillägg 250 kr/mån + kostnad för elförbrukning. Kostnad parkering utomhus 400 kr/mån. Separat kösystem. I dagsläget finns ej lediga platser.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kvarteret IQ
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Parkering för cykel finns längs med gatan, på gården eller i källaren. Extra förråd finns att hyra, internt kösystem.
Kommande renoveringar
Huset färdigställdes 2022. Inga planerade renoveringar.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-05-15
Energiklass
C
Specifik energianvändning
66 kWh/m²
Energiprestanda
62 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.