Såld

Välkomna till denna läckra gavellägenhet om 80,5 kvm på perfekt läge i Lomma Strandstad...

Main image

Strandpromenaden 6

Lomma

Välkomna till denna läckra gavellägenhet om 80,5 kvm på perfekt läge i Lomma Strandstad. Här bor man i en välplanerad bostad med utsikt mot stranden med havet och bron i bakgrunden. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en trevlig balkong i soligt söderläge med fantastik utsikt. Den moderna och öppna planlösningen ger generösa sällskapsytor. Kök med vita luckor och bra arbetsytor. Bostaden erbjuder ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens masterbedroom med förvaring i stor skjutdörrsgarderob är beläget mot föreningens lugna och fina innergård. Ett bekvämt boende med badstranden som granne. Lägenheten disponerar över en garageplats som kostar 600 kr/mån samt ett förråd i källaren som nås bekvämt med hiss. Ett boende som måste upplevas på plats. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 465 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
80.5 m²
Byggnadsår
2007
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande hall som har både plats för hallmöbel samt avhängningsmöjligheter. Målade väggar i en snygg djupgrön ton och parkettgolv som är genomgående i bostaden.

KÖK - Modernt kök med vit köksinredning och bra arbetsytor. Gott om förvaring i både lådor och på de öppna hyllplanen. Köket är utrustat med diskmaskin, häll, köksfläkt, inbyggnadsugn samt delad kyl och frys. Parkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - Matplatsen ligger anslutning till köket och har öppet samspel med vardagsrummet vilket ger utrymme för det stora sällskapet. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån har men en fin utsikt mot havet och Lommas fina strand. Ljusa väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är generöst och lättmöblerat och har plats för stor soffa. Rummet har platsbyggda vägghyllor i modernt stil. Väggar samt del av taket i vardagrumsdelen är målat i samma snygga djupgröna ton som i hallen. Parkettgolv. Från vardagsrummet når man bostadens båda sovrum.

SOVRUM - Bostadens masterbedroom är beläget mot föreningens lugna innergård. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt en stor skjutdörrsgarderob med bra förvaring i. Rum med extra bra ljudisolering. Målade väggar i två kulörer samt parkettgolv.

SOVRUM - Det mindre sovrummet är perfekt som gästrum eller hemmakontor. Ljusa väggar och parkettgolv. Härifrån har man utgång till bostadens fina balkong.

BALKONG - Möblerbar och mysig balkong som ligger i soligt söderläge. Här sitter man gärna och njuter av havet och Lommas vackra strand i bakgrunden.

WC/DUSCH - Stor helkaklad wc/dusch med vitt kakel på väggar och svart/vitt mönstrat golv. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan till förvaring. Dusch med glasväggar, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning och vägghängd wc. Badrummet har även ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

Enligt föreningens register är lägenheten om 2 rum och kök. Nuvarande ägare disponerar bostaden som 3 rum och kök.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Havet i Lomma äger fastigheten Lomma 25:20. På fastigheten finns 3 byggnader med 35 lägenheter uppförda. Byggnaderna uppfördes 2005 och fastigheternas adress är Strandpromenaden, Brisgränd och Stiltjeplatsen. Ekonomisk förvaltar är Riksbyggen.

Andel av BRF nettoskuldsättning för denna bostadsrätt: 873.115 kr. Beräkning enligt följande. Långfristiga skulder till kreditinstitut 19.017.548 kr + Skulder kortfristiga skulder till kreditinstitut 17.128.750 kr – Kassa och bank 1.547.059 kr = 34.599.239 kr x andelstal årsavgift 2,52351% = 873.115 kr

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Strandpromenaden 6
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
208284001-0322
Lägenhetsnummer LM
1101
Boarea(BOA)
80.5 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
2.5234%
Andel av månadsavgift
2.5235%
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 465 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, vatten, internet 100/100 samt kabel-TV via Telia, bostadsrättstillägg, renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är garageplats 600 kr/mån (obligatorisk) hushållsel och hemförsäkring. Föreningen har gemensamt elnätsavtal och boende debiteras efter faktiskt förbrukning. Enligt utdrag från föreningen har nuvarande ägare en schablonkostnad om 210 kr/mån för elen. (2 personer i hushållet)
Avgiftshöjningar
Föreningen sänkte avgiften med 10% för ca två år sedan. Från 1 januari 2023 kommer föreningen återgå till samma avgifter som för två år sedan (uppgift lämna av föreningen 2022-10-10).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Det finns 52 garageplatser i gemensam garage. Varje lägenhet disponerar över en garageplats, obligatorisk kostnad om 600 kr/mån. Där utöver har föreningen 7 parkeringsplatser för gäster.

Bostadsrätt

Namn på Brf
BRF Havet i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2007
Hiss finns
Ja
TV/internet
Fiber via Telia. Internet 100/100 ingår i avgiften samt Kabel-TV (basutbudet)

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-10-21
Energiklass
D
Specifik energianvändning
97 kWh/m²
Energiprestanda
99 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.