Såld

Radhus i två plan om 121 kvm med mysig uteplats och trädgård i västerläge

Main image

Vintervägen 7

Hjärup

Välkomna till detta nya och välplanerade radhus i två plan om 121 kvm med mysig uteplats och trädgård i västerläge. Här bor man i trivsamma Hjärup på barnvänlig gata med närhet till både förskola och skola. Huset har trevligt vinkelkök i öppet samband med vardagsrum och väl tilltagen matplats vilket ger generösa sällskapsytor. Vardagsrummet har stora fönsterpartier med ett generöst ljusinsläpp och från vardagsrummet tar man sig direkt ut till den egna trädgården med trädäck och gräsmatta. Privat avdelning på ovanvåningen med tre sovrum och ett allrum. Möjlighet finns till fyra sovrum om man önskar. Bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare och skjutdörrsgarderober. En lättskött trädgård och uppfart med plats för två bilar. Två förråd finns på tomten. I detta helt nybyggda hus bor man med låga driftskostnader tack vare den senaste teknikens frånluftsvärmepump och man är befriad från fastighetsavgift i 15 år, fastighetsavgiften för 2022 är för närvarande 8.874 kr. Dessutom slipper man kostnader för underhåll och reparationer ett antal år framöver. Hjärup är en by med ett perfekt läge mellan Lund och Malmö. Här finns både tågstation, busshållplatser och cykelväg vilket ger smidiga och bra kommunikationsmöjligheter. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Antal rum
5
Boarea
121 m²
Tomtareal/mark
190 m²
Byggnadsår
2022
Boendeform
Radhus
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med klinker på golvet och vita väggar. Här finns plats för avhängning samt förvaring i garderob

KÖK - Till höger i hallen når man husets kök. Ett modernt vinkelkök från Vedum med fönster ovanför vasken och trevlig utsikt mot husets framsida. Köksinredning i sandbeige ton med kakel ovan bänkskivan. Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), rostfri ugn (Siemens), rostfri mikrovågsugn (Siemens), blandare i krom (Tapwell), två integrerade kyl- och fryskombinationer (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), köksfläkt (Franke) samt bänkbelysning (LED-list). Mattlackad ekparkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - Den moderna öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger stor härliga ytor. Matplatsen är rymlig med plats för det större sällskapet. Mattlackad ekparkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är lättmöblerat med stora fönsterpartier ut mot trädgården vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Mattlackad ekparkettgolv och vita väggar samt vacker natursten i fönsterna. Från vardagsrummet har man utgång till husets trädäck och trädgård i soligt västerläge.

BADRUM - Helkaklat badrum med klinker i grå ton på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badrumsskåp med belysning (Svedbergs), handfat med blandare i krom (Tapwell) och kommod (Svedbergs), toalettstol, torkställningen John i polerat stål, spotlights i taket, badkar och blandare i krom (Tapwell). Här har man även tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens) med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp med förvaringsmöjligheter.

KLÄDKAMMARE - Under trappan har man praktisk förvaring i klädkammare.

OVANVÅNING
HALL - På ovanvåningen har man en rymlig hall med mattlackad ekparkett samt vita väggar. Här finns ytterligare en klädkammare.

KLÄDKAMMARE - Klädkammare med praktisk Elfa-inredning ger mycket bra förvaringsmöjligheter.

ALLRUM /SOVRUM- Till vänster när man kommer upp på ovanvåningen möts man av husets allrum. Detta rum kan användas som sovrum om man önskar. Allrummet är rymligt och har utsikt mot husets trädgård. Mattlackad ekparkett och vita väggar.

SOVRUM - Även detta rum är beläget mot husets trädgårdssida. Sovrummet är väggar i en ljusblå ton och mattlackad ekparkett. Lättmöblerat sovrum med gott om plats för både säng och skrivbord.

SOVRUM - Bostadens största sovrum har väggar i en grönbeige färg och mattlackad ekparkett. Förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob med inredning från ELFA.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med vit matt kakel på väggarna och ljusgrå klinkerpå golvet. Badrumsskåp med belysning(Svedbergs), handfat med blandare i krom (Tapwell) och kommod (Svedbergs), dusch med blandare i krom (Tapwell), duschväggar i glas, handdukstork, och spotlights i taket.

Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus som har värdeår 2012 och senare.
Då nuvarande ägare tillträde fastigheten i september 2022 och inte har bebott huset kan inga driftskostnader redovisas. Kostnader som kommer att debiteras kommande fastighetsägare är för vatten och avlopp, uppvärmning, el, renhållning, samfällighetsavgift och försäkring.
När nuvarande ägare förvärvade fastigheten av JM AB redovisades följande schablonmässiga och uppskattade driftskostnader: Vatten och avlopp, 8.300 kr/år. Sophämtning, 3.000 kr/år. Uppvärmning, 9.700 kr/år. Huhsållsel ,5.500 kr/år. Samfällighetsavgift 500 kr/år.
Vattenburen golvvärme på entrévåning och radiatorer för vattenburen värme på ovanvåning.
Huset är försett med en frånluftsvärmepump. Friskluft tas in via tilluftsventiler på entrévåning eller bakom radiatorer på ovanvåning. Köksfläkt ventileras via separat kana

Taxeringsinformation anger ingen boarea.

Läs mer om rummen

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning Staffanstorp Stora Uppåkra GA:27 ändamål dräneringsledning.

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Radhus
Fastighetsbeteckning
STAFFANSTORP STORA UPPÅKRA 12:500
Gatuadress
Vintervägen 7
Postnummer, ort
24564 Hjärup
Tomtstorlek
190 m²
Boarea(BOA)
121 m²
Boareauppgifter enligt
Säljaren
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Gemensamhetsanläggning
Staffanstorp Stora Uppåkra Ga:27
Planer och bestämmelser
För Del Av Stora Uppåkra 12:2 m.fl,hjärup No Etapp 3, Detaljplan (Beslutsdatum: 20161109, Registreringsdatum: 20180417)
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel & panel
Fönster: 3-glasfönster
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt
VA
Kommunalt vatten året om
Kommunalt avlopp
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde(Byggnad)
400 000 kr
Taxeringsvärde(Mark)
900 000 kr
Summa taxeringsvärde
1 300 000 kr

Kostnader

Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Biluppställningsplats för två bilar på tomten.

Byggnad

Byggår
2022
TV/internet
Fiber finns, Staffanstorps öppna stadsnät.
Övriga byggnader
Två förråd finns på tomten.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.