Kvadratsmart trea med balkong i härligt västerläge!

Main image

Norrängavägen 5c

Lund

Nu släpps denna välplanerade trea i Kvarteret IQ till försäljning!
51 kvm som är smart fördelade över hall, kök/vardagsrum, två sovrum , klädkammare och ett generöst badrum. Dessutom har lägenheten en stor balkong i västerläge. Lägenheten erbjuder alla bekvämligheter som medföljer nyproduktion. Stilrena materialval, bra förvaring och rymlig balkong är några av många fördelar. Modernt kök från Vedum och helkaklat badrum med kombimaskin är ytterligare bonus. Inflyttningen påbörjades i början av 2022 och byggnaden är nu helt färdigställd och inflyttad. Föreningen erbjuder sina medlemma en bekvämt boende med bra service, trevlig utemiljö och förmånliga månadsavgifter.
Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
2 295 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 641 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
51 m²
Byggnadsår
2021
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Visning
11 oktober 2022, kl 16:30 - 17:00
Bokad visning. Bokas via sms till 0706-583500
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob med praktiskt Pelly-system. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar.

WC/DUSCH - Stilfull helkaklad wc/dusch med klinkers och kakel i gråa toner. Dusch med duschdörrar i klarglas, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, toalett samt en praktisk torkställning. Här har man även en kombimaskin (Electrolux) med arbetsbänk och väggskåp ovan. Spotlights i tak.

KÖK - Modernt kök från Vedum med vit köksinredning och vitt matt kakel ovan bänkskivan. Smart klick-öppning på väggskåp och handtag på bänk och högskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn (rostfri), spiskåpan Franke (vit) med rostfri frontlist, integrerad diskmaskin och kyl/frys (rostfri). Vitvaror från Electrolux. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Här finns även plats för matbord.

VARDAGSRUM - Vardagsrum och kök har öppen planlösning. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens balkong.

BALKONG - Lägenhetens generösa balkong är belägen i soligt västerläge.

SOVRUM 1 - Sovrum med mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Plats för dubbelsäng. Här finns även en klädkammare.

SOVRUM 2 - Ett mindre sovrum med plats för enkelsäng eller varför inte ha det som ett hemmakontor eller barnrum? Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Kvarteret IQ består av 78 lägenheter och är ett Smarta Kvadrat projekt som byggts av JM AB. Huset ligger mellan bostadskvarter och gröna parker. Mellan kvarteret och Dalbyvägen sträcker sig ett lummig grönområde med lekplatser och promenadstråk. Linero torg är områdets centrum med bland annat ICA-supermarket, apotek, gym, restaurang och vårdcentral. Inflyttning påbörjades under januari månad 2022. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Lägenheten är i föreningens register skriven som två rum och kök, men är byggd som tre rum och kök.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Linero
Gatuadress
Norrängavägen 5c
Postnummer, ort
22477 Lund
Lägenhetsnummer
3-1104
Boarea(BOA)
51 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavare nyttjar ett förråd i källaren. Lägenheten är skriven som 2 rok i föreningens register men är byggd som 3 rok i nyproduktionen.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,35
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
2 641 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Uppvärmning och kallvatten ingår i månadsavgiften. Individuell avläsning av varmvatten och el, boende debiteras för sig egen förbrukning. Obligatoriskt tillägg för telia triple Play 220kr/mån.
Avgiftshöjningar
I dagsläget finns inte några beslut om kommande avgiftsförändringar. Ordförande meddelar att budgetarbete inför nästa år pågår under hösten.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
15 garageplatser, varav 3 med laddstation för elbil. 15 öppna parkeringsplatser på gård, varav 2 är handikappsanpassade. 2 öppna parkeringsplatser på gård med laddstation är reserverade till bilpool. Kostnad garageplats 750 kr/mån. Kostnad elladdningsplats 750 kr/mån + administrativ tillägg 250 kr/mån + kostnad för elförbrukning. Kostnad parkering utomhus 400 kr/mån. Separat kösystem.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kvarteret IQ
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2021
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Parkering för cykel finns på gården eller i källaren. Extra förråd finns att hyra, separat kösystem.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-05-15
Energiklass
C
Specifik energianvändning
66 kWh/m²
Energiprestanda
62 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.