Låt oss presentera detta bostadsrättsradhus om 120 kvm med stor uteplats i soligt söderläge.

Main image

Garngränd 2

Lomma

Låt oss presentera detta bostadsrättsradhus om 120 kvm med gaveltomt och stor uteplats i soligt söderläge. Detta är ett mycket välplanerat och välskött boende med alla bekvämligheter som familjen kan önska sig. Huset har modernt vinkelkök från Vedum med bra arbetsytor och stort fönster med utblick mot gränden. Den öppna planlösningen mellan den stora matplatsen och vardagsrummet ger härliga ytor med plats för det stora sällskapet. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt stora fönsterpartier i söder vilket ger ett generöst ljusinsläpp. På entréplan finnes även ett rymligt badrum med tvättmöjligheter och extra förvaring i klädkammare under trappen. På plan två har man idag allrum och tre sovrum samt ytterligare ett badrum. Allrummet kan nyttjas som ett fjärde sovrum om behov finns. Förråd i källaren och intill uteplatsen tillhör lägenheten. Garage finns under huset. Här bor man på perfekt läge i Lomma Hamn med närhet till både Lommas vackra strand och centrum med all service. Välkomna på visning.

Bostadsinfo
Pris
5 995 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
6 674 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
120 m²
Byggnadsår
2020
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Snyggt och praktiskt klinkergolv, vitmålade väggar. Garderob med Elfa-inredning.

KÖK - Till vänster i hallen når man husets kök. Ett modernt vinkelkök från Vedum med fönster ovanför vasken och utsikt mot gränden. Vit stilren köksinredning med kakel ovan bänkskivan. Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), rostfri ugn (Siemens), rostfri mikrovågsugn (Siemens), blandare i krom (Tapwell), två kyl- och fryskombinationer i rostfritt (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), köksfält (Franke) samt bänkbelysning (LED-list). Mattlackad ekparkett och vita väggar.

MATPLATS - Matplatsen ligger anslutning till köket och har öppet samspel med vardagsrummet vilket ger utrymme för det stora sällskapet.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är lättmöblerat med stora fönsterpartier vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Vardagsrummet har även ett fönster på gaveln. Mattlackad ekparkett och väggar i både vitt samt en avslappnad grågrön ton. I fönsterna har man vacker natursten. Från vardagsrummet når man bostadens uteplats.

UTEPLATS - Rymlig uteplats med stort trädäck. Uteplatsen är belägen i soligt söderläge mot föreningens gemensamma innergård. Här är utrymme för både matgrupp och loungemöbler. Finns även ett förråd.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med klinker i mörkgrå ton på golvet och vitt matt kakel på väggarna. Dusch med duschväggar i klarglas (INR), blandare i krom (Tapwell), badrumsspegel (Svedbergs), handfat med blandare i krom (Tapwell) och kommod (Svedbergs), toalettstol, torkställningen John i polerat stål. Här har man även tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens) med bänkskiva samt väggskåp ovan (Vedum).

KLÄDKAMMARE - Under trappen som tar en upp till ovanvåningen har man praktisk förvaring i klädkammare.

OVANVÅNING
ALLRUM /SOVRUM - När man kommer upp på ovanvåningen möts man av en möblerbar hall samt ett allrum. Allrummet är rymligt med plats för stor soffa. Allrummet kan med enkelhet göras om till ännu ett sovrum om man önskar fler. Funkar även perfekt som hemmakontor eller gästrum. Mattlackad ekparkett.

SOVRUM - Sovrummet intill allrummet har utsikt mot innergården. Parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM - Bostadens största sovrum har skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Ett generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Mattlackad ekparkett och väggar i en grönbeige harmonisk ton.

SOVRUM - Sovrum med väggar i vitt och gult. Rummet har gott om plats för både säng och skrivbord. Här finns även en garderob. Mattlackad ekparkett.

KLÄDKAMMARE - Även på ovanvåningen har man en klädkammare. Praktisk inredning från Elfa ger mycket bra förvaringsmöjligheter.

BADRUM - Helkaklat badrum med klinker i mörkgrå ton på golvet och vitt matt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med spegelskåp(Svedbergs), handfat med blandare i krom (Tapwell) och kommod (Svedbergs), toalettstol, badkar och badkarsblandare i krom (Tapwell).

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Ankarspelet i Lomma består av 37 lägenheter och 21 gathus, alla upplåtna med bostadsrätt. Kvarteret Ankarspelet ligger i vackra omgivningar med närhet till både hamnen och stranden samt med bekvämt avstånd till all service i Lommas centrum. Föreningens hemsida: https://ankaret13.se/

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Garngränd 2
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
241001
Boarea(BOA)
120 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd i källaren tillhör samt ett förråd i anslutning till uteplatsen
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal
0,019883
Andelstal insats
Uppgiften har ej gått att få fram
Andel av månadsavgift
Uppgiften har ej gått att få fram
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning: 1.432.411 kr.
Överlåtelseavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
573 kr

Kostnader

Månadsavgift
6 674 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten, renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play om 220 kr/månad, varmvatten och hushålls el. Individuell mätning av varmvatten tillkommer enligt verklig förbrukning.
Avgiftshöjningar
Från den 1 februari 2024 kommer föreningen att höja månadsavgifterna med 12%. Förening har en god ekonomi men med tanke på omvärldsläget och att ett av föreningens lån omplaceras i december 2023 vill föreningen höja avgiften. Detta för att ha en fortsatt god ekonomi och vara en sund förening. Ny avgift från 1 februari 2024 blir därmed 6.674 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garageplatser: 56 st varav 19st laddplatser för elbil och 2 st är handikappanpassade. Kostnad 950 kr / 1 200 kr per månad - separat kölista. MC-platser: 3st, kostnad 500 kr per månad. Utomhus har föreningen på sin mark intill ett av radhusen ytterligare en handikapplats. Föreningen har dessutom 4 st platser ute på Esplanaden, precis framför flerfamiljshuset, 600 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Ankarspelet i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2020
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Uppgift hämtad från ekonomisk plan.
Övriga utrymmen i föreningen
Gästlägenhet kan hyras för 300kr per natt. Extra förråd finns att hyra, pris efter storlek/kvm - separat kölista. Cykelrum samt barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar p.g.a. att huset är nybyggt.
TV/internet
Bredband, IP-telefoni (fasta delen) samt kabel-TV, Telia Triple Play obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-08-17
Energiklass
B
Specifik energianvändning
34 kWh/m²
Energiprestanda
64 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.