Såld

Stor trea om hela 88 kvm på andra våningen i populära Brf Bjerstrand 1

Main image

Helgas väg 4

Bjärred

Stor trea om hela 88 kvm på andra våningen i populära Brf Bjerstrand 1. Mycket rymlig inglasad balkong i perfekt söderläge. Självklart finns det hiss som tar dig upp till andra våningen. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Tillgång till sällskapshus, gästlägenhet och boulebana. Carport går att hyra för endast 200 kr/mån. Gångavstånd till Bjärreds centrum med affärer, restaurang och bussförbindelser. Brf Bjerstrand 1 är ett 55+ boende för er över 55 år.
Välkommen på visning av denna fina och rymliga lägenhet. Här kommer ni att trivas!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 850 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
88 m²
Byggnadsår
2010
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig entré med gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob samt plats för avhängning av ytterkläder. Praktisk klinker på golvet innanför dörren och ljusa väggar.

WC/DUSCH & TVÄTT - Från hallen når man stor helkaklad wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Duschdörrar i klarglas, handfat med kommod, spegelskåp, wc och handdukstork. Praktisk arbetsbänk ovan maskinerna och förvaring i vita ovanskåp. Här finns även ett högskåp till förvaring. Ett fint ljusinsläpp fås från fönstret. Grått klinker och vitt kakel på väggarna.

KÖK - Stilrent kök från Marbodal med vit köksinredning och vitt kakel ovan den mörka arbetsbänken. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikro i arbetshöjd, spishäll och fläkt med rostfri kåpa. Köket har stor matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett fint ljusinsläpp fås från de stora fönsterpartierna. Ljusa väggar och ekparkett (skada i parkettgolvet under mattan av tidigare ägare).

VARDAGSRUM - Vardagsrummet som har öppen planlösning med köket har trevliga sällskapsytor med plats för både soffdel och matplats för det stora umgänget. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp. Ljusa väggar och ekparkett. Från vardagsrummet har man utgång till den stora inglasade balkongen.

BALKONG - En stor inglasad balkong i söderläge med plats för möblemang. Här njuter man gärna.

SOVRUM 1 - Lägenhetens stora sovrum är rymligt och har gott om förvaring i vit skjutdörrsgarderob. Här finns gott om plats för dubbelsäng och sängmöbel. Ljusa väggar och ekparkett på golvet.

SOVRUM 2 - Perfekt för ett arbetsrum eller som ett gästrum. Ljusa väggar och ekparkett.

GEMENSAM LOKAL - Bostadsrättsföreningen Brf Bjerstrand 1 samt grannföreningen Brf Bjerstrand 2 har möjlighet att disponera ett gemensamt sällskapshus (200 kr/dag). I sällskapshuset finns även en gästlägenhet (200 kr/natt) med litet pentry och wc/dusch. Utanför lokalen finns uteplats och populär boulebana.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Bjerstrand 1 består av ett kvarter med fyra flerbostadshus med totat 30 lägenheter. De boende i Brf Bjerstrand 1 och 2har möjlighet att disponera ett gemensamt sällskapshus (200 kr/dag). I sällskapshuset finns även en gästlägenhet (200 kr/natt) med litet pentry och wc/dusch. Utanför lokalen finns uteplats och populär boulebana. På området finns gemensamma miljöhus, cykelförråd och gästparkering.
Brf Bjerstrand 1 ligger på centralt läge vid Bjärreds centrum. Här har man nära till livsmedelsaffär, restaurang, apotek och vårdcentral men också havet och naturen. Vad gäller kommunikationer tar man sig enkelt till Lund och Malmö.
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2022-08-31).
Parkeringsplats i carport kan hyras för 200 kr/månaden, totalt finns 30 st platser.
Lägenhetsförråd tillhör lägenheten.
Fiberanslutning för bredband (100 Mbit), TV samt IP-telefoni via Sydantenn.

Utöver månadsavgiften tillkommer det följande kostnader:
Varmvatten sker efter individuell mätning av varmvatten-flöde och beroende på förbrukning kommer lägenhetsinnehavaren att debiteras.
– 300 kr/månaden för bredband (100 Mbit), telefoni (fasta avgiften) och kabel-TV. För utökat bredband och kabel-TV tillkommer det kostnader.
– Hushållsel, debiteras via föreningen var tredje månad. Ingen nätkostnad.
– Hemförsäkring.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Bjärred
Gatuadress
Helgas väg 4
Postnummer, ort
237 31 Bjärred
Lägenhetsnummer
A2-1102
Boarea(BOA)
88 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
3,44279%
Andelstal kommentar
Enligt föreningens förvaltare: Andelstal: 3,44279% Bostadsrättsandel: 0,034428
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 850 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl värme, sopor kallvatten. Tillkommer 300 kr/månaden för bredband (100 Mbit), telefoni (fasta avgiften) och kabel-TV. Varmvatten och el mäts och betalas till föreningen efter förbrukning var tredje månad.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Bjerstrand 1
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2010
Hiss finns
Ja

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2014-03-29
Energiklass
D
Energiprestanda
95 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.