Såld

Nu är denna fina och välplanerade 3:a om 82,5 kvm med balkong till salu i centrala Lund...

Main image

Råbygatan 11 A

Lund

Nu är denna fina och välplanerade 3:a om 82,5 kvm med balkong till salu i centrala Lund. Läget är utmärkt med Mårtenstorget runt knuten och hela Lunds City nära till hands. Vardagsrum med generösa sällskapsytor, stort burspråk och ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har ett välutrustat kök med stor matplats och även här får man ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rymlig wc/dusch, två sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i den möblerbara hallen samt i klädkammare. I huset finns hiss som går ner till källaren där både förråd och tvättstuga finns. Ett bekvämt boende mitt i city. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 431 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
82.5 m²
Byggnadsår
1986
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med plats för avhängning samt förvaring. I hallen har man även en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Plastmatta och ljusa väggar.

VARDAGRUM - Till höger från hallen når man lägenhetens vardagsrum. Ett trevligt och lättmöblerat rum med burspråk och härligt ljusinsläpp. Här finns plats för både matbord och stor soffgrupp. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM/ALLRUM - I anslutning till vardagsrummet finner man lägenhetens första sovrum. Nuvarande ägare har disponerat detta rum som ett allrum. Rummet har praktiska skjutdörrar, parkettgolv och ljusa väggar.

KÖK - Lägenhetens kök med matplats har vit köksinredning med kakel ovan arbetsytorna. Köket är i vinkel med bra förvaring i både bänkskåp samt köksskåp. Ugn/spis, köksfläkt, samt hel kyl och frys. Plastmatta och ljusa väggar. Köket har generöst ljusinsläpp och plats för ett större matbord.

WC/Dusch - Rymlig wc/dusch med plastmatta på golvet och halvkaklade väggar i vitt. Toalett, handfat, badrumsskåp med belysning, handdukstork samt dusch.

SOVRUM - Lägenhetens andra sovrum är belägen mot innergården och har utgång till bostadens balkong. Sovrummet är lättmöblerat med plats för både säng och skrivbord om man önskar. Plastmatta och ljus tapet på väggarna.

BALKONG - Trevlig balkong med utsikt mot föreningens lugna innergård. Balkongen har plats för större möblemang.

Läs mer om rummen

Allmän information

Riksbyggens Brf Lundahus nr 4 bildades 1986. Föreningen äger fastigheten Bagaren 11 i Lunds Kommun. På fastigheterna finns 2 st byggnader med 56 st lägenheter, uppförda 1986. Fastigheternas adress är Råbygatan 11-13 och Skolgatan 2 i Lunds kommun. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Senast föreningens årsavgift ändrades var 2016-01-01. Finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämna av föreningen 2023-05-23). Förningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Köparen uppmanas

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund City
Gatuadress
Råbygatan 11 A
Postnummer, ort
223 61 Lund
Lägenhetsnummer
208144001-0032
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
82.5 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,85430%
Andelstal kommentar
Föreningen anger andelstal 1,85430% samt andelstal kapital 1,85430%. Vad gäller indirekt nettoskuldsättning anger Riksbyggen att föreningen inte tillhandahåller det nyckeltalet. Då föreningen redovisar två andelstal och ingen av dess avser andel av årsavgift kan nettoskuldsättning inte beräknas.
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 431 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. vatten och renhållning. Obligatoriskt tillägg för värme 673 kr/mån .
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är värme 673 kr/mån, hushållsel och hemförsäkring. Föreningen har kollektiv upphandling av hushållselen och tillämpar individuell mätning av el. Elen avläses en gång i månaden och bostadsrättsinnehavaren betalar för den faktiska förbrukningen månadsvis.
Avgiftshöjningar
Finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2023-05-23).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkeringsplatser finns längs med gatorna i kringliggande kvarter. På nära promenadavstånd finns även p-huset Dammgården. Föreningen har ett avtal med kommunen om ett antal parkeringsplatser i Dammgården. Till dessa tillämpas kösystem och detta sköts av Riksbyggen.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Riksbyggen Brf Lundahus nr 4
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1986
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
I källaren finns gemensam tvättstuga. Här finns också cykelrum, barnvagnsrum samt förrådsutrymme. Föreningen har också en gemensam bastu för medlemmarna att använda.
TV/internet
I alla lägenheter finns uttag för internet och kabel-TV via Tele2, obligatoriskt tillägg 125 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-03-16
Energiklass
D
Specifik energianvändning
92 kWh/m²
Energiprestanda
83 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.