Såld

Äntligen en rymlig trea om 85 kvm i Brf Magnolia med avgift på endast 3.934 kr/mån

Main image

Vinstorpsvägen 42

Lomma

Äntligen en rymlig trea om 85 kvm i Brf Magnolia med avgift på endast 3.934 kr/mån. Stor inglasad balkong i perfekt söderläge. Helkaklat badrum från 2015 med kvalitetsdokument. Kök och resten av lägenheten renoverades ca 2010 med bland annat infällda spotlights i alla rum. Säkerhetsdörr installerades 2018. Nära till busshållplats och till tågstationen. Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 934 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
85 m²
Byggnadsår
1962-1966
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med ekparkett, ljusa väggar och spotlights i taket. Längre in i hallen finns en vit garderob som ingår i köpet.

WC/DUSCH/TVÄTT - Helkaklat badrum från 2015 (kvalitetsdokument finns) med grå klinkers, vitt och grått kakel, tvättmaskin, dusch, toalett, handfat med kommod och spotlights i taket. Högtalare infälld i taket som är kopplad till en SONOS mottagare (ingår i köpet).

KLÄDKAMMARE

KÖK/MATPLATS - Rymlig matplats och kök med vita köksluckor, trämönstrad bänkskiva, svart kakel ovan arbetsytorna, spishäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Ekparkett, ljusa väggar och spotlights i taket.

VARDAGSRUM - Ljust och rymligt vardagsrum med ekparkett, tre ljusa väggar, en fondvägg och spotlights i taket.

SOVRUM 1 - Det största sovrummet med utgång till balkongen, klädkammare, ekparkett, ljusa väggar och spotlights i taket.

SOVRUM 2 - Sovrum med utgång till balkongen, ekparkett, ljusa väggar och spotlights i taket.

INGLASAD BALKONG - Inglasad balkong i perfekt söderläge som rymmer både soffdel och matbord.

Läs mer om rummen

Allmän information

Hsb Brf Magnolia är en välskött förening och består av 183 lägenheter och fyra hyreslokaler, fördelade på tre bostadshus. Varje bostadshus omges av en gård, med trevlig växtlighet, grillplats samt lekplats för barn. Bostadsrättföreningens hus byggdes år 1962-1966. Brf Magnolia erbjuder ett lugnt fridfullt boende med nära avstånd till Lomma centrum och havet. Lägenheterna har inglasade balkonger alternativt en uteplats på nedre plan. Busshållplats och tågstation finns längs Vinstorpsvägen för transporter till och från Malmö och Lund. Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkring för samtliga lägenheter. På föreningsstämman den 31 maj 2022 togs beslut att genomföra styrelsens förslag om gemensam el samt gemensamt bredband. (uppgift hämtad från föreningens hemsida). Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/malmo.
I samband med överlåtelse önskar föreningen göra en lägenhetstillsyn. Denna bokas av säljaren med vaktmästaren. Köpare ska närvara på tillsynen.
Läs mer om föreningen på deras hemsida www.hsb.se/malmo/brf/magnolia

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma
Gatuadress
Vinstorpsvägen 42
Postnummer, ort
23441 Lomma
Lägenhetsnummer
163
Lägenhetsnummer LM
1203
Boarea(BOA)
85 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal insats
0,64595%
Andel av månadsavgift
0,64595%
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 934 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Ingår värme, vatten/avlopp, sopor, kabel-tv (bas).
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel och hemförsäkring.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har 142 st parkeringsplatser för uthyrning (hämtat från föreningens hemsida). En plats kostar 50 kr/mån att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. För mer info kontakta 141magnolia@gmail.com.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Hsb Brf Magnolia i Lomma
Brf bildades
1961
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1962-1966
Hiss finns
Nej
Utförda renoveringar
2020-2021 Relining av avloppsstammar Vinstorpsv. 36 - 58. 2020 Nya maskiner i samtliga tvättstugor. 2018 OVK besiktning, OVK godkänd 2019. 2018 Byte av inkommande KV ledning från Kommunen. 2016 Byte av avloppsledningar ut till gatan. 2015 Relining av avloppsstammar Pilgatan 1-7, Vinstorpsv. 24-34. 2012 Kontroll av balkonger. 2011 Förnyat utemiljön och lekplatserna. 2010 Nya maskinerna i samtliga tvättstugor. 2009 Tak och fasadrenovering i samtliga fastigheter.
Kommande renoveringar
Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. Då föreningen fick anmärkningar på OVK-besiktningen pga att ett flertal har kopplat sina fläktar från kök till rökkanalen i köket. Idag får man bara ha kolfilter fläktar i kök och ingen fläkt i badrummet.
TV/internet
Alla lägenheterna har tillgång till Tele2 (f d Comhem) digitala TV-utbud. Tele2 erbjuder även bredband och telefoni via det speciella "Comhem-uttaget" i väggen. Alla lägenheterna är även förberedda med fiberuttag som är kopplad till "Telia Öppen Fiber". Det ger dig som medlem möjligheten att välja mellan ett flertal olika internetleverantörer. Hitta den leverantör som bäst möter dina önskemål kring hastighet, pris och tjänster. Du tecknar själv som medlem avtal med den leverantör du önskar. På föreningsstämman den 31 maj 2022 togs beslut att genomföra styrelsens förslag om gemensam el samt gemensamt bredband.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-10-05
Energiklass
D
Energiprestanda
81 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.