Såld

Välplanerad och generös 2:a om 66,5 kvm i markplan med uterum och uteplats...

Main image

Höjeågatan 333

Lomma

Låt oss presentera denna välplanerade och generösa 2:a i markplan om 66,5 kvm med inglasat uterum och stenlagd uteplats. Ett bekvämt boende med härlig utsikt över dammarna och grönområdena. Lägenhetens kök med matplats har bra arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet som är lättmöblerat har plats för både soffgrupp och matbord om man önskar. Från vardagsrummet når man bostadens uterum som fungerar som extrarum stora delar av året. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt skrivbord. Badrum med tvättmaskin samt hall med klädkammare och garderober. Ett boende med ett härlig ljusinsläpp och trevliga sällskapsytor. Närheten till badstrand och hav, trivsamma och fina promenadstråk samt närhet till Lommas centrum med all service gör detta till ett perfekt boende. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 591 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
66.5 m²
Byggnadsår
1989
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med dubbla garderober samt plats för avhängning av ytterkläder. Här finns även en stor klädkammare. Praktisk klinker på golvet och ljusa väggar.

SOVRUM - Till vänster når man bostadens sovrum. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord om man önskar. På väggarna har man väggar i en grön ton.

BADRUM - Badrummet är rymligt och har delvis kaklade väggar samt plastmatta på golv. Här finns toalett, handfat, spegel med skåp och belysning, duschkabin, tvättmaskin, tvättho och torkskåp.

VARDAGSRUM - Ljust och luftigt vardagsrum som är lättmöblerat och som rymmer både soffdel och matplats. Ett fint ljusinsläpp fås från stora fönster och altandörr. Här har man utgång till det fina uterummet samt till uteplatsen. Fin utsikt mot både damm och stort grönområde och med härliga promenadstråk utanför. Parkettgolv och ljusa väggar.

UTERUM - Uterummet som har öppningsbara fönsterpartier kan användas som ett extra rum stora delar av året. Även här har men en härlig utsikt mot trevligt grönområde och dammarna. Uterummet är generöst och erbjuder plats för ett större möblemang.

KÖK - Lägenhetens kök har vit inredning och vitt kakel ovan den rostfria diskbänken med dubbelvask. Charmig tapet och vitmålad bröstpanel. Här finns bra arbetsytor samt bra förvaring i både skåp och lådor. Hel kyl och frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Ljus plastmatta på golvet. I köket har man plats för ett större matbord med njutbar utsikt.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättföreningen Ankaret i Lomma består av 96 lägenheter, byggår 1989, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Storleken på lägenheterna varierar mellan 2 och 5 rum och kök. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC och den tekniska förvaltningen sköter föreningen själva. Området ligger centralt i Lomma med närhet till bl.a. affär, bank, distriktssköterska, systembolag, bibliotek, skola, daghem – fritidshem. I de närmsta omgivningarna finns också en badstrand och Lomma hamn med olika aktiviteter, seglingsklubb, dykklubb etc. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2022-03-03). Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2019 och sträcker sig fram till 2048 (underhållsplanen uppdaterades 2021). För att ta del av utfört samt planerat underhåll se årsredovisningen för 2021.

Andel av BRF nettoskuldsättning för denna bostadsrätt: 501 999 kr

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Höjeågatan 333
Postnummer, ort
234 33 Lomma
Lägenhetsnummer
1065
Boarea(BOA)
66.5 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andel av månadsavgift
0,87655%
Överlåtelseavgift
1313 kr kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 591 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
värme, vatten, bostadsrättstillägg samt renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är bredband 239 kr/mån, hushållsel och hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Den 1/1 2023 höjde föreningen månadsavgiften med 2% (senaste avgiftshöjningen skedde 2012). Det finnas därutöver inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Parkeringsplats kostar 200 kr/mån. finns lediga i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2023-03-03). Garageplats kostar 400 kr/mån, separat kö. MC-plats kostar 150 kr/mån, separat kö. Föreningen håller på att förbereda fyra stycken laddplatser för elbilar.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Ankaret i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1989
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Uppgiften lämnad av föreningen 2022-03-03. Hur stor uteplatsen/marken är anges inte.
Övriga utrymmen i föreningen
Det finns en gemensam kvartersgård med festlokal som kostar 350 kr/tillfälle samt en övernattningslägenhet för uthyrning till gäster för 250 kr/natt. Föreningen har även cykelrum, hobbyrum samt styrelserum.
TV/internet
Kabel-tv grundutbud och bredband 100/100 Mbi/s via Telenor, obligatorisk kostnad 239 kr/mån tillkommer.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-02-02
Energiklass
E
Specifik energianvändning
123 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.