Såld

Trevlig 2:a om om 51 kvm med generös inglasad balkong...

Main image

Esplanaden 16A

Lomma

Låt oss presentera denna välplanerade 2:a om om 51 kvm med generös inglasad balkong på perfekt läge mitt i Lomma Strandstad. Här bor man på andra våningen med ett generöst ljusinsläpp och trevliga sällskapsytor i en öppen planlösning. Lägenhetens inglasade balkong fungerara som ett extra rum stora delar av året och erbjuder en trivsam utsikt över föreningen innergård. Ett modernt kök från Vedum och stilfull helkaklad wc/dusch med kombimaskin. Bostadens sovrum är rymligt och målat i trivsam mörk kulör. Hall med praktisk skjutdörrsgarderob och avhägningmöjligheter. Ett bekvämt boende med badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Hiss och gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 411 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
51 m²
Byggnadsår
2020
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Lägenheten har stor skjutdörrsgarderob i hallen med praktisk inredning från Elfa samt plats för hallmöbel och avhängnings möjligheter. Ljusa väggar och snyggt parkettgolv som är genomgående i bostaden.

WC/DUSCH - Till vänster från hallen når man lägenhetens helkaklad wc/dusch med vitt kakel på väggarna och grått klinkers på golvet. Handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, svängd duschvägg i glas, toalettstol och vägghängd torkställning. Kombimaskin med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp med bra förvaringsmöjligheter.

KÖK - Kök från Vedum med vit modern köksinredning och mörk bänkskiva som bryter av snyggt mot vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, köksfläkt, inbyggnadsmikrovågsugn i bekväm höjd och integrerad diskmaskin. Ljusa väggar och parkettgolv. Ett praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har öppen planlösning med köket. Ett generöst ljusinsläpp fås från fönster i två väderstreck. Ett lättmöblerat rum med trevliga sällskapsytor med plats för stor soffa. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen. Ljusa väggar och parkettgolv.

BALKONG - Stor inglasad balkong mot innergård. Här finns plats för större matgrupp. Den inglasade balkongen fungerar som ett extra rum stora delar av året.

SOVRUM - Lägenhetens sovrummet har bra plats för dubbelsäng och är beläget mot föreningens trevliga innergård. Stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Parkettgolv och väggar målade i en vilsam mörk kulör.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Ankarspelet i Lomma består av 37 lägenheter och 21 gathus alla upplåtna med bostadsrätt. Kvarteret Ankarspelet ligger i vackra omgivningar med närhet till både hamnen och stranden samt med bekvämt avstånd till all service i Lommas centrum. Föreningens hemsida: https://ankaret13.se/

Andel av BRF nettoskuldsättning för denna bostadsrätt har inte gått att beräkna då föreningen anger andelstal insats samt bostadsrättandel men inte andelstal årsavgift.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Esplanaden 16A
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
21102
Lägenhetsnummer LM
1102
Boarea(BOA)
51 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,1379%
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 411 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten, renhållning och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg Telia Triple Play 220 kr/månad. Individuell mätning av varmvatten tillkommer enligt verklig förbrukning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play om 220 kr/månad, varmvatten och hushålls el. Individuell mätning av varmvatten tillkommer enligt verklig förbrukning.
Avgiftshöjningar
Från den 1 april 2023 kommer föreningen att höja månadsavgifterna med 5% (avgiften som vi redovisat är efter höjning). Förening har en god ekonomi men med tanke på omvärldsläget och att ett av föreningen lån ska placeras om i december vill föreningen höja avgiften. Detta för att ha en fortsatt god ekonomi och vara en sund förening.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garageplatser: 56 st varav 19st laddplatser för elbil och 2 st är handikappanpassade. Kostnad 950 kr / 1 200 kr per månad - separat kölista. MC-platser: 3st, kostnad 500 kr per månad. Utomhus har föreningen på sin mark intill ett av radhusen ytterligare en handikapplats. Föreningen har dessutom 4 st platser ute på Esplanaden, precis framför flerfamiljshuset, 600 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Ankarspelet i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2020
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Övernattningsrum kan hyras för 300 kr per natt. Extra förråd finns att hyra, pris efter storlek/kvm - separat kölista. Cykelrum samt barnvagns- och rullstolsförråd finns.
TV/internet
Obligatoriskt tillägg Telia Triple Play om 220 kr/månad

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-08-17
Energiklass
C
Specifik energianvändning
52 kWh/m²
Energiprestanda
80 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.