Nu är denna väldisponerade 2:a om 54 kvm med balkong till salu...

Main image

Bojgränd 5

Lomma

Nu är denna väldisponerade 2:a om 54 kvm med balkong till salu. Ett boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger trevliga sällskapsytor. Modernt vinkelkök från Vedum, helkaklad wc/dusch med kombimaskin och bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Ett bekvämt boende med badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Här bor man på perfekt läge i Lomma hamn. Hiss, förråd, garage och gästlägenhet finns i huset. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
2 600 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 758 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
54 m²
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande hall där man har plats för avhängning samt en stor skjutdörrsgarderob från Elfa med bra förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH - I anslutning till hallen ligger den helkaklade wc/dusch med vit kakel på väggarna och ljusgrå klinkers på golvet. Duschdörrar i klarglas, spegelskåp med belysning från Svedbergs, handfat med kommod, toalettstol, spotlights i taket,
torkställningen John och kombimaskin från Siemens. Arbetsbänk samt väggskåp från Vedum ovan kombimaskinen till förvaring.

KÖK- Trevligt vinkelkök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Stort fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. Ett modernt kök med vit inredning från Vedum med grå bänkskiva och vitt kakel ovan arbetsytorna.
Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), inbyggnadsmikrovågsugn (Siemens), kyl/frys (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens) samt köksfläkt (Franke). Samtliga vitvaror är i rostfritt. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har öppen planlösning med köket vilket ger stora trevliga sällskapsytor. Här finns plats för både stor soffa och matplats. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen. Parkettgolv och vita väggar.

BALKONG - En trevligt balkong i soligt läge med plats för möblemang.

SOVRUM - Lägenhetens sovrum är rymligt och har ett trevligt ljusinsläpp. En stor skjutdörrsgarderob med Elfa inredning med gott om förvaring. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Seglet förvärvade fastigheten Lomma 25:158 den 21 augusti 2017. Föreningen består av 56 bostadsrätter (44 lägenheter och 12 radhus). Huset stod färdigt för inflyttning mellan oktober 2018 till februari 2019. Föreningen har en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra.

Överlåtelseavgift, 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet. Köparen betalar pantsättnings- samt överlåtelseavgiften.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Bojgränd 5
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
31005
Lägenhetsnummer LM
1005
Boarea(BOA)
54 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd i källaren tillhör lägenheten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,3%
Andelstal kommentar
Föreningen anger bostadsrättsandel 1,3% samt 1,30026% i föreningen. Då föreningen anger två andelstal och ingen specifikation att någon av andelstalen avser andel av årsavgift kan inte nettoskuldsättning för denna lägenhet anges.
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
3 758 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är följande. Bredband, kabel-TV och IP-telefoni via Telia 220 kr/mån. Hushållsel, kollektiv el med individuell mätning till varje bostad. Varmvatten, debitering sker efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenhet. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2023-03-22)
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
I garaget har föreningen 41 bilplatser varav 10 med el. Vanlig garageplatskostar 840 kr/mån. Garageplats med elladdning 1176 kr/mån. 6 parkeringsplatser utomhus, kostnad 728kr/mån. 5 gästparkeringar finns. Föreningen "lånar" idag ytterligare 7 platser på en tomten på Pricktorget.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Seglet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Miljöhus, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, städrum, fastighetsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning. Det finns även möjlighet att boka gästrum och föreningslokal för t.ex. styrelse möten.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-12-28
Energiklass
D
Specifik energianvändning
65 kWh/m²
Energiprestanda
97 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.