Välplanerad trea med stor balkong i söderläge!

Main image

Durkgatan

Landskrona

Vid Erikstorpsvägen i den norra delen av Borstahusen har sex hål på Landskrona golfbana fått maka på sig för ett nytt havsnära bostadsområde i vackra omgivningar. Här bygger Seniorgården ett bostadskvarter i 3–5 våningar med 47 lägenheter i storlekar om 1–5 rum och kök. Det blir moderna, väldisponerade bostäder med inredning och material i hög kvalitet och funktionella attribut som indragna balkonger, välutrustade kök och badrum med tvättavdelning. I Regalskeppet Borstahusen öppnar du dörren till en nystart i en inspirerande och harmonisk miljö, både inne och ute. Här väntar ett aktivt liv året runt med härliga promenader vid strandkanten, restauranger och golfbanor som granne och livsmedelsbutik på bekvämt gångavstånd.

Bostadsinfo
Pris
4 000 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
6 548 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
84 m²
Byggnadsår
2024
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Mars 2024
Visning
5 februari 2023, kl 13:00 - 14:00
Bokad visning. Kontakta ansvarig mäklare.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
reg. Fastighetsmäklare
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Alla bilder

Byggnad

Byggnaden är under uppförande med inflyttning under första halvan av 2024.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Vid Erikstorpsvägen i den norra delen av Borstahusen har sex hål på Landskrona golfbana fått maka på sig för ett nytt havsnära bostadsområde i vackra omgivningar. Här bygger Seniorgården ett bostadskvarter i 3–5 våningar med 47 lägenheter i storlekar om 1–5 rum och kök. Det blir moderna, väldisponerade bostäder med inredning och material i hög kvalitet och funktionella attribut som indragna balkonger, välutrustade kök och badrum med tvättavdelning. I Regalskeppet Borstahusen öppnar du dörren till en nystart i en lika inspirerande som harmonisk miljö, både inne och ute. Här väntar ett aktivt liv året runt med härliga promenader vid strandkanten, restauranger och golfbanor som granne och livsmedelsbutik på bekvämt gångavstånd.

Seniorgården utvecklar bostäder för mogna vuxna som söker ett bekvämt, bekymmersfritt boende med möjligheter till gemenskap och samvaro med grannar i samma fas i livet. Vi är en del av JM-koncernen och har sedan starten 1990 byggt 25 bostadsrättsföreningar för seniorer på attraktiva lägen i Skåne. Bland annat i Rydebäck, Laröd och på Slottshöjden i Helsingborg. Regalskeppet Borstahusen blir Seniorgårdens första projekt i Landskrona och kommer att erbjuda samma höga kvalitet på boendet.

I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Vi utformar också gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök. I en nyproducerad bostadsrätt får du tid och lust över till att utforska livets alla glädjeämnen. Vare sig du vill resa mer, utveckla din swing eller ägna dig åt barnbarnen.

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Borstahusen
Gatuadress
Durkgatan
Postnummer, ort
26161 Landskrona
Lägenhetsnummer
2-1101
Lägenhetsnummer LM
1101
Boarea(BOA)
84 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
6 548 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Uppvärmning, kallvatten och tv/internet ingår i månadsavgiften.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnad för varmvatten debiteras efter förbrukning. Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensam garage finns under huset. Plats hyrs separat ca 850 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Regalskeppet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2024
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen kommer det att finnas en lokal för gemensamma aktiviteter. Vi utformar också gård och utemiljö för att underlätta spontana möten och otvunget umgänge. Ett bokningsbart gästrum kommer att finnas i huset så att du slipper tänka på att ha extra sovplats i din bostad när familj och vänner kommer på besök.
TV/internet
Gemensamt gruppavtal för Telia ingår i månadsavgiften (220 kr/mån).

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.