Såld

Låt oss presentera denna generösa 2:a om 61 kvm med härligt uterum och stor uteplats om ca 41 kvm...

Main image

Pricktorget 2

Lomma

Låt oss presentera denna generösa 2:a om 61 kvm med härligt uterum och stor uteplats mot innergården. Uteplatsen och uterummet är tillsammans ca 41 kvm vilket skapar utrymme utöver det vanliga. Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning och trevliga sällskapsytor. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp. Bostaden har ett modernt kök i vinkel från Vedum med bra arbetsytor. Sovrummet är rymligt med klädkammare i direkt anslutning. Hall med skjutdörrsgarderober samt helkaklad wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. Bo på perfekt läge i Lomma Strandstad med närhet till både havet och centrum. Hiss, förråd, garage och gästlägenhet finns i huset. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 143 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
61 m²
Byggnadsår
2018
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med skjutdörrsgarderob med spegelglas och praktisk klinker innanför dörren. Ljusa väggar.

BADRUM - Till höger i hallen finner man lägenhetens helkaklade badrum med ljus klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med duschdörrar i klarglas, handfat med kommod samt spegelskåp. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp med förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är lättmöblerat och är i öppen planlösning med köket och matplatsen. Den öppna planlösningen ger trevliga sällskapsytor med plats för umgänge. Ett fint ljusinsläpp fås från fönster i olika väderstreck. Parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till bostadens härliga uterum samt uteplats

KÖK - Ett modernt kök i vinkel från Vedum med gott om förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor. Smakfull mosaik ovan den mörka bänkskivan. Köket är utrustat med med kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och köksfläkt. Parkettgolv och ljusa väggar.

UTERUM & UTEPLATS - Lägenhetens uterum nås från vardagsrummet och skapar ett extrarum stora delar av året. Här kan man sitta och njuta med utsikt mot föreningens innergård. I anslutning till uterummet har man en stor stenlagd uteplats med utrymme för både matbord och lounge grupp. Uterummet och uteplatsen är tillsammans ca 41 kvm vilket skapar utrymme utöver det vanliga (uppgift hämtad från försäljningsmaterial/bofakta i samband med att bostäderna såldes via JM AB).

SOVRUM - Bostadens sovrum är rymligt med egen klädkammare i anslutning. Här finns plats för både dubbelsäng samt skrivbord om man önskar. Från sovrummet har man utsikt mot uteplatsen. Parkettgolv och vita väggar.

KLÄDKAMMARE - Rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Seglet förvärvade fastigheten Lomma 25:158 den 21 augusti 2017. Föreningen består av 56 bostadsrätter (44 lägenheter och 12 radhus). Huset stod färdigt för inflyttning mellan oktober 2018 till februari 2019, byggherre JM AB. Föreningen har en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra. Föreningen har Nabo som ekonomisk förvaltare. Föreningen accepterar delat ägande mellan barn och förälder, under förutsättning att den som bor i bostaden äger minst 10%. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem. Föreningen har god ekonomi och det finns inga beslutade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2023-07-07).

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Pricktorget 2
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
21003
Lägenhetsnummer LM
1003
Boarea(BOA)
61 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
Uppgiften saknas i föreningens register
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
1,43560%
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 143 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme, renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel (kollektiv el med individuell mätning till varje bostad). Varmvatten, debitering sker efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenhet. Bredband/TV och Telefoni 220 kr/mån. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2023-07-07).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har 41 bilplatser och 3 MC platser i underjordiskt garage. 10 platser med laddningsmöjlighet för elbilar. Ingen kö till garageplats för närvarande. Kostnad för garageplats 840 kr/mån. Garageplats med elladdning 1176 kr/mån. 6 parkeringsplatser utomhus, kostnad 728kr/mån. 5 gästparkeringar finns. Föreningen "lånar" idag ytterligare 7 platser på tomten på Pricktorget.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Seglet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2018
Hiss finns
Ja
Upplåten mark
Enligt föreningen ekonomiska plan ingår mark i anslutning till lägenheten i bostadsrätten. Hur många kvadratmeter uteplatsen är anges inte i ekonomisk plan .
Övriga utrymmen i föreningen
Miljöhus, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, städrum, fastighetsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning. Det finns även möjlighet att boka gästrum och föreningslokal för t.ex. styrelse möten.
Kommande renoveringar
Det finns inga planerade renoveringar då byggnaderna är nybyggda.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-12-28
Energiklass
D
Specifik energianvändning
65 kWh/m²
Energiprestanda
97 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.