Välplanerad tvåa i populära Lomma Strandstad!

Main image

Hamnallén 5

Lomma

Välplanerade två rum och kök om 61 kvm med balkong mot Hamnallén. Föreningen är under uppförande och inflyttning sker i juni 2023. Lägenheten har vardagsrum och kök i öppen planlösning. Generöst badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare med bra förvaring samt skjutdörrsgarderob i hall. Bostaden är inredd med kök från Vedum. Vita stilrena luckor med grå bänkskiva samt vitvarorna från Siemens i rostfritt. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn. Lägenheterna håller hög standard med JM originalinredning. Som köpare av en Svanenmärkt bostad erbjuds förmånliga villkor med Gröna Bolån.
Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
2 950 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 200 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
61 m²
Byggnadsår
2023
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Juni 2023
Visning
30 november 2022, kl 17:00 - 17:30
Bokad visning. Kontakta ansvarig mäklare.
4 december 2022, kl 11:00 - 11:30
Bokad visning. Kontakta ansvarig mäklare.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30
Extra kontaktperson
Profile Image
Rebecca Bernspång
Reg. Fastighetsmäklare
+46706-583500

Alla bilder

Rumbeskrivning

Två rum och kök om 61 kvm med balkong mot Hamnallén. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Generöst badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stor klädkammare med bra förvaring samt skjutdörrsgarderob i hallen. Bostaden är inredd med kök från Vedum. Vita stilrena luckor med grå bänkskiva samt vitvaror från Siemens i rostfritt. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn. Lägenheterna håller hög standard med JM originalinredning.

Läs mer om rummen

Allmän information

I kvarteret Kaptenen bygger vi lägenheter om 1–4 rok och stilfulla gathus i två och tre plan. Här kan du kasta ankar i ett nytt hem, i fantastiska omgivningar som gömmer många upplevelser. I Lomma Strandstad är hav, hamn och strand alltid närvarande, lika vackra året om. Vänd kinden mot väster och du hör Öresund, som takten av hjärtslag når vågornas brus ända upp till balkongen och uteplatsen. Här råder semesterkänslan hela året.

Kaptenen i Lomma Strandstad är placerat mellan Hamnallén och det nya Kanaltorget. Kvarteret erbjuder 31 attraktiva bostadsrätter, från mindre, yteffektiva lägenheter till fantastiska penthouselägenheter om 2–4 rok med takterrasser på översta planet. Dessutom görs plats för 13 stilfulla gathus (bostadsrätt) med egen entré och privat trädgårdstäppa.

Lomma Strandstad är ett attraktivt boendeval för alla åldrar. En plats som verkligen förför och som har något att erbjuda för alla. Den marina, strandnära miljön är unik med sin mix av båtliv, strandhäng, restauranger och moderna, småskaliga bostadskvarter. Här finns bra service och skolor för barnen på nära håll. Strategiskt bor du också bra, mitt i den dynamiska Öresundsregionen. Med bil, buss eller tåg tar du dig smidigt till arbetsplatser i Malmö och Lund. Även Helsingborg och Köpenhamn ligger på bekvämt pendelavstånd

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer

Dokument och länkar

Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Hamnallén 5
Postnummer, ort
23440 Lomma
Lägenhetsnummer
2-1102
Lägenhetsnummer LM
1102
Boarea(BOA)
61 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Tillhörande lägenhetsförråd finns i källaren.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,7467

Kostnader

Månadsavgift
4 200 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften inkluderas värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen) via Telia samt allmän renhållning i föreningen.
Beskrivning Månadsavgift
Individuell avläsning av varmvatten och hushållsel debiteras de boende.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garage finns under huset, totalt 45 platser (varav 2 handikapp-platser och 9 laddplatser) och alla lägenheter och gathus garanteras hyra minst en plats.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Kaptenen i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2023
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
- Den skyddade kvartersgården utformas för att vara de boendes gemensamma uteplats med bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. Bara att ta fram grillen! - På gården finns vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. - Vi gör det enkelt för dig att vara miljövän och sortera ditt mat- och restavfall. Samla, sortera, återvinn. - Under kvarteret finns garage med 45 p-platser och förråd till både lägenheter och gathus. Här kan även hyras plats för laddning av elbil. - På gården finns flera cykelparkeringar. I garaget finns också plats för cykeln, både torrt och säkert.
TV/internet
Telia triple play

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.