Såld

Gavellägenhet om 86 kvm med stor inglasad balkong...

Main image

Grisslevägen 4

Lund

Välkomna till denna ljusa gavellägenhet om 86 kvm med stor inglasad balkong i söderläge. Här bor man i en välplanerad 3:a på populära Väster med alla bekvämligheter man kan önska sig. Kök och matplats har öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger generösa sällskapsytor. Den rymliga balkongen fungerar som extrarum stora delar av året. Lägenhetens kök har bra arbetsytor, två sovrum, wc/dusch med tvättmöjligheter samt klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Hiss från markplan samt garage under huset. Perfekt läge med endast tio minuter till centralstationen och Lunds city. Välkomna på visning.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 018 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
86 m²
Byggnadsår
2011
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen finner man lägenhetens stora klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM - Till vänster från hallen når man lägenheten första sovrum. Ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord om man önskar. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och ljus väggar.

BADRUM - Helkaklat badrum med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med duschväggar i glas och toalett. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum är generöst med trevliga sällskapsytor. Ett lättmöblerat rum med plats för stor soffgrupp. Vardagsrummet har öppet samspel med matplatsen samt utgång till lägenhetens balkong.

INGLASAD BALKONG - Den inglasade balkongen är belägen i soligt söderläge. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst och använda balkongen som ett extra rum stora delar av året. Balkongen har plats för större matbord.

MATPLATS - Matplatsen som ligger i öppet samspel med vardagsrummet och köket har plats för det stora sällskapet. Utrymme för stort matbord finns.

KÖK - Kök med vit köksinredning med vitt kakel ovan arbetsytorna. Hel kyl och frys, häll, ugn, mikrovågsugn, köksfläkt och diskmaskin. Parkettgolv och ljus väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Lund Väster 2 består av totalt 68 välplanerade lägenheter, 2-5 rum och kök. Föreningen äger fastigheten Måsen 19. Huset mot Starvägen är fyra våningar högt medan de övriga två är sex våningar och källare. Husen ligger i direkt anslutning till den gemensamma grönytan med plats för umgänge och lek. I närheten av kvarteret ligger parker, vårdcentral, livsmedelsbutiker samt skolor och förskolor. Väster är ett grönskade och lummigt område perfekt beläget med endast några minuters promenadavstånd till centralstationen och citys hela utbud. Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

Då det saknas uppgift om andelstal för årsavgift har det ej gått att beräkna bostadsrättens indirekta nettoskuld.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens bo- och biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund väster
Gatuadress
Grisslevägen 4
Postnummer, ort
227 32 Lund
Lägenhetsnummer
51202
Lägenhetsnummer LM
1202
Boarea(BOA)
86 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,45921%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 018 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme, renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är: 216 kr/mån avseende bredband, IP-telefoni (fasta avgiften) och TV (basutbudet). Varmvatten, det sker individuell mätning av varmvattnet och lägenhetsinnehavare kommer debiteras efter förbrukning. Förbrukningen debiteras i efterskott av föreningen på avgiftsavi som skickas en gång i kvartalet. Hushållsel, föreningen har kollektiv upphandling av hushållselen och individuell mätning och debitering sker. Förbrukningen debiteras i efterskott av föreningen på avgiftsavi som skickas en gång i kvartalet. Kostnad för hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Föreningen höjde avgiften med 2% från 1 januari 2023. Det är första gången föreningen höjer månadsavgifterna sedan husen stod färdigbyggda år 2011.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage, 68 platser, finns i källaren (TV-övervakat garage). Kostnaden är 700 kr/mån för "vanliga" platser och 970 kr/mån + 3,50 kr/kWh för laddplatser. Lediga platser finns. Föreningen erbjuder även korttidsuthyrning av garageplatser i garaget. Uthyrning sker på anvisade platser i garaget. Öppning av garageport sker med lägenhetsnyckel. Endast medlemmar får hyra garageplats – för sig själv och/eller sina gäster. Pris för korttidsuthyrning av garageplats (1 dygn till 3 månader): 50 kr/påbörjat dygn*, 200 kr/vecka, 700 kr/månad.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Lund Väster 2
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2011
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Cykelförråd finns vid entréerna Grisslevägen 2, 4 och 6. I källaren i respektive hus finns även barnvagnsförråd. Det finns två vagnar i garaget som är för utlåning till boende och avsedda att lättare bära hem varor från bilen.
TV/internet
Bredband (100 Mbps) och Kabel-TV ("Telia lagom") via Telia, 216 kr/mån. Obligatoriskt tillägg.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2014-01-08
Energiklass
B
Specifik energianvändning
63 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.