Såld

Välkommen till Skyttelinjen 145!

Main image

Skyttelinjen 145

Lund

De charmiga träfasaderna i varierande färger skapar en pittoresk känsla när man rullar in på Skyttelinjen och längst ner på återvändsgatan med vy över hästhagarna hittar vi denna välplanerade 2-plansvilla med trädgård i västerläge. Detta är den perfekta bostaden för familjen som söker ett praktiskt, hemtrevligt och klimatsmart boende med närhet till bra förskola/skola och Lund centrum. Energiklass B medför hållbara lösningar för drift och ger även fördelaktiga villkor med Gröna Bolån. Huset, som byggdes 1999, har haft samma ägare boende sedan dess och har vårdats ömt av denne. Löpande underhåll har utförts under åren och uppdateringar har även gjorts. Den fina uteplatsen på västerhörnan är en sådan, som gjordes 2021. Husets boarea disponeras effektivt över vardagsrum, två allrum, tre sovrum, två badrum och tvättstuga. Carporten har ett förråd i anslutning vilket ger extra förvaring, utöver två klädkammare och garderober i huset. För familjen som är i behov av fler sovrum kan ett av allrummen användas till det och tack vara den generösa ytan i två av sovrummen på plan 2 kan ett hemmakontor få plats. Området Annehem har växt fram under de senaste 20 åren och har blivit en familjevänlig destination som med sitt läge har nära till både Lund centrum, Ideon och sjukhuset.
Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Antal rum
6
Boarea
149 m²
Tomtareal/mark
403 m²
Byggnadsår
1999
Boendeform
Villa
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Plats för avhängning och skohylla + garderob. Klinkergolv och ljus tapet. Taket är öppet vid entrén vilket ger fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet på plan 2.
BADRUM - Badrummet på entréplan renoverades 2015. Här finns wc, dusch, förvaringsskåp och handfat med kommod. Våtrumsmatta och våtrumstapet.
KÖK - Rymligt kök med utrymme för matgrupp. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Här finns utrymme för matgrupp. Parkettgolv och blommig tapet.
TVÄTT - Via köket nås tvättstugan som har egen entré från carporten. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, diskho och torkskåp. Här finns även bra förvaring. Linoleumgolv och tapet.
VARDAGSRUM - Vardagsrummet ligger i västerläge med stora fönsterpartier som blickar ut mot trädgården och vidare över hästhagarna utanför bostadsområdet. Här finns gott om plats för både matgrupp och soffa. Parkettgolv och ljus tapet.
ALLRUM/SOVRUM - I anslutning till vardagsrummet finns ett allrum som kan användas som tv-rum, sovrum eller hemmakontor. Alternativt så tar man ner väggen och får ett större vardagsrum. Parkettgolv och ljus tapet.

SOVRUM 1 - Generöst sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och skrivbord. Här finns en stor klädkammare som ger mycket bra förvaring. Takhöjden på Plan 2 är fantastisk och ger en luftig känsla. Linoleumgolv och blommig tapet.
SOVRUM 2 - Funkar bra som barnrum eller hemmakontor. Snedtaket ger karaktär till rummet. Linoleumgolv och blommig tapet.
BADRUM - Badrummet är bra till ytan och har väldigt fint ljus tack vare takfönstret. Här finns wc, badkar, handdukstork och handfat med kommod. Våtrumsmatta och våtrumstapet.
ALLRUM - Allrummet på Plan 2 har ett fantastiskt fönsterparti som löper från golv till tak. Golvet är öppet ner mot hallen vid fönsterpartiet vilket gör att ljuset sprids väldigt fint. Allrummet funkar bra som tv-rum eller hemmakontor. Linoleumgolv och ljus tapet med undantag för väggen man möts av när man kommer upp från trappan som har en blommig tapet.
SOVRUM 3 - Generöst sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord. Här finns en stor klädkammare som ger mycket bra förvaring. Takhöjden bidrar även här till att skapa en luftig och fin känsla. Linoleumgolv och blommig tapet.

Läs mer om rummen

Närområde

Bostadsområdet Annehem är attraktivt och barnvänligt och ligger i norra delen av Lund, som är ett av stadens nyare områden som växer snabbt. Ett renodlat villaområde där den äldre delen mestadels består av trähusbebyggelse, vilket är ganska unikt för Lund. I Annehem har du nära till naturen och till rekreationsområdet Sankt Hans backar där det finns utegym, ekobas, motionsspår, discgolfbana, lekplats och fina pulkabackar vintertid. Här finns även förskolor, skolor, matbutik och vårdcentral i närområdet. Lunds centrum med sitt breda utbud av butiker och krogliv är endast 10 minuters cykelväg bort.

Läs mer om närområdet

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Villa, 2-plan
Fastighetsbeteckning
LUND LÖPGRAVEN 55
Område
Annehem
Gatuadress
Skyttelinjen 145
Postnummer, ort
22649 Lund
Tomtstorlek
403 m²
Boarea(BOA)
149 m²
Boareauppgifter enligt
Lantmäteriet
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Möjlighet antal sovrum
5
Gemensamhetsanläggning
Lund Vallkärratorn Ga:14
Gemensamhetsanläggning
Lund Vallkärratorn Ga:25
Planer och bestämmelser
Vallkärratorn 1:49 Mm, Detaljplan (Beslutsdatum: 19951214)
Rättigheter last
Ledningsrätt: Fjärrvärme, nätstation
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 3-glas isolerfönster samt ett 2-glas isoler
Tak: Sadeltak, betongpannor med underlagstak av läkt och träfiberskivor
Bjälklag: Trä
VA
Kommunalt vatten
Kommunalt avlopp
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde(Byggnad)
2 493 000 kr
Taxeringsvärde(Mark)
1 979 000 kr
Summa taxeringsvärde
4 472 000 kr

Pantbrev/Inteckningar

Inteckningar
2
Totalbelopp
1 585 000 kr

Kostnader

Årlig elförbrukning
13 600 kWh/år
Hushållsel
11 000 kr/år
Hemförsäkring
5 300 kr/år
Värme
10 000 kr/år
Vatten och avlopp
5 300 kr/år
Renhållning
2 959 kr/år
Samfällighet
850 kr/år
Antal personer i hushållet
2
Fiber
3 770 kr/år
Total Driftkostnad
39 179 kr/år
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggår
1999
Utförda renoveringar
Fasadpanel på bostad och fasadpanel på förråd målades om 2022 (ej fasad mot granne). Dusch/wc på entréplan renoverades år 2015. År 2020 upplevdes en mikrobiell lukt i bostaden. Man kunde konstatera att skarv på rör till avloppsluftare inte var tät. Skadat material är utbytt samt att rörskarven är åtgärdad. Trädäck 2021.
Övriga byggnader
Carport med vidbyggt förråd. Panelklädd stomme av trä samt låglutande tak klätt med gummiduk.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-11-02
Energiklass
B
Specifik energianvändning
75 kWh/m²
Energiprestanda
57 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.