Såld

Tvåa med balkong i västerläge på Södra vägen

Main image

Södra Vägen 9A

Lund

På perfekt läge i Lund med gångavstånd till centrum och stadens utbud är nu denna tvåa med balkong i västerläge till salu. På tredje våningen med hiss i byggnad från 2008 vilket medför alla bekvämligheter. Öppen planlösning med vardagsrum och kök som ger trevliga sällskapsytor. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 170 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
52 m²
Byggnadsår
2008
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Generös välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Innanför dörren ligger praktisk och slitstark mörkgrå klinker på golvet och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket ger trevliga sociala ytor. Här finns plats för både soffa och matbord. Fint ljusinsläpp fås från de stora fönsterpartierna. Här ligger ett snyggt och gediget oljat Junckers skeppsgolv. Ljusa väggar varav en fondvägg i fin grå nyans. Här har man utgång till lägenhetens balkong.

BALKONG - Balkongen som ligger i härligt västerläge har både eftermiddags och kvällssol. Här njuter man mer än gärna. Trätrall på golvet.

KÖK - Modernt kök i vinkel med vit köksinredning och öppna hyllplan. Bänkskiva i trä och mörkgrått kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn, kyl/frys, spishäll och fläkt. Samtliga produkter från Siemens. Även här ligger Junckers skeppsgolv. Ljusa väggar.

SOVRUM - Sovrummet är generöst och luftigt och här finns gott om plats för dubbelsäng. Skjutdörrsgarderober med praktiskt elfa-system till förvaring. Det fina Junckers skeppsgolv återfinns även här. En fondvägg i grått och ljusa väggar.

BADRUM - Stort helkaklat badrum med både kakel och klinker i snygg mörkgrå ton som ger hotellkänsla. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk arbetsbänk samt väggskåp ovan till förvaring. Dusch med glasdörrar, handdukstork (elburen), wc, tvättställ med kommod, stor inbyggd spegel, spotlights i taket samt golvvärme.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadshusen uppfördes 2007-2008 av Skanska Nya Hem på fastigheten Harlösabanan 6, som föreningen innehar med äganderätt och färdigställdes under 2008. Brf Buketten bildades 2006 och består av tre flerbostadshus och ett mindre hus (miljöhus). Det finns 78 lägenheter fördelat på 1:or – 5:or. I föreningens garage finns 56 platser för bilar och 4 platser för MC, moped eller specialfordon. Det är endast boende medlemmar i Brf Buketten (dvs. lägenhetsinnehavare med adress Södra vägen 9A-H), som har rätt att hyra garageplats. Separat kölista. Den ekonomiska förvaltningen sköts utav HSB.
Läs gärna mer på föreningens hemsida www.brfbuketten.se

Läs mer

Övrigt

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Centrum, Lund
Gatuadress
Södra Vägen 9A
Postnummer, ort
223 58 Lund
Lägenhetsnummer
G32 (732)
Boarea(BOA)
52 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Ett källarförråd tillhör lägenheten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal insats
0,80403%
Andel av månadsavgift
0,80399%
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 170 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Bredband, inklusive kabel-TV (basutbud) och Internet (avtal med Telia), värme, vatten, renhållning, bostadsrättstillägg, trädgårdsskötsel och städning av gemensamma utrymmen.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel, hemförsäkring, TV-kanaler som inte ingår i bredbandsavtalet och ev. garageplats.
Avgiftshöjningar
Avgiften kommer höjas med 6% från 1/1 2023.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
I föreningens garage finns 56 platser för bilar och 4 platser för MC, moped eller specialfordon. Separat kölista. För närvarande ca 6-7 st i kö. Föreningen disponerar sex markerade gästparkeringsplatser på området, varav en avser handikapparkering. Läs mer på föreningens hemsida www.brfbuketten.se

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Buketten
Brf bildades
2006
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2008
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och gemensam tvättstuga.
TV/internet
Föreningen har ett kollektivt abonnemang med Telia avseende digitalt bredband och tv (basutbudet ingår).

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2013-11-01
Energiprestanda
108 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.