Såld

Låt oss presentera detta nybyggda Brf radhus om 120 kvm med stor uteplats i soligt söderläge...

Main image

Tåggränd 7

Lomma

Låt oss presentera detta nybyggda Brf radhus om 120 kvm med stor uteplats i soligt söderläge. Radhuset är under uppförande och är inflyttningsklart den 13 oktober 2022. Ett mycket välplanerat boende med alla bekvämligheter. Huset har trevligt vinkelkök från Vedum med bra arbetsytor. Den öppna planlösningen mellan den stora matplatsen och vardagsrummet ger härliga sällskapsytor. Vardagsrummet har stora fönster i söder vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Två badrum varav det ena har badkar samt tvättmöjligheter. Allrum, tre sovrum med möjlighet till fyra sovrum samt bra förvaring i klädkammare och garderob. Förråd i källaren och intill uteplatsen. Garage under huset, ledig plats finns. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Anna Eriksson för mer information och för visning.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 432 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
120 m²
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
13 oktober/Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med svart Ötserlen klinker på golvet och vita väggar. Här finns plats för avhängning samt garderob med inredning från Elfa.

KÖK - Till vänster i hallen når man husets kök. Ett modernt vinkelkök från Vedum med fönster ovanför vasken . Köksinredning i betonggrå ton med vitt matt kakel ovan bänkskivan. Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), rostfri ugn (Siemens), rostfri mikrovågsugn (Siemens), blandare i krom (Tapwell), två kyl- och fryskombinationer i rostfritt (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), köksfält (Franke) samt bänkbelysning (LED-list). Mattlackad ekparkett på golvet och vita väggar.

MATPLATS - Den moderna öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger stor härliga ytor. Matplatsen är rymlig med plats för det större sällskapet. Mattlackad ekparkett på golvet och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är lättmöblerat med fönster i söderläge vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Mattlackad ekparkett, vita väggar samt vacker natursten i fönsterna. Från vardagsrummet når man lägenhetens stenlagda uteplats som är belägen mot innergården i soligt söderläge.

BADRUM - Helkaklat badrum med svart Österlen klinker på golvet och vit blank kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med spegelskåp (Svedbergs), handfat med blandare i krom (Tapwell) och kommod (Svedbergs), toalettstol, handdukstork, badkar, och takdusch (Tapwell) Här har man även tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens) med bänkskiva samt väggskåp ovan (Vedum).

KLÄDKAMMARE - Under trappan har man praktisk förvaring i klädkammare.

OVANVÅNING
HALL - På ovanvåningen har man en rymlig hall med mattlackad ekparkett samt vita väggar. Här finns ytterligare en klädkammare.

KLÄDKAMMARE - Klädkammare med praktisk Elfa-inredning ger mycket bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Sovrum med mattlackad ekparkett och vita väggar.

SOVRUM - Sovrum med mattlackad ekparkett och vita väggar. Förvaring i garderob. Lättmöblerat sovrum med gott om plats för både säng och skrivbord.

SOVRUM - Detta sovrum är beläget mot innergården. Mattlackad ekparkett och vita väggar.

ALLRUM/SOVRUM - På ovanvåningen finner man ett allrum som också kan användas som sovrum om man önskar. Mattlackad ekparkett och vita väggar.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med vit matt kakel på väggarna och svart Österlen klinker på golvet. Badrummet är utrustat med spegelskåp (Svedbergs), handfat med blandare i krom (Tapwell) och kommod (Svedbergs), takdusch med blandare i krom (Tapwell), duschväggar i glas och handdukstork.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Fören består av 47 lägenheter och 18 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Fören är under uppförande och byggherre är JM AB. Föreningen har även två lokaler i markplan mot Varvstorget, varav den större är anpassad för restaurangverksamhet. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Denna lägenhet är har preliminärt tillträde i oktober 2022.. Sista bostäderna i projektet har preliminär inflyttning i november 2022. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Tåggränd 7
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
191001
Boarea(BOA)
120 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten. 5
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal
1,84%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
5 432 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning. Obligatoriskt tillägg Telia 220 kr/mån (bredband, TV och Telefoni). Individuell mätning för varmvatten och hushållsel.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är varmvatten, hushållsel, Triple Play 220 kr/mån (bredband, TV och Telefoni) och hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Varmvatten debiteras separat via månadsavi efter individuell uppmätt förbrukning. Gemensamt el-abonnemang med undermätning av hushållsel för varje lägenhet. Enligt ekonomisk plan beräknad kostnad för varmvatten till 213 kr/mån och hushållsel 446 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garage finns under huset, totalt 65 platser (i dessa 65 platser är HK-platser, 2 st + elplatser inräknat, 6 st. Alla lägenheter och gathus garanteras hyra minst en plats). 4 st MC-platser finns. Avgifter (från ekonomisk plan) garageplats 1000 kr/mån. Garageplats med elladdning 1250 kr/mån +förbrukning av el (el mäts och debiteras separat). HKP 1000 kr/mån. MC-plats i garage 500 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Fören i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Upplåten mark
Enligt den ekonomiska planen ingår mark i anslutning till lägenheten i bostadsrätten. Hur stor yta uteplatsen är anges inte.
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har gästrum med egen wc/dusch. På gården finns flera cykelparkeringar. De flesta under tak. I garaget finns också plats för cykeln. Den skyddade kvartersgården utformas för att vara de boendes gemensamma uteplats med bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. Miljörum finns på innergården samt i flerfamiljshuset.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.