Såld

Välkomna till denna generösa bostad om 88 kvm med fantastisk utsikt...

Main image

Höjeågatan 419

Lomma

Nu ges tillfälle att förvärva denna generösa bostad om 88 kvm med fantastisk utsikt och stor inglasad balkong. Här bor man högt upp i huset och kan njuta av härliga vyer i flera väderstreck och underbar solnedgång. Balkongen kan nyttjas som ett extrarum stora delar av året och ger utrymme för det stora sällskapet. Ett bekvämt och välskött boende med stora sällskapsytor, kök med matplats, wc/dusch, separat tvättstuga och sovrum med bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober. Lägenheten disponeras idag som en tvåa men kan med enkelhet återställas till en trea om man önskar (se planskiss). Hiss och parkeringsplats eller garageplats finns. Ett boende som måste upplevas. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 650 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
88 m²
Byggnadsår
1989
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med spegelglas. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Till vänster i hallen når man lägenhetens första sovrum. Detta sovrum är rymligt med utsikt mot kanalen och Lomma hamn. Här finns gott om plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. I detta sovrum har man också en generös klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter.

WC/DUSCH - Lägenhetens wc/dusch finner man till höger i hallen. Rymligt helkaklat badrum med dusch, toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt handdukstork.

TVÄTTSTUGA - Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, och tvättho. Praktiska arbetsytor och förvaring i väggskåp.

KÖK - Kök i vinkel med vit köksinredning och kakel ovan arbetsytor. Ett kök med gott om förvaring i skåp samt bra arbetsytor. Köket är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, spis/ugn och köksfläkt.

MATPLATS - Matplatsen ligger i anslutning till köket och har öppet inom mot vardagsrummet. Den öppna planlösningen ger utrymme för det stora sällskapet. Matplatsen har en mycket trevlig utsikt mot Lomma hamn och ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

VARDAGSRUM - Bostadens vardagsrum har generösa sällskapsytor och har både plats för större matbord samt soffa. Detta rum har fönster i flera väderstreck vilket ger ett mycket trevligt ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet når man lägenhetens inglasade balkong.

ALLRUM - I anslutning till vardagsrummet finner man det rum som nuvarande ägare valt disponera som allrum. Önskar man fler sovrum kan detta rum delas av, se planskiss. Parkettgolv och vita väggar.

INGLASAD BALKONG - Den inglasade balkongen har en fantastik utsikt över havet med Öresundsbron i bakgrunden. Balkongen har ett perfekt läge med skjutbara glaspartier samt utrymmet för stort matbord. Perfekt extrarum som kan nyttjas stora delar av året. Klinkers på golvet.

Enligt föreningens register är lägenheten registrerad som 3 ROK. Nuvarande ägare har valt att disponera den som en 2 ROK.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Lommahus nr 3 är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 1985. Föreningens hus omfattar fyra byggnader med adress Höjeågatan 419-427 om totalt 78 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten Lomma 33:41. Byggnaderna är uppförda 1989.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Höjeågatan 419
Postnummer, ort
234 33 Lomma
Lägenhetsnummer
67
Lägenhetsnummer LM
1303
Boarea(BOA)
88 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
1
Möjlighet antal sovrum
2
Andelstal
1.2689%
Andelstal insats
1.2689%
Andel av månadsavgift
1.2689%
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 650 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. vatten, bredband, kabel-TV, IP-telefoni och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är värmeavgift 741 kr, hushållsel, hemförsäkring samt parkeringsplats/garageplats ( 70 kr/mån eller 340 kr/mån, läs mer under parkering). Föreningen har kollektiv hushållsel och varje lägenhet debiteras efter faktiskt förbrukning.
Avgiftshöjningar
Inga beslutade avgiftshöjningar ( uppgift lämnad av föreningen 2022-03-25)
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen tillhandahåller 50 garageplatser samt 38 parkeringsplatser, varav 6 är avsedda för laddning av elbil. En p-plats ingår (obligatorisk) till varje lägenhet och debiteras lägenheten, såvida inte avtal på garageplats finns. Varje lägenhet har såldes antingen garage eller p-plats . Endast en garageplats per lägenhet får hyras. Gästparkeringar finns. Parkeringsplats kostar 70 kr/mån och garageplats kostar 340 kr/mån. En av dessa kostnader är såldes obligatoriska och tillkommer till månadsavgiften.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Riksbyggen Brf Lommahus nr 3
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1989
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Cykelförråd, barnvagnsrum, två skyddsrum, boulbana och grillplats finns tillgänglig för föreningens medlemmar.
Utförda renoveringar
Samtliga hissar renoverades 2021.
TV/internet
Föreningen har bredband, kabel-TV och IP-telefoni via Tele2 (ComHem). Ett basutbud av bredband, kabel-TV och IP-telefoni (fasta delen) ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-03-26
Energiklass
D
Specifik energianvändning
77 kWh/m²
Energiprestanda
109 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.