Välplanerat familjeboende i populärt område!

Main image

Notplatsen 7

Lomma

Välkommen till ditt hem vid stranden! Detta gathus i två plan ligger i en av de mest eftertraktade stadsdelarna, bara ett stenkast från sand och hav. Med en rymlig boyta på 120 kvadratmeter är detta en perfekt bostad för familjen som värdesätter komfort och stil. Med byggåret 2020 medföljer många fördelar såsom en genomtänkt planlösning, fullt utrustat kök och två badrum med dusch. Tvättmöjligheter i den egna bostaden och närhet till både hav och stadskärna är ytterligare positiva egenskaper.

På entréplan finnes ett stort vardagsrum med anslutning till kök och bostadens uteplats. Vi finner även ett fullt utrustat badrum med tvättmöjligheter. Den privata entrén ökar "villakänslan" och gör bostaden insynsfri från gatusidan. Vidare på baksidan är en rejäl uteplats med stensättning och trädäck. En lugn och trivsam plats med utrymme för både lek och långa middagar. Det insynsskyddade läget mot innergården bjuder på sol under morgonen och kvällen. Oavsett om du smuttar på ditt morgonkaffe, njuter av en god bok eller helt enkelt tar in den friska havsluften erbjuder denna terrass en oas av ro.

Vidare på plan 2 presenteras fyra bra sovrum och ett generöst badrum. Här finns även bra förvaring i klädkammare. Genomgående i bostaden har tidlösa val gjorts i form av ekparkett och vitmålade väggar.

Bostadsrättsföreningen Ankarspelet i Lomma erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med kollektiva avtal som medför mer fördelaktiga driftskostnader. De moderna byggnaderna har Energiklass B vilket innebär att det är ett energieffektivt boende.

Oavsett om du letar efter en mysig tillflyktsort för att komma bort från stadens brus och rörelse eller ett familjehem som ger dig allt du behöver för att njuta av det bästa av kustlivet, är detta gathus det ideala valet.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
6 395 000 kr
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
5 959 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
120 m²
Byggnadsår
2020
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

Entréplan:
HALL - Via den egna entrén välkomnas man av en ljus och luftig hall med bra plats för avhängning i en platsbyggda förvaringen. Golvet är ett snyggt och slitstarkt klinkergolv och väggarna är vitmålade. Från hallen har man fri sikt genom bostaden.
KÖK - Bostadens kök är utrustat för dagens behov med snygga vitvaror från Siemens, köksinredning från Vedum och bra förvaringsmöjligheter. Köksfönstret vetter mot Notplatsen och är helt fritt från insyn då bostaden ligger en halvtrappa upp från gatan. Det fina ljusinsläppet löper vidare genom köket och in i vardagsrummet. Tidlösa val har gjorts med vit köksinredning, mörkgrå bänkskiva, vitt kakel och vitvaror i rostfritt. Parkettgolv, vitmålade väggar och diskreta plisségardiner.
BADRUM - Bostaden har två kompletta badrum. Det som finnes på entréplan har även tvättutrustning. Badrummet är helkaklat med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsbänk. Grå klinker och vita kakelplattor. Spotlightbelysning.
VARDAGSRUM - Rymligt och ljust rum med plats för både matgrupp och soffhörna. Vardagsrummet ansluter fint till köket utan att de två utrymmena inkräktar på varandra. Här kan hela familjen få plats och spendera tid tillsammans. Med utgång till uteplatsen förlängs den sociala ytan och knyter samman ute/inne på ett fint sätt. Parkettgolv, vitmålade väggar och diskreta plisségardiner.
UTEPLATS - Stenlagd uteplats med trädäck ramas in snyggt av en häck. Här finns även ett förråd som ger bra förvaring. Uteplatsen ligger på lugnt läge och blickar ut mot föreningens trevliga innergård. Solen tittar fram på morgonen och eftermiddagen så man slipper hettan mitt på dagen vilket ger ett optimalt läge! Här finns utrymme för både matgrupp och loungemöbler.

Plan 2:
HALL - Här finns en klädkammare som ger bra förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar. Från hallen nås samtliga fyra sovrum och badrum.
SOVRUM 1 - Bra till ytan med plats för säng, förvaring och skrivbord. utsikt över föreningens innergård. Parkettgolv och vitmålade väggar.
SOVRUM 2 - Bra till ytan med plats för säng, förvaring och skrivbord. utsikt över föreningens innergård. Parkettgolv och vitmålade väggar.
BADRUM - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med kommod och spegelskåp, grå klinker och vita kakelplattor.
SOVRUM 3 - Master bedroom har utrymme för dubbelsäng och här finns bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Parkettgolv, vitmålade väggar och diskreta plisségardiner.
SOVRUM 4 - Bra till ytan med plats för säng, skrivbord och här finns en garderob. Parkettgolv, vitmålade väggar och diskreta plisségardiner.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Ankarspelet i Lomma består av 37 lägenheter och 21 gathus, alla upplåtna med bostadsrätt. Kvarteret Ankarspelet ligger i vackra omgivningar med närhet till både hamnen och stranden samt med bekvämt avstånd till all service i Lommas centrum. Föreningen färdigställdes 2020 och erbjuder sina medlemmar ett modernt boende med alla bekvämligheter man kan önska. Kollektiva avtal för el, bredband/tv och bostadsrättstillägg är förmånligt för medlemmarna.

EKONOMI
Det finns i dagsläget inte något beslut om kommande avgiftshöjningar.
Bostadslägenheterna är från och med värdeåret helt befriade från fastighetsavgift i 15 år. Från och med år 2036 utgår full fastighetsavgift för bostadsrättsföreningen.
Pantsättningsavgift utgår om 1 % (525 kr) av aktuellt prisbasbelopp.
Överlåtelseavgift utgår om 2,5 % (1 313 kr) av aktuellt prisbasbelopp och betalas av köpare.

ÖVRIGT
Besök gärna föreningens hemsida: https://ankaret13.se/

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Strandstad
Gatuadress
Notplatsen 7
Postnummer, ort
23439 Lomma
Lägenhetsnummer
61001
Boarea(BOA)
120 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd i källaren tillhör bostaden samt ett förråd i anslutning till uteplatsen
Antal rum
5
Andelstal
1,9379%
Andelstal insats
Uppgiften har ej gått att få fram
Andel av månadsavgift
Uppgiften har ej gått att få fram
Andelstal kommentar
Nettoskuldsättning 1 383 190kr

Kostnader

Månadsavgift
5 959 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme och kallvatten ingår i avgiften. Obligatorisk tillägg för bredband/tv 220kr/månad. Individuell avläsning av hushållsel och varmvatten. Den boende debiteras efter förbrukning.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garageplatser: 56 st varav 19st laddplatser för elbil och 2 st är handikappanpassade. Kostnad 950 kr / 1 200 kr per månad - separat kölista. MC-platser: 3st, kostnad 500 kr per månad. Utomhus har föreningen på sin mark intill ett av radhusen ytterligare en handikapplats. Föreningen har dessutom 4 st platser ute på Esplanaden, precis framför flerfamiljshuset, 600 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Ankarspelet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2020
Upplåten mark
Uteplatsen är upplåten med bostadsrätten
Övriga utrymmen i föreningen
Gästlägenhet kan hyras för 300kr per natt. Extra förråd finns att hyra, pris efter storlek/kvm - separat kölista. Cykelrum samt barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar p.g.a. att huset är nybyggt.
TV/internet
Bredband, IP-telefoni (fasta delen) samt kabel-TV, Telia Triple Play obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-08-17
Energiklass
B
Specifik energianvändning
35 kWh/m²
Energiprestanda
65 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.