Såld

Kvadratsmart 1:a om 32 kvm med öppen planlösning och stor uteplats i västerläge...

Main image

Hamnallén 3

Lomma

Låt oss presentera denna kvadratsmarta 1:a om 32 kvm med öppen planlösning och stor uteplats i västerläge. Lägenheten är under uppförande och är inflyttningsklar 16 juni 2022. Helt nybyggd bostad med modernt kök från Vedum med alla bekvämligheter. Bostaden har öppen planlösning, extra takhöjden om 2,7 m samt generöst ljusinsläppet vilket ger en härlig rymd. Från vardagsrummet når man uteplatsen i soligt västerläge som är belägen mot den gemensamma innergården. Wc/dusch med kombimaskin samt bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Hiss och gemensamt garage finns. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Anna Eriksson för mer information.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 364 kr/mån
Antal rum
1
Boarea
32 m²
Byggnadsår
2022
Boendeform
Bostadsrätt
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Alla bilder

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med bra förvaring i klädkammare med praktisk inredning från Elfa. Vita väggar och mattlackad ekparkett.

KÖK - Modernt kök från Vedum med stilfull köksinredning i vitt. Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), kyl/frys (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens) samt köksfläkt (Franke). Öppen planlösning med vardagsrummet. Vita väggar och mattlackad ekparkett.

VARDAGSRUM - Öppen planlösning med köket vilket ger trevliga sällskapsytor. Den extra takhöjden på 2,7 m ger en härlig rymd och fint ljusinsläpp. Vita väggar och mattlackad ekparkett. Från vardagsrummet når man den stenlagda uteplatsen i soligt västerläge.

UTEPLATS - Stor och härlig stenlagd uteplats i soligt västerläge mot gården. Här får man plats med ett större matbord.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med vitt matt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Dusch med duschväggar i klarglas, handfat med kommod, badrumsspegel, toalettstol samt torkställning (John). Kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare) från Siemens med bänkskiva och väggskåp ovan.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Fören består av 47 lägenheter och 18 gathus som alla är upplåtna med bostadsrätt. Brf Fören är under uppförande och byggherre är JM AB. Föreningen har även två lokaler i markplan mot Varvstorget, varav den större är anpassad för restaurangverksamhet. Här bor man mitt i Lommas vackraste del samtidigt som har service, kommunikationer, skola, shopping, bibliotek och restauranger om hörnet. Denna lägenhet är har tillträde den 16 juni 2022. Sista bostäderna i projektet har preliminär inflyttning i november 2022. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Hamnallén 3
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
21002
Lägenhetsnummer LM
1002
Boarea(BOA)
32 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
1
Andelstal
0,80%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
2 364 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning. Obligatoriskt tillägg Telia Triple Play 220 kr/mån (bredband, TV och Telefoni). Individuell mätning för varmvatten och hushållsel.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är varmvatten, hushållsel, Triple Play 220 kr/mån (bredband, TV och Telefoni) och hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Varmvatten debiteras separat via månadsavi efter individuell uppmätt förbrukning. Gemensamt el-abonnemang med undermätning av hushållsel för varje lägenhet. Enligt ekonomisk plan beräknad kostnad för varmvatten till 95 kr/mån och hushållsel 255 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Fören i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2022
Hiss finns
Ja
Upplåten mark
Enligt den ekonomiska planen ingår mark i anslutning till lägenheten i bostadsrätten. Hur stor yta uteplatsen är anges inte.
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har gästrum med egen wc/dusch. På gården finns flera cykelparkeringar. De flesta under tak. I garaget finns också plats för cykeln. Den skyddade kvartersgården utformas för att vara de boendes gemensamma uteplats med bänkar, sittgrupper och en lummig pergola. På gården finns vackra planteringar med bland annat träd, blommor och kryddörter. Här finns också lekytor med utrustning för barnen. Miljörum finns på innergården samt i flerfamiljshuset.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.