Såld

Välplanerad fyra med fantastisk utsikt över Öresund!

Main image

Nicoloviusgatan 10B

Malmö

På havsnära läge med fantastisk utsikt presenteras nu denna rymliga fyra om 99 kvm med balkong i västligt väderstreck. Bostaden har genomgående planlösning med utsikt både mot föreningens innergård och mot havet. Här finns alla praktiska egenskaper som behövs för ett bekvämt boende. Modernt kök, badrum + gästtoalett, tvättmöjligheter i lägenheten och gott om förvaring. På våning 7 av 8 får man dessutom ett lugnt läge med underbart ljusinsläpp och fri sikt mot havet. Balkongen är generös till ytan och rymmer både möblemang och grönska.

Föreningen är välskött och har genomfört löpande underhåll genom åren för att bibehålla en trevlig fastighet. Här erbjuds medlemmarna en trevlig utemiljö, möjlighet att hyra garageplats, kollektiva avtal som ger bättre driftskostnader och ett läge i Malmö som är mycket populärt.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Utgångspris
Månadsavgift
4 853 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
99 m²
Byggnadsår
1974
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Bra förvaring i skjutdörrsgarderob direkt innanför dörren. Här ligger ett stilrent och slitstarkt klinkergolv i brungrå ton. Väggarna har ljus tapet med diskret mönster.
GÄSTTOALETT - Helkaklad gästtoalett utrustad med wc och handfat med kommod. Vitt kakel och brun/grå klinker.
KÖK - Stilrent och tidlöst kök med bra förvaring (2013). Köket är utrustat med spishäll, kolfilterfläkt, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Skåpsinredningen går i vitt med vit bänkskiva och vitt kakel. Väggarna har tapet i grafiskt mönster som binder ihop det moderna med funkiskänslan på ett fint sätt. Golvet är ett ljust parkettgolv och här finns utrymme för matplats 4-6 pers.
MATRUM/SOVRUM - Intill köket finns ett matrum som likväl kan användas som sovrum eller hemmakontor för familjen som har behov av det. Matrummet har en soligt gul tapet med diskret mönster och här ligger parkettgolv.
VARDAGSRUM - Rymligt vardagsrum men utgång till balkong. Här finns plats för både matgrupp och soffa för den som önskar. Ljusinsläppet från det generösa fönsterpartiet med balkongdörr är verkligen härligt. Väggarna är vita och här ligger parkettgolv.
SOVRUM 1 - Bra till ytan med utrymme för dubbelsäng. Vita väggar och parkettgolv.
BADRUM - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch och handfat med kommod. Vitt kakel och brungrå klinker.
HALL - Den inre hallen i bostaden är inredd med förvaring. Tapet i snyggt funkis-mönster och parkettgolv.
TVÄTT - Intill badrummet har en garderob inretts med tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel och grå klinker.
SOVRUM 2 - Bra till storleken med utrymme för säng, skrivbord och förvaring. Ljusgröna väggar och parkettgolv.

Läs mer om rummen

Byggnad

Bostadsrättsföreningens hus byggdes 1974 på fastigheten Ljungbyhus 9 som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetens adress är Nicoloviusgatan 10 A-C och Henrik Wranérsgatan 3.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

HSB BRF Ljungbyhus 9 i Malmö är en äkta bostadsrättsförening med 78 lägenheter i Malmö. Föreningen har även 2 lokaler som är upplåtna med hyresrätt och 66 garageplatser. HSB sköter den ekonomiska förvaltningen

Läs mer

Övrigt

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Angiven boarea är från bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Ribersborg
Gatuadress
Nicoloviusgatan 10B
Postnummer, ort
21757 Malmö
Lägenhetsnummer
50
Lägenhetsnummer LM
1603
Boarea(BOA)
99 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
4
Antal sovrum
2
Möjlighet antal sovrum
3
Andelstal
1,3097
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 853 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften inkluderas TV, bostadsrättstillägg och renhållning. Obligatoriskt tillägg för bredband om 89kr/månad. Föreningen har individuell mätning av värme och vatten, den boende debiteras en preliminär kostnad för förbrukning som sedan läses av och regleras årsvis. Föreningen har även individuell mätning av EL, man debiteras efter faktisk förbrukning.
Kommentar
Nuvarande ägare debiteras följande preliminär kostnad för vatten 132 kr/mån ex moms och preliminär kostnad för värme 508 kr/mån ex moms. Efter årlig avläsning får den boende antingen tillbaka pengar eller debiteras extra beroende på den faktiska förbrukningen. Nuvarande ägare har historiskt sett fått återbetalning då deras förbrukning inte kommit upp i den debiterade nivån. EL-kostnad för nuvarande ägare är ca 250 kr/mån ex moms (2 vuxna). Elkostnaden varierar efter förbrukning.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har garage. Kostnad 550kr/månad för en vanlig plats. Kostnad 725kr/mån för en plats med laddbox. Internt kösystem tillämpas.

Bostadsrätt

Namn på Brf
HSB Brf Ljungbyhus 9
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1974
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
2 tvättstugor, garage, gemensam innergård med växthus, pergola, grill och uteplats.
Utförda renoveringar
2019 - Spolning av avloppsrör 2019 - Sanering av legionella samt installation av UV-lampa på ingående vatten 2019 - Provisorisk tätning av takterrasser 2020 - Besiktning av avloppsrören för bedömning av status inför relining 2020 - Installation av ny värmeväxlare för värme och varmvatten 2020 - Inredning av cykelrum 2020 - Nya utemöbler 2020 - Ny garageport 2021 - Nytt passage- och tvättbokningssystem inkl installation av övervakningskameror i garage och cykelkällare 2021 - 2022 Byte av tak och samtliga fönster inkl sanering av utvändig pcb-fog runt fönsterna, omfogning av fasad samt byte av spruckna tegelstenar och tegelbalkar ovanför fönsterna. 2021 - 2022 Nya tätskikt balkonger och terrasser 2022 - OVK 2022 - Ny belysning garage samt 30 laddboxar i garaget installerades 2022 - 2023 - Innergård och miljöhus
Kommande renoveringar
2023 - Relining av avloppsstammar beräknas ske under hösten
TV/internet
Obligatoriskt tillägg för bredband om 89kr/månad. HSB Bolina 3.0 1000 Mbit/s.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2019-02-21
Energiklass
D
Specifik energianvändning
91 kWh/m²
Energiprestanda
113 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.