Såld

Kvadratsmart "minitvåa" med balkong på fjärde våningen!

Main image

Solvändan 11G

Lund

Låt oss presentera denna kvadratsmarta "minitvåa" om 34 kvm med balkong på fjärde våningen! Bo på populära Brunnshög med närhet till LTH och Ideon. Brf Maxa färdigställdes 2021 vilket innebär att lägenheten är superfräsch och har alla bekvämligheter som medföljer nyproduktion. Modernt kök med snygg kombination av vitt och grått, helkaklat badrum med kombimaskin och rymlig balkong i söderläge är några av dessa. En smart lösning i form av en avskiljningsvägg med skjutdörr gör dessa 34 kvm till en användbar tvåa med separat sovrum som rymmer 140cm säng. Lägenheten har bra förvaring i garderober i hallen och en garderob i sovrummet. Utöver det har man även ett förråd i källaren som nås via hiss. Månadsavgiften om 2 300 kr inkluderar värme, vatten och renhållning. Spårvagn med hållplatsen "Solbjer" ligger alldeles intill och tar en till Lund C på ett par minuter. Mataffär, kvarterskrog, frisör och bageri finns runt hörnet och mycket mer kommer! Ett mycket välplanerat boende på perfekt läge. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 300 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
34 m²
Byggnadsår
2021
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Oktober 2022
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Hall med utrymme för avhängning och skohylla. Här finns även tre garderober som ger bra förvaring. Väggarna är vitmålade och golvet är ett vitlaserat mattlackad 3-stavs ekparkett från Kährs, som är genomgående i lägenheten.

WC/DUSCH/TVÄTT - Helkaklad wc/dusch med kombimaskin. Tvättställ med kommod i vit blank, spegelskåp med LED-badrumsbelysning, toalett, dusch med vikbara runda duschväggar i klarglas. Kombimaskin (7 kg tvätt/5 kg tork) från Whirlpool med praktisk bänkskiva ovan. Vitt kakel på väggar och klinker på golv.

KÖK - Ett modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket från Ikea "Veddinge" med vita släta luckor och ljusgrå marmormönstrad bänkskiva i laminat. Marmormönstrad blank stående kakel ovan arbetsytor och diskho med praktisk avrinningsyta. Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, helintegrerad diskmaskin 45 cm, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn (varmluftsugn), induktionshäll och rostfri spiskåpa (Franke). Vitvaror från IKEA. Här finns även plats för matbord. Ljusa väggar och vitlaserad ekparkett.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har öppen planlösning med köket. Ljusa väggar och vitlaserad ekparkett. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens balkong.

BALKONG - Mysig balkong i sydost med plats för mindre möblemang. Här har man utsikt ut över slätten och mot Lunds "nya gröna landmärke" spårvagnen, vars hållplats "Solbjer" ligger endast en kort promenad bort.

SOVRUM - Sovrummet har plats för säng 140cm och här finns en garderob. Ljusa väggar och vitlaserad ekparkett.

Läs mer om rummen

Byggnad

Föreningens byggnad färdigställdes 2021. Byggherre Ikano.

Läs mer om byggnaden

Närområde

Bo på populära Brunnshög med närhet till LTH och Ideon. Spårvagnen med hållplats "Solbjer" ligger alldeles intill och tar en direkt till Lund c på ett par minuter. Mataffär, kvarterskrog, frisör och bageri finns runt hörnet och mycket mer kommer det bli i denna nya fina stadsdel. Ett välplanerat boende på perfekt läge!

Läs mer om närområdet

Allmän information

Brf Maxa är en äkta bostadsrättsförening med 99 lägenheter som är belägen i Brunnshög, Lund. Ekonomisk förvaltning sköts av Nabo.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Brunnshög
Gatuadress
Solvändan 11G
Postnummer, ort
22481 Lund
Lägenhetsnummer
2-1302
Boarea(BOA)
34 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett förrådsutrymme i källaren.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
0,6586
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare

Kostnader

Månadsavgift
2 300 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Uppvärmning och vatten ingår i månadsavgiften. Individuell avläsning av hushållsel, kostnad debiteras av föreningen. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften för TV, bredband och telefoni om 183 kr/månad.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Parkering finns i p-hus i området. Föreningen har ej egna parkeringsplatser utan det är Lunds kommunala parkeringsbolag. Till varje bostadsrätt ingår ett abonnemang (lagom) till bilpoolen. Smidigt och enkelt kan du hyra bil när det passar dig. Mer info på m.co

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Maxa
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2021
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Gästlägenhet som går att hyra finns i föreningen. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Cykelparkering på innergården eller i källaren. Gemensam sopsug för kvarteret finns på innergården. Varje lägenhet har egen el-central med jordfelsbrytare.
Kommande renoveringar
Då byggnaden färdigställdes 2021 så är det inte några planerade renoveringar.
TV/internet
Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 183kr/månad.

Energideklaration

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.