Såld

Välplanerad trerummare med två badrum och inglasad balkong!

Main image

Steglitsvägen 3C

Lund

Välkommen till Steglitsvägen 3C! Här presenteras nu denna välplanerade trerummare som har två helkaklade badrum och gott om förvaring. Läget på husets gavel medför att lägenheten känns ljus och trevlig med fönster i tre väderstreck. På sina 88 kvm rymmer lägenheten ett luftigt vardagsrum, genomgående kök med matplats, två bra sovrum, hall med förvaring och två fullutrustade badrum med dusch. Den inglasade balkongen bidrar dessutom med en extra sällskapsyta. Brf Carlsro är en välorganiserad förening som erbjuder sina medlemmar många praktiska fördelar i form av gemensamma avtal för el, bredband/tv och bostadsrättstillägg. Garageplats ingår i månadsavgiften! Här finns även trevliga grönområden runt fastigheterna och parkeringsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 049 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
88 m²
Byggnadsår
1968-1969
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00
Extra kontaktperson
Profile Image
Rebecca Bernspång
Reg. Fastighetsmäklare
+46706-583500

Rumbeskrivning

VARDAGSRUM - Här finns ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Utrymme för både matplats och soffgrupp. Parkettgolv och ljusa väggar.

KÖK - Köket har vit inredning och vitt kakel ovan den rostfria diskbänken med dubbel vask. Här finns bra arbetsytor samt bra förvaring i både skåp och lådor. Delad kyl/frys, spis med häll och fläkt.

INGLASAD BALKONG - Via köket nås den inglasade balkongen som ligger i österläge.

HALL - Hall med platsbyggd förvaring både vid entrén och nere vid sovrummen.

WC/DUSCH 1 - Helkaklad wc/dusch med vitt kakel på väggar samt ljusgrå klinker på golv. Duschdörrar i klarglas, spegelskåp, handfat, wc, handdukstork och spotlights i tak. El är framdraget om man önskar sätta in en mindre tvättmaskin i hörnet.

SOVRUM 1 - Ljusa väggar och laminatgolv.

SOVRUM 2 - Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ljusa väggar och laminatgolv.

WC/DUSCH - Vitt kakel på väggar samt grå klinker på golv. Här finns även ett högt sittande fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Duschhörna, spegelskåp med belysning, handfat och wc.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Carlsro ligger på Väster i ett av Lunds mest attraktiva områden. Det är bostadsrättsföreningen i stan med naturen runt hörnet. Adressen för de fem husen som ingår i föreningen är Steglitsvägen 3, 5, 7, 9 och 11. Husen uppfördes 1968-1969 och omfattar 153 lägenheter där 148 av dem har en balkong med utsikt över lummiga grönområden. Fem av lägenheterna är relativt nybyggda och ligger på bottenvåningen i hus 3. Dessa lägenheter har uteplats i marknivå. Lund Väster är en stadsdel med en varierad bebyggelse och mycket grönska. Det finns också skola, vårdcentral, tandläkare, idrottshall och butiker. Föreningen har även en egen återvinningsstation, laddplats för elbilar och gym. Läget är eftertraktat och som boende på Väster har man endast några minuters promenad till Lunds centrum, centralstationen, kollektivtrafik, kultur, restauranger och alla citybutiker. Det finns även en cykelväg till Nova Lund och Mobilia. Brf Carlsro har teknisk förvaltning via Bredablick förvaltning och ekonomisk förvaltning via HSB. Föreningen har gemensam el, enskild avläsning debiteras via föreningen. Gemensamt bredband från Ownit 100/100 ingår i månadsavgiften.
Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Samtliga lägenheter har utrustats med moderna säkerhetsdörrar som förbättrar skydd mot inbrott och med bättre ljudisolering.
För mer information se föreningens hemsida www.brfcarlsro.se

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Väster
Gatuadress
Steglitsvägen 3C
Postnummer, ort
227 32 Lund
Lägenhetsnummer
106
Boarea(BOA)
88 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förrådsutrymme.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
0,74691%
Andel av månadsavgift
0,74691%
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 049 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme, vatten, bredband, tv, garageplats och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Nästan alla lägenheter har en garageplats i föreningens närliggande garage, annars har man en egen parkeringsplats på föreningens parkering som ligger i direkt anslutning till föreningen. Gästparkeringen är gratis i 2 timmar, P-Skiva eller biljett används då. Per dygn kostar det 40 kr. Föreningen har 4 stycken laddplatser för elbilar på gästparkeringen. Läs mer på föreningens hemsida www.brfcarlsro.se/övrigt ​

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Carlsro i Lund
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1968-1969
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Uteplatser och boulebana - Varje lägenhetshus har en möblerad uteplats, dessutom finns en större gemensam uteplats med grill. Det finns även en boulebana på fastigheten. Gym - I källaren till hus 3 finns ett gym som är tillgängligt för föreningens medlemmar. Verkstad - Det finns även en verkstad i samma hus i källaren där man kan låna verktyg eller utföra enklare arbeten. Tvättstugor - Varje lägenhetshus har en tvättstuga som medlemmarna kan nyttja i samtliga hus. Cykelparkering & förråd - I varje lägenhetshus finns ett cykelrum, och det finns även cykelparkering utanför varje hus. Avfall och återvinning - Föreningen har investerat i en återvinningsstation med inkast till underjordiska behållare för att möjliggöra sortering av avfall. Återbruk - I källaren till hus 9 finns ett återbruk där man kan lämna in saker du inte använder till andra medlemmar och få saker du vill ha från andra medlemmar. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.brfcarlsro.se
Utförda renoveringar
Läs mer om renoveringar och underhåll i bostadsrättsföreningens årsredovisning.
Kommande renoveringar
Läs mer om renoveringar och underhåll i bostadsrättsföreningens årsredovisning.
TV/internet
Digitala TV-kanaler från ComHem ingår i månadsavgiften (via antennuttaget i lägenheten). Bredband 100/100 MBit från Ownit ingår i månadsavgiften för samtliga medlemmar. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.brfcarlsro.se

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-07-05
Energiklass
E
Energiprestanda
128 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.