Såld

Ljus och rymlig lägenhet om 98 kvm på väster

Main image

Grisslevägen 6

Lund

Ljus och rymlig lägenhet om 98 kvm på väster. På fjärde våningen finner ni denna trea som från början var en fyra, vilket med enkelhet går att återställa. Stor inglasad balkong i perfekt västerläge och självklart finns det hiss. Marbodalkök i vitt med påkostad bänkskiva i svart granit. Två stilsäkra och helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Garage i källarplan.

Välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 473 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
98 m²
Byggnadsår
2011
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, klädkammare och garderob.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med grå/svart klinkers, vitt kakel, handukstork, dusch, toalett och handfat med kommod.

SOVRUM - Det största sovrummet med skjutdörrsgarderob, ekparkett och ljusa väggar.

SOVRUM - Rymligt sovrum med ekparkett och ljusa väggar.

SOVRUM - Från början hade säljarna ytterligare ett sovrum men har valt att ta ner väggarna för att få ett större vardagsrum. Liten halvvägg är kvar vid hallen för att skap en bättre rumsindelning.

VARDAGSRUM - Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Halvöppen planlösning mot matplatsen och köket. Ekparkett och ljusa väggar.

INGLASAD BALKONG - Ifrån vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen i perfekt västerläge.

MATPLATS - Matplats med ekparkett och ljusa väggar.

KÖK - Marbodalkök i vitt med påkostad bänkskiva i svart granit ifrån Landernäs med extra stor underlimmad enkelvask. Köket är utrustat med kyl (Siemens), frys (Siemens), spishäll (Siemens), spisfläkt, ugn (Siemens), micro (Siemens), och diskmaskin (Miele).

BADRUM/TVÄTT - Helkaklad badrum med grå/svart klinkers, vitt kakel, handukstork, badkar, toalett, handfat med kommod tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Lund Väster 2 består av totalt 68 välplanerade lägenheter, 2-5 rum och kök. Huset mot Starvägen är fyra våningar högt medan de övriga två är sex våningar och källare. Husen ligger i direkt anslutning till den gemensamma grönytan med plats för umgänge och lek. I närheten av kvarteret ligger parker, vårdcentral, livsmedelsbutiker samt skolor och förskolor. Väster är ett grönskade och lummigt område perfekt beläget med endast några minuters promenadavstånd till centralstationen och citys hela utbud.

Då det saknas uppgift om andelstal för årsavgift har det ej gått att beräkna bostadsrättens indirekta nettoskuld.

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund väster
Gatuadress
Grisslevägen 6
Postnummer, ort
227 32 Lund
Lägenhetsnummer
6-1303
Lägenhetsnummer LM
1301
Boarea(BOA)
98 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Boareabeskrivning
Lägenheten är enligt ekonomisk plan 4 rum och kök. När lägenheten var ny så var den en fyra men säljaren har valt att ta ner väggen till det ena sovrummet vilket med enkelhet går att återställa.
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör lägenheten
Antal rum
4
Antal sovrum
2
Möjlighet antal sovrum
3
Andelstal
1,62431%
Andelstal kommentar
Bostadsrättsandel: 0,016243 (1,62431% i föreningen) Uppgift om andelstal för årsavgifter ej gått att inhämta varför bostadsrättens indirekta nettoskuld ej gått att beräkna.

Kostnader

Månadsavgift
4 473 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är: - 216 kr/mån avseende bredband, IP-telefoni (fasta avgiften) och TV (basutbudet). - Varmvatten, det sker individuell mätning av varmvattnet och lägenhetsinnehavare kommer debiteras efter förbrukning. Förbrukningen debiteras i efterskott av föreningen på avgiftsavi som skickas en gång i kvartalet. - Hushållsel, föreningen har kollektiv upphandling av hushållselen och individuell mätning och debitering sker. Förbrukningen debiteras i efterskott av föreningen på avgiftsavi som skickas en gång i kvartalet. - Kostnad för hemförsäkring.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage, 68 platser, finns i källaren (TV-övervakat garage). Kostnaden är 700 kr/mån för "vanliga" platser och 970 kr/mån + 3,50 kr/kWh för laddplatser. Lediga platser finns. Föreningen erbjuder även korttidsuthyrning av garageplatser i garaget. Uthyrning sker på anvisade platser i garaget. Öppning av garageport sker med lägenhetsnyckel. Endast medlemmar får hyra garageplats – för sig själv och/eller sina gäster. Pris för korttidsuthyrning av garageplats (1 dygn till 3 månader): 50 kr/påbörjat dygn*, 200 kr/vecka, 700 kr/månad.

Bostadsrätt

Namn på Brf
BRF Lund Väster 2
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2011
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Cykelförråd finns vid Grisslevägen 2, 4 och 6. I källaren i resp hus finns även barnvagnsförråd. Det finns två vagnar i garaget som är för utlåning till boende och avsedda att lättare bära hem varor från bilen.
TV/internet
Bredband (100 Mbps) och Kabel-TV ("Telia lagom") via Telia, 216 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2014-01-08
Energiklass
B
Energiprestanda
63 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.