Såld

Välplanerad tvåa med stor balkong!

Main image

Norrängavägen 5C

Lund

Välkommen till JMs visningslägenhet i Kvarteret IQ som nu är till salu! 34 kvm som är smart fördelade över hall, kök/vardagsrum, sovrum och ett generöst badrum. Dessutom har lägenheten en stor balkong. Bostaden erbjuder alla bekvämligheter som medföljer nyproduktion. Stilrena materialval, bra förvaring och rymlig balkong är några av många fördelar. Modernt kök från Vedum och helkaklat badrum med kombimaskin är ytterligare bonus. Inflyttning påbörjades i början av 2022 och byggnaden är nu helt färdigställd och inflyttad. Föreningen erbjuder sina medlemma ett bekvämt boende med bra service, trevlig utemiljö och förmånliga månadsavgifter. Garage finns under huset och uteparkering finns på baksidan.
Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 368 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
34 m²
Byggnadsår
2022
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL - Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob med praktiskt Pelly-system. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar.

WC/DUSCH - Stilfull helkaklad wc/dusch med klinkers och kakel i gråa toner. Dusch med duschväggar i klarglas, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, toalett samt den praktiska torkställningen John. Här har man även en kombimaskin (Electrolux) med arbetsbänk och väggskåp ovan. Spotlights i tak.

KÖK - Modernt kök från Vedum med vit köksinredning och vitt matt kakel ovan bänkskivan. Smart klick-öppning på väggskåp och handtag på bänk och högskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn (rostfri), spiskåpan Franke (vit) med rostfri frontlist, integrerad diskmaskin och kyl/frys (rostfri). Vitvaror från Electrolux. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Här finns även plats för matbord.

VARDAGSRUM - Vardagsrum och köket har öppen planlösning. På golvet har man mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens balkong.

BALKONG - Lägenhetens rymliga balkong är belägen i österläge.

SOVRUM - Sovrum med plats för dubbelsäng. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Kvarteret IQ består av 78 lägenheter och är ett Smarta Kvadrat projekt som byggts av JM AB. Huset ligger mellan bostadskvarter och gröna parker. Mellan kvarteret och Dalbyvägen sträcker sig ett lummig grönområde med lekplatser och promenadstråk. Linero torg är områdets centrum med bland annat ICA-supermarket, apotek, gym, restaurang och vårdcentral. Inflyttning påbörjades under januari månad 2022. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar. Förvaltning via JM@home

Lån per bostadsrätt 3-1106 är enligt ekonomisk plan: 556 000 kr

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Linero
Gatuadress
Norrängavägen 5C
Postnummer, ort
22477 Lund
Lägenhetsnummer
3-1106
Lägenhetsnummer LM
1106
Boarea(BOA)
34 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förrådsutrymme.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,08
Överlåtelseavgift
1313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr

Kostnader

Månadsavgift
2 368 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Uppvärmning och kallvatten ingår i månadsavgiften. Individuell avläsning av varmvatten och hushållsel debiteras av föreningen. Obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play, 220kr/mån.
Avgiftshöjningar
Styrelsen har beslutat att höja månadsavgifterna med 12% from 2023-02-01. Angiven månadsavgift 2.368 kr är den nya månadsavgiften, efter höjningen.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
15 garageplatser, varav 3 med laddstation för elbil. 15 öppna parkeringsplatser på gård, varav 2 är handikappsanpassade. 2 öppna parkeringsplatser på gård med laddstation är reserverade till bilpool. Kostnad garageplats 750 kr/mån. Kostnad elladdningsplats 750 kr/mån + administrativ tillägg 250 kr/mån + kostnad för elförbrukning. Kostnad parkering utomhus 400 kr/mån. Separat kösystem. I dagsläget finns ej lediga platser.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kvarteret IQ
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2022
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Parkering för cykel finns längs med gatan, på gården eller i källaren. Extra förråd finns att hyra, separat kösystem.
Kommande renoveringar
Huset färdigställdes 2022. Inga planerade renoveringar.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.