Main image

Skånevägen 29

Staffanstorp

Välkommen till Skånevägen 29 och denna spännande fastighet som överraskar både interiört och exteriört. Första intrycket från gatan är en ödmjuk och elegant villa med putsad fasad i antracitgrå ton med kritvita knutar och fönsterramar. Men i all sin ödmjukhet är denna bostad mycket självsäker och presenterar över 200 kvm boarea med en planlösning och ett utförande som är något utöver det vanliga. Huset från tidigt 1900-tal fick en tillbyggnad 2001 som harmonierar fint med ursprungs byggnaden. Som kronan på verket finnes en makalös uteplats på baksidan av huset som bjuder in till mingel, grill och goda samtal långt in på småtimmarna. Bostaden är utformad för att ge rum till den moderna familjen med alla bekvämligheter som förenklar den hektiska vardagen. En plats för återhämtning och umgänge. Entréplan har fokus på de sociala ytorna med ett stort sällskapsrum som har utgång till trädäcket på framsidan. Här finnes även ett proffsigt utrustat kök där familjen kan samlas kring den generösa köksön eller ta klivet ut till uteplatsen på baksidan. På entréplan har det även inretts ett master bedroom med tillhörande badrum och från hallen nås husets tvättstuga. En trappa upp kliver man in i bostadens mer privata sfär som erbjuder fyra sovrum, ett på varje hörn, och ett badrum med dusch. Övre plan har även bra förvaring i platsbyggda garderober och en möblerbar hall i mitten för den som önskar ett mindre hemmakontor. Det är med stolthet vi nu presenterar denna unika bostad till försäljning. Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
7 000 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Antal rum
6
Boarea
225 m²
Biarea
10 m²
Tomtareal/mark
774 m²
Byggnadsår
1909/2001
Boendeform
Villa
Tillträde
Diskuteras
Visning
9 oktober 2022, kl 16:00 - 16:30
Vänligen ring/skicka sms till 0732-39 99 00 för bokning av visning.
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30
Extra kontaktperson
Profile Image
Rebecca Bernspång
Reg. Fastighetsmäklare
+46706-583500

Rumbeskrivning

TRÄDGÅRD/CARPORT
Stenlagd uppfart med carport som har plats för 2 bilar. El-laddare finns i carporten. I anslutning finns även förråd/verkstad. Vidare in på tomten välkomnar en stor uteplats med trädäck och en generös gräsmatta. Trädäcket har utrymme för både lounge och matplats. En stenlagd gång leder vidare till den eleganta entrén på husets långsida. Här finns utrymme för mindre möblemang och österläget gör att man här kan njuta av solens första strålar med morgonkaffet. På husets södra sida hittar vi dock trädgårdens kronjuvel. En stor uteplats i snygg design löper längs med huset och är inramad av plantering och plank som skyddar från insyn. Här finns både lounge, matplats, utekök och bar. Verkligen något utöver det vanliga!

HALL/TVÄTTSTUGA
Hallen är ljus och välkomnande med bra plats för avhängning och skohylla. Här ligger ett stilrent klinkergolv och väggarna är vitmålade. Hallen löper fritt genom bostaden vilket är optimalt för ljusflödet. Från hallen nås husets tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även värmepannan.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är verkligen ett generöst utrymme med gott om plats för en stor matgrupp och soffhörna/lounge. Med fönster i två väderstreck blir rummet ljust och härligt. En snygg detalj är takbjälkarna som ger utrymmet extra karaktär. Här ligger parkettgolv och väggarna är vitmålade med undantag för en greige fondvägg. Från vardagsrummet nås uteplatsen på husets framsida.

KÖK
Köket är proffsigt utrustat med vitvaror från Smeg och KitchenAid. Här har inte sparats in på något, alla val har gjorts med fokus på kvalitet. Köket har bra förvaring både i inredningen som löper längs med väggarna i vinkel men även i köksön. Bänkskiva i sten, inredning från Ballingslöv och stilrena färgval skapar en klockren köksmiljö som har plats för den stora familjen. Köket är utrustat med dubbel kyl och frys med ismaskin, diskmaskin, integrerad kaffemaskin och mikro, extra bred spis med stekbord och
ugn + köksfläkt i samma bredd. Från köket nås uteplatsen på husets baksida.

SOVRUM 1
På entréplan hittar vi master bedroom med eget badrum. Här är gott om plats för dubbelsäng och skrivbord eller förvaring. Längs med ena väggen löper garderobsförvaring. Rummet är målat i mjukt vit ton med en klassisk fondtapet i samma färgskala och här ligger parkettgolv.

BADRUM
Badrummet i anslutning till sovrummet är helkaklat och utrustat med vägghängd wc, dusch och handfat med kommod och spegelskåp.

HALL - ÖVRE PLAN
Hallen på övre plan kan möbleras som ett mindre kontor och här finns bra förvaring i garderober på båda sidor. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Sovrummet har fönster i västligt väderstreck. Plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Stort och luftigt sovrum med utrymme för både säng, soffa, skrivbord och förvaring. Fönster i östligt väderstreck. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM - ÖVRE PLAN
Helkaklat badrum med wc, dusch och handfat med kommod och spegelskåp. Stort fönster i östligt väderstreck.

SOVRUM 4 - kontor
Detta sovrum används idag som kontor. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring. Fönster i västligt väderstreck. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 5 - hemmagym
Detta sovrum används idag som hemmagym. Här finns plats för dubbelsäng och förvaring. Fönster i östligt väderstreck. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Läs mer om rummen

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Friliggande 1,5-plansvilla
Fastighetsbeteckning
STAFFANSTORP STANSTORP 1:270
Område
Staffanstorp
Gatuadress
Skånevägen 29
Postnummer, ort
24538 Staffanstorp
Tomtstorlek
774 m²
Boarea(BOA)
225 m²
Biarea(BIA)
10 m²
Boareauppgifter enligt
Lantmäteriet
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Planer och bestämmelser
Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19650504)
Uppvärmning
Luft/vattenvärmepump (från 2021)
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Stomme: Isoblock och tegelstomme
Fasad: Puts och träpanel
Fönster: 2- och 3-glasfönster
Tak: Sadeltak, råspont, underlagspapp, läkt och betongpannor
VA
Kommunalt vatten året om
Kommunalt avlopp
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde(Byggnad)
2 397 000 kr
Taxeringsvärde(Mark)
923 000 kr
Summa taxeringsvärde
3 320 000 kr

Pantbrev/Inteckningar

Inteckningar
14
Totalbelopp
4 376 000 kr

Kostnader

Årlig elförbrukning
11 600 kWh/år
Elkostnad
26 400 kr/år
Vatten och avlopp
7 200 kr/år
Renhållning
4 800 kr/år
Total Driftkostnad
38 400 kr/år
Kommentar
Kostnad gällande hemförsäkring tillkommer samt fastighetsskatt/-avgift om 8874 kr (för år 2022). Driftskostnaderna är baserade på 2,5 personer i hushållet.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Biluppställningsplats för två bilar samt carport med laddbox.

Byggnad

Byggår
1909/2001
TV/internet
Fiber finns.
Övriga byggnader
Förråd/verkstad i anslutning till carport. Här finns även ett kallförråd.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-08-10
Energiklass
C
Specifik energianvändning
35 kWh/m²
Energiprestanda
68 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.