Såld

Välplanerad trea med två badrum och balkong i västerläge!

Main image

Mellanvångsvägen 49

Lund

Välkommen till denna hemtrevliga trerummare som erbjuder alla bekvämligheter man kan önska i vardagen! Byggåret 2006 medför många praktiska fördelar i form av bra förvaring, tvättmöjligheter i lägenheten och garage i nära anslutning till huset där parkering ingår i månadsavgiften! Generösa sociala ytor, två bra sovrum, hall med mycket förvaring och två helkaklade badrum samsas över 83 kvm. Lägenheten är placerad på husets baksida vilket ger ett avskilt och lugnt läge med utsikt över föreningens tomt och grönområde. Den rymliga balkongen som löper längs med lägenheten har plats för matgrupp och här skiner solen under eftermiddag/kväll. Genom lägenheten synes tidlösa materialval och stilren design som bidrar till den hemtrevliga känslan. Helt klart ett attraktivt boende med många fördelar i lugnt område nära centrum. Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 996 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
83 m²
Byggnadsår
2006
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500
Extra kontaktperson
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL
Plats för avhänging och skohylla. Här finns även två garderober med överskåp som ger bra förvaring. Parkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK
Genomgående kök med utrymme för matplats och bra arbetsytor. Köket är utrustat med spishäll, köksfläkt, kyl och frys i fullsize, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd och diskmaskin. Skåpsinredning och bänkskiva i ek, beige kakel ovanför diskbänken, vitmålade väggar och parkettgolv. Matplatsen ligger i burspråk med fantastiskt ljusinsläpp.

SOVRUM 1
Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och här finns platsbyggd garderobsförvaring. Läget på byggnadens baksida mot trädgården är lugnt och skönt utan insyn. Från sovrummet nås det stora badrummet. Sovrummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
vardagsrummet ligger i halvt öppen planlösning mot köket. Här är bra med utrymme för soffa och bokhylla eller skrivbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna mot balkongen. Här är vitmålade väggar och parkettgolv.

BALKONG
Balkongen ligger i västerläge med utsikt över föreningens trädgård. Här finns plats för matgrupp och ena sidan har inglasning som skyddar från blåst.

SOVRUM 2
Det mindre sovrummet är perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Här finns platsbyggd garderobsförvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM MED TVÄTT
Det stora ,helkaklade, badrummet är utrustat med wc, badkar med duschblandare, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och förvaringsskåp. Beige klinker och vitt kakel.

GÄSTTOALETT MED DUSCH
Det mindre badrummet är också helkaklat och utrustat med wc, handfat med kommod och dusch med glasdörrar. beige klinker och vitt kakel.

Läs mer om rummen

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Päronet 16 är en äkta bostadsrättsförening med 33 lägenheter fördelade i tre byggnader med grönområde runt. Adresserna är Mellanvångsvägen 45, 47, 49. Föreningen bildades 2006 i samband med att byggnaderna uppfördes av JM. Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo. Föreningen är delaktig i en gemensamhetsanläggning tillsammans med fastigheterna Päronet 14 och Päronet 15 vilken omfattar infartsvägen. Föreningen delar även en

BREDBAND/TV
Bredband via Telenor, obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 165kr/månad.
TV via Com Hem ingår i månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensamhetslokal och ett övernattningsrum som kan hyras av medlemmarna.
Alla lägenheter har tillgång till ett förrådsutrymme, dessa finna i hus 47.

RENOVERING & UNDERHÅLL
Föreningen har en 20 årig underhållsplan som upprättades 2011 och reviderades 2016.
2014 Spolning och filmning av avloppen
2015 Fasadrengöring av alger
2019 Fasadbyte. Den tidigare enstegstätade fasaden byttes ut till ny godkänd fasad med luftspalt

EKONOMI
I samband med överlåtelse debiteras köpare en överlåtelseavgift motsvarande 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och en pantsättningsavgift motsvarande1% av aktuellt prisbasbelopp vid upptagande av lån.
Det finns i dagsläget inte något beslut kring kommande avgiftshöjningar men styrelsen flaggar för att det rådande läget med ökade driftskostnader kan generera en ökning av avgifterna längre fram.

ÖVRIGT
Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Föreningen tillåter inte delat ägande. Den/de som ska bo i lägenheten ska därför vara 100% ägare.

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Järnåkra
Gatuadress
Mellanvångsvägen 49
Postnummer, ort
22355 Lund
Lägenhetsnummer
116-E13
Boarea(BOA)
83 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett förrådsutrymme i huset intill.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
2,70753
Andelstal insats
2,69678
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare

Kostnader

Månadsavgift
5 996 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Värme, vatten tv och garage ingår i avgiften. Kostnad för bredbandsuppkoppling tillkommer med 165kr/månad.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har 33 st parkeringsplatser i garage. Varje lägenhet har 1 garageplats som ingår i månadsavgiften.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Päronet 16
Brf bildades
2005
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2006
Hiss finns
Ja

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2019-06-11
Energiklass
E
Specifik energianvändning
124 kWh/m²
Energiprestanda
137 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.