Såld

Låt oss presentera denna unika och spännande 2:a om 67 kvm med praktiskt loft...

Main image

Hamntorget 2G

Lomma

Låt oss presentera denna unika och spännande 2:a om 67 kvm med praktiskt loft. Detta är ett boende utöver det vanliga där man bor högst upp i huset med stor söderbalkong, generös takhöjd och spännande takvinklar. Lägenhetens loft ger extra yta och är ett perfekt utrymme för gäster eller som arbetsplats. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger trevliga sällskapsytor med plats för större matbord. Bostadens rymliga sovrum har vackra takfönster, skjutdörrsgarderob och klädkammare. Hall med förvaringsmöjligheter och badrum med kombimaskin. Månadsavgift om 3 732 kr där el, värme, kallvatten, bredband, IP-telefoni, TV, renhållning och bostadsrättstillägg ingår. Ta chansen att bo på perfekt läge i Lomma i en fantastik lägenhet. Välkomna på visning.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 732 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
67 m²
Byggnadsår
2016
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med garderobsvägg till förvaring samt plats för avhängning. Redan i hallen möts man av lägenhetens stora fönsterparti och härliga ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK - Lägenhetens kök har vit modern inredning med kakel i grå ton ovan arbetsytorna. Kök i vinkel med gott om förvaring i bänkskåp och väggskåp. Här finns ugn, häll, köksfläkt, kyl/frys, inbyggnadsmikrovågsugn samt diskmaskin. I anslutning till köket har man plats för stort matbord. Den öppna planlösningen med vardagsrummet ger trevliga sällskapsytor.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Generös takhöjd och spännande takvinklar ger lägenheten en unik karaktär och en känsla av rymd. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens balkong. Parkettgolv och vita väggar.

BALKONG- Balkongen är belägen i soligt söderläge med utsikt över biblioteket med Lomma hamn och Öresund i bakgrunden. En trevlig balkong med markis och plats för loungegrupp.

LOFT - Praktiskt loft som nås via stege från vardagsrummet. Loftet är ett perfekt utrymme för gäster eller som arbetsplats. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Stort sovrum med fantastisk takhöjd med fina takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng samt sovrumsmöbel. Praktisk skjutdörrsgarderob till förvaring. Även klädkammare finns i anslutning till sovrummet. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM - Stor helkaklad wc/dusch med kombimaskin. Duschhörna i klarglas, handdukstork (el), wc, vitt handfat med kommod, spegelskåp med belysning och spotlights i taket. Vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet.

Läs mer om rummen

Byggnad

Lägenheterna betalar själv varmvatten. Radhusen betalar själv el-, värme- och varmvatten. Gårdshusen betalar själv värme- och varmvatten.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Brf Lomma Läge bildades 2014 och äger fastigheten Lomma 29:25 som består av ett flerbostadshus i fyra våningar med 30 lägenheter, 6 lokaler, 7 gårdslägenheter samt 22 radhus. Föreningen har adresserna Fladängsgatan 1-19, Naxosgatan 4-12, Strandvägen 40-52 och Hamntorget 2. Byggnaderna färdigställdes 2016. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Brf Ekonomen i Stockholm AB.

Läs mer

Övrigt

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Centrum
Gatuadress
Hamntorget 2G
Postnummer, ort
23440 Lomma
Lägenhetsnummer
B-1301
Boarea(BOA)
67 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,33940%
Andel av månadsavgift
1,32%
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
3 732 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Inkl. el, värme, kallvatten, bredband, IP-telefoni, TV, renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är varmvatten och hemförsäkring. Varmvatten, debiteras efter individuell förbrukning.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar idagsläget (uppgift lämnade av föreningen 2022-06-29). Föreningen antar budget i oktober/november 2022.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har 53 parkeringsplatser med fyra olika parkeringslösningar. Garageplats under tak 600 kr/mån, garageplats utan tak 400 kr/mån, Fladängskolans parkering 175 kr/mån (mellan kl 07.30-17.00 är platsen tillgänglig för andra att parkera på platsen), garageplats för elbil 750 kr/mån + elkostnad.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Lomma Läge
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2016
Hiss finns
Ja
TV/internet
Ansluten till kabelnät via fiber, leverantör Telia. Bredband, leverantör Telia. För lägenheterna ingår fiber och kabel-TV (Telia Bas ) i avgiften.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2019-10-18
Energiklass
D
Specifik energianvändning
87 kWh/m²
Energiprestanda
105 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.