Såld

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a om 34 kvm med balkong...

Main image

Norrängavägen 5A

Lund

Välkommen till denna kvadratsmarta 2:a om 34 kvm med balkong och alla bekvämligheter som medföljer en nybyggd bostad. Lägenheten har stilrena materialval, bra förvaring och rymlig balkong. Modernt kök från Vedum och helkaklat badrum med kombimaskin. I hallen finner man en rymlig skjutdörrsgarderob med mycket bra förvaringsmöjligheter. Bostaden stod klar för inflyttning i maj 2022.. Månadsavgift om 2 114 kr inklusive kallvatten, värme och renhållning. Förråd tillhör lägenheten. Ett mycket välplanerat boende på perfekt läge med närhet till mataffär, service och kommunikationsmöjligheter. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 114 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
34 m²
Byggnadsår
2021/2022
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob med praktiskt Pelly-system. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar.

WC/DUSCH - Stilfull helkaklad wc/dusch med klinkers och kakel i gråa toner. Dusch med duschväggar i klarglas, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, toalett samt den praktiska torkställningen John. Här har man även en kombimaskin (Electrolux) med arbetsbänk och väggskåp ovan. Spotlights i tak.

KÖK - Modernt kök från Vedum med vit köksinredning och vitt matt kakel ovan bänkskivan. Smart klick-öppning på väggskåp och handtag på bänk och högskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn (rostfri), spiskåpan Franke (vit) med rostfri frontlist, integrerad diskmaskin och kyl/frys (rostfri). Vitvaror från Electrolux. Mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Här finns även plats för matbord.

VARDAGSRUM - Vardagsrum och köket har öppen planlösning. På golvet har man mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens balkong.

BALKONG - Lägenhetens balkong är belägen i trevligt österläge och har plats för matbord..

SOVRUM - Sovrum med mattlackad 3-stavig ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Kvarteret IQ består av 78 lägenheter och är ett Smarta Kvadrat projekt som är byggt av JM AB. Huset ligger mellan bostadskvarter och gröna parker. Mellan kvarteret och Dalbyvägen sträcker sig ett lummig grönområde med lekplatser och promenadstråk. Linero torg är områdets centrum med bland annat ICA-supermarket, apotek, gym, restaurang och vårdcentral. Föreningen har rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift enligt bifogade stadgar. Inflyttning påbörjades under januari månad 2022 och sista trapphuset flyttade in i maj 2022.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund
Gatuadress
Norrängavägen 5A
Postnummer, ort
224 77 Lund
Lägenhetsnummer
11101
Lägenhetsnummer LM
1101
Boarea(BOA)
34 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,08%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
2 114 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning. Obligatoriskt tillägg Telia 220 kr/mån (bredband, TV och Telefoni). Individuell mätning för varmvatten och hushållsel.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är varmvatten, hushållsel, Triple Play 220 kr/mån (bredband, TV och Telefoni) och hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Varmvatten debiteras separat via månadsavi efter individuell uppmätt förbrukning. Gemensamt el-abonnemang med undermätning av hushållsel för varje lägenhet. Enligt ekonomisk plan beräknad kostnad för varmvatten till 140 kr/mån och hushållsel 255 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
15 garageplatser, varav 3 med laddstation för elbil. 15 öppna parkeringsplatser på gård, varav 2 är handikappsanpassade. 2 öppna parkeringsplatser på gård med laddstation är reserverade till bilpool. Kostnad garageplats 750 kr/mån. Kostnad elladdningsplats 750 kr/mån + administrativ tillägg 250 kr/mån + kostnad för elförbrukning. Kostnad parkering utomhus 400 kr/mån. Separat kösystem.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kvarteret IQ
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2021/2022
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Parkering för cykel finns på gården eller i källaren. Extra förråd finns att hyra, separat kösystem.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.