Såld

Låt oss presentera denna välplanerade 2:a om 50 kvm med stor balkong i söderläge...

Main image

Esplanaden 14

Lomma

Låt oss presentera denna välplanerade 2:a om 50 kvm med rymlig balkong i söderläge. Ett modernt boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger trevliga sällskapsytor. Kök i vinkel från Vedum och matplats med möjlighet till ett större matbord. Sovrummet har gott om plats för både skrivbord och säng samt med bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Stilfull helkaklad wc/dusch med kombimaskin och hall med skjutdörrsgarderob. Ett bekvämt boende med badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Hiss och gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 369 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
50 m²
Byggnadsår
2017/2018
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Stor hall med bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Ljusa väggar och parkettgolv i ek som är genomgående i lägenheten.

WC/DUSCH - Till vänster i hallen finner man wc/dusch. Helkaklad wc/dusch med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med glasväggar, handfat med kommod, vägghängd torkställning och badrumsspegel med belysning. Badrummet har en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare) med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Sovrum beläget mot den lugna innergården. Sovrummet är rymligt med plats för både säng och skrivbord. Förvaring i praktisk stor skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa. Parkettgolv i ek och ljusa väggar.

KÖK - Stilrent kök i vinkel från Vedum med vit modern köksinredning och mörk bänkskiva med ljus kakel ovan. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrovågsugn och integrerad diskmaskin. I anslutning till köket har man plats för ett större matbord.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum har öppen planlösning med köket och matplatsen vilket ger trevliga sällskapsytor. Rummet är lättmöblerat och har fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Parkettgolv i ek och ljusa väggar. Härifrån har man utgång till balkongen.

BALKONG - Lägenhetens balkong är belägen i soligt söderläge mot innergården. En generös balkong med plats för ett stort matbord.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf. Masten ligger mitt i Lomma Strandstads hjärta, mellan Esplanaden i väster och den nyanlagda kanalen i öster. Denna bostadsrättsförening består av 63 bostadsrättslägenheter. Ett stort garage med 68 platser finns i källaren. Föreningen har även en fin övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra till gäster. Förvaltare är Bredablick. Husen stod färdiga 2018. Till badstranden är det ca 200 meter och småbåtshamnen ligger precis runt hörnet. I närområdet finns flera restauranger och butiker, vårdcentral, bibliotek, förskola och skola m.m. Läs mer om föreningen på brfmastenlomma.se.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Esplanaden 14
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
3-1104
Lägenhetsnummer LM
1104
Boarea(BOA)
50 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör, finns i källaren.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,13230000
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 369 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är 220 kr/mån avseende kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen). Varmvatten, debitering sker efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenhet. Hushållsel. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2021-09-07).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
68 parkeringsplatser, kostnad 850 kr/mån, finns i gemensamt garage, varav 8 parkeringar har laddbox för elbil/hybrid. Kostnad för elplats 1050 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Masten
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2017/2018
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har en fin övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra. Cykelparkering finns i källaren.
TV/internet
Bredband/Kabel-TV(basutbudet/IP-telefoni(fasta delen) via Telia. Obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-04-05
Energiklass
C
Specifik energianvändning
53 kWh/m²
Energiprestanda
84 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.