Såld

Välkomna till Esplanaden 16A och denna genomgående och välplanerade lägenhet om 96 kvm...

Main image

Esplanaden 16 A

Lomma

Välkomna till Esplanaden 16A och denna genomgående och välplanerade lägenhet om 96 kvm. Ett bekvämt boende med två härliga balkonger varav den har utsikt mot Esplanaden och kajen. Lägenheten är belägen på andra våningen och har modern planlösning med generösa sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt wc/dusch. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och klädkammare. Hiss finns. Här bor man på perfekt läge i Lomma Strandstad med närhet till både badstrand, restauranger och centrum. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 079 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
96 m²
Byggnadsår
2020
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med klinkers innanför dörren i ljusgrå ton och vita väggar. I hallen har man stor skjutdörrsgarderob med praktisk inredning från Elfa vilket ger mycket bra förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM - Till vänster i hallen når man lägenhetens vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Vardagsrummet är generöst och lättmöblerat med öppen planlösning med matplatsen vilket ger härlig sällskapsytor.

MATPLATS - Matplatsen som ligger i anslutning till vardagsrummet och köket är rymligt med plats för ett stort matbord. De stora fönsterpartierna ger ett härlig ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK - Modernt kök från Vedum med vit köksinredning och kakel ovan arbetsytorna. Köket har bra arbetsytor och är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Parkettgolv och vita väggar.

BALKONG - Från köket och matplatsen har man utgång till en av lägenheternas två balkonger. Balkongen är belägen i soligt västerläge med utsikt mot Esplanaden och kajen. En mycket generös balkong om ca 12 kvm som ger plats för ett stort matbord.

BADRUM MED TVÄTT - Helkaklat badrum med klinkers i en grå ton på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar, toalett, handfat med kommod samt badrumsspegel med belysning. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan.

KLÄDKAMMARE - I anslutning till badrummet når man klädkammaren. Rymlig klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter.

WCD/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med duschvägg i klarglas, handfat med underskåp, badrumsskåp med belysning samt toalettstol.

SOVRUM 1 - Bostadens största sovrum är beläget mot innergården. Skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter, parkettgolv och vita väggar. Från detta sovrum når man lägenhetens andra balkong.

BALKONG - Balkong med utgång från sovrummet. Här har man utsikt mot den gemensamma innergården.

SOVRUM 2 - Sovrum med parkettgolv, och väggar i vitt och blått.

SOVRUM 3 - Sovrum med plats för både skrivbord och säng. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Ankarspelet i Lomma består av 37 lägenheter och 21 gathus alla upplåtna med bostadsrätt. Kvarteret Ankarspelet ligger i vackra omgivningar med närhet till både hamnen och stranden samt med bekvämt avstånd till all service i Lommas centrum. Enligt föreningens hemsida finns det inga planerade avgiftshöjningar. Föreningens hemsida: https://ankaret13.se/

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Esplanaden 16 A
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
21101
Lägenhetsnummer LM
1101
Boarea(BOA)
96 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Andelstal
1,78%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 079 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten, renhållning och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg Telia Triple Play 220 kr/månad. Individuell mätning av varmvatten tillkommer enligt verklig förbrukning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play om 220 kr/månad, varmvatten och hushålls el. Individuell mätning av varmvatten tillkommer enligt verklig förbrukning.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Garageplatser: 57st varav 9st laddplatser för elbil. Kostnad 950 kr / 1 200 kr per månad - separat kölista. MC-platser: 3st, kostnad 500 kr per månad.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Ankarspelet i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2020
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Övernattningsrum kan hyras för 300kr per natt. Extra förråd finns att hyra, pris efter storlek/kvm - separat kölista. Cykelrum samt barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar p.g.a. att huset är nybyggt.
TV/internet
Obligatoriskt tillägg Telia Triple Play om 220 kr/månad

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-08-17
Energiklass
C
Specifik energianvändning
52 kWh/m²
Energiprestanda
80 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.