Såld

Nu ges möjlighet att förvärva detta gedigna tegelradhus i två våningar om 150 kvm på gaveltomt...

Main image

Hamnallén 48

Lomma

Nu ges möjlighet att förvärva detta gedigna tegelradhus i två våningar om 150 kvm på gaveltomt och utmärkt läge i Lomma. Ett funktionellt och generöst bostadsrättsradhus med entré i västerläge, skyddad baksida och en tomt med uteplatser i båda väderstrecken. Huset har även både balkong i västerläge samt en fransk balkong mot baksidan. Vardagsrummet på nedanvåningen har extra takhöjd, stora fönsterpartier samt delvis öppen planlösning med köket vilket ger trevliga sällskapsytor. Köket är modernt med inredning i vitt och bänkskiva i komposit. På ovanvåningen har man flexibel planlösning med möjlighet till fyra sovrum om man önskar. Två badrum, separat tvättstuga, förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderober. Ett praktiskt och trivsamt radhus med en mindre och lättskött tomt. Biluppställningsplats och förråd i direkt anslutning till bostaden. Ett charmigt boende på populära Brohusområdet vid Höje å som lockar med bara några hundra meters promenad till hamnen och stranden. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 175 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
150 m²
Byggnadsår
2020
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

Enligt föreningens register är lägenheten 5 rum och kök. Enligt den ekonomiska planen är lägenheten 4 rum och kök. Nuvarande ägare har valt att disponera lägenheten som 4 rum och kök. Önskar man fler sovrum kan det stora allrummet på ovanvåningen delas av, se alternativ planskiss.

HALL - Entréhall med praktisk klinkers innanför dörren. Här finns bra plats för avhängning. Längre in i hallen finns det även plats för hallmöbel. Ekparkett och vita väggar.

VARDAGSRUM - Husets vardagsrum är generöst med stora sällskapsytor och delvis öppen planlösning ihop med köket. Den extra takhöjden om ca 2,6 meter ger en trevlig rymd. Här finns plats för både soffgrupp och matplats. Ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck ger ett inbjudande och trivsamt intryck. Rummet har vitpigmenterad enstavig ekparkett och vita väggar.

TEKNIKRUM/KLÄDKAMMARE - På nedervåningen under trappan finner man husets teknikrum/klädkammare om 5 kvm. Här har man fjärrvärmeväxlare, inkommande fiber m.m. Här finns även plats för förvaring om man önskar.

KÖK - Ett modernt kök med vit matt köksinredning och bänkskiva i exklusiv komposit, Lagoon. Även stänkskyddet i köket är i komposit. Köket har stora arbetsytor och är utrustat med dämpande lådor, infällda spotlights, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys. Ekparkett och vita väggar. I anslutning till köket nås den fina uteplatsen med trädäck via skjutdörrarna i glas. Här finns plats för matgrupp för det stora sällskapet. En härlig och naturlig förlängning av köket.

HALL - Även på baksidan av huset har man en entré som leder in till en hall med stor skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Klinkers på golvet och vita väggar.

WC/DUSCH - I anslutning till hallen finner man huset första helkaklade wc/dusch. Grå klinkers på golvet och vitt matt kakel på väggarna. Handfat med vit kommod, dusch med glasdörrar av klarglas, vägghängdtoalett, golvvärme, spotlights i taket, golvvärme samt ett mindre fönster.

OVANVÅNING -
HALL - Hallen på ovanvåningen har plats för byrå eller annan förvaring.

KLÄDKAMMARE - I hallen finner man även husets rymliga klädkammare om 5 kvm med mycket bra förvaringsmöjligheter. Ekparkett och vita väggar.

ALLRUM/SOVRUM - Detta rum används idag som ett stort allrum men kan fördelaktigt och enkelt göras om till två sovrum. Här finns utgång till en balkong med utsikt mot Hamnallén. Ekparkett och vita väggar.

TVÄTTSTUGA - På ovanvåningen finner man husets tvättstuga med klinkers på golvet och vita väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Miele med praktisk arbetsbänk och skåp ovan till förvaring. Linneskåp, tvättho samt mindre fönster.

BADRUM - Helkaklat badrum med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badkar, vägghängd toalett, handfat med kommod, badrumsspegel, handdukstork, spotlights i taket, golvvärme samt ett mindre fönster.

SOVRUM - Husets största sovrum "master bedroom" har fransk balkong samt ett mindre gavelfönster. Här finns skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM - Här finns gott om plats för både säng och skrivbord. Ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Värdshuset äger fastigheten Lomma 25:189 och på tomten finns sju bostadsrättsradhus uppförda samt ett miljöhus. Föreningen har ett utmärkt läge i Lomma. Här bor man ett stenkast från promenadstråket längs Höje å och med havet några minuters promenad därifrån. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Hamnallén 48
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
1
Boarea(BOA)
150 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Kallförråd om 9 kvm finns på tomten intill parkeringsplatsen.
Antal rum
5
Antal sovrum
2
Möjlighet antal sovrum
4
Andelstal
0,1471
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
5 175 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. parkering, bostadsrättstillägg och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnaden utöver avgiften som tillkommer är värm, vatten, hushållsel, TV, bredband och försäkring. Föreningen schablondebiterar för vatten, 381 kr/mån. Nuvarande ägare har haft en kostnad för fjärrvärme 6.800 kr och el 12.100 kr (april 2021 t o m mars 2022). Två personer i hushållet.
Avgiftshöjningar
Föreningen sänkte avgiften med 10% under år 2021. Inga beslutade avgiftshöjningar finns (uppgift lämnad av föreningen 2022-05-02).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Varje radhus disponerar över två bilparkeringsplatser. En på den egna gården och en på bostadsrättsföreningens privata väg direkt bakom den egna biluppställningsplatsen.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Värdshuset i Skåne
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2020
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Uppgift hämtad från ekonomisk plan.
Värme- & ventilationsanläggning
Fjärrvärme, egen fjärrvärmeväxlare. Golvvärme på bottenvåning och radiatorer på övervåning. Elektrisk golvvärme i badrummet på ovanvåningen. Ventilation med värmeåtervinning, FTX-aggregat. Separat kanal för spisfläkt.
Övriga utrymmen i föreningen
Gemensamt miljöhus inom bostadsrättföreningens område.
TV/internet
Fastigheten är ansluten via fiber från Kraftringen. Fibertjänster är möjliga att teckna med någon av leverantörerna som är anslutna till Kraftringens fibernät. Nuvarande ägare har valt att teckna abonnemang med Telia.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2022-05-11
Energiklass
B
Specifik energianvändning
63 kWh/m²
Energiprestanda
64 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.