Såld

Låt oss presentera denna gavellägenhet om 63 kvm med stor härlig uteplats...

Main image

Jägaregatan 406

Lund

Låt oss presentera denna gavellägenhet om 63 kvm med stor härlig uteplats. En välplanerad 2:a i toppskick med trevliga sällskapsytor. Bostaden har nyrenoverat kök i modernt vitt från 2020 och helkaklad wc/dusch från 2015 (förberett för tvättmaskin). Sovrum med fönster i två väderstreck och stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Grönområde i direkt anslutning till lägenheten. Parkeringsplats tillhör. Välkomna på visning och till populära Nöbbelöv.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 681 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
63 m²
Byggnadsår
1976
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med avhängnings möjligheter. Klinkers innanför dörren samt väggar i en grå ton. I resterande del av hallen har man parkettgolv.

KÖK - Till vänster i hallen finner man lägenhetens stilfulla kök som renoverades 2020. Ett modernt kök i vinkel och inredning i vitt samt med bänkskiva i sten. Köket är utrustat med hel kyl och frys, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt samt helintegrerad diskmaskin. Här finns plats för ett större matbord. Laminatgolv och ljusa väggar.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch från 2015 med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, badrumsskåp, toalett, duschväggar i klarglas med takdusch och handdukstork. Förberett för tvättmaskin om man önskar. Här finns även ett fönster.

KLÄDKAMMARE - I anslutning till hallen har man en rymlig klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum är rymligt och har ett fint ljusinsläpp och utgång till en stor härlig uteplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och har gott om plats för både matbord och soffa. Parkettgolv och ljusa väggar.

UTEPLATS - Den stora härliga uteplatsen med stort trädäck nås från vardagsrummet. Här finns gott om plats för både loungegrupp och matplats. I anslutning till uteplatsen når man ett trevligt grönområden. Altanen byggdes 2016.

SOVRUM - Sovrummet är beläget mot uteplatsen och har fönster i två väderstreck. Ett rymligt sovrum med plats för både förvaring och skrivbord om man önskar. Rummet har parkettgolv och väggar i en grå ton.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf. Hubertus äger fastigheten Hubertus 1 i Lunds kommun. Föreningen bildades 1976. På fastigheten finns 31 byggnader med 149 lägenheter. I dagsläget är inte några stora underhållsarbeten inplanerat som kommer att ha drastisk påverkan på föreningens ekonomi. Stambyte är inte aktuellt, det görs regelbundna kontroller av avloppsrören och dessa bedöms vara i gott skick (uppgift hämtad från föreningens hemsida, köpare uppmanas att själv kontroller ovanstående med föreningen om det är av stor vikt). Fönsterbyte är enligt underhållsplanen genomförd 2020. I övrigt är skicket på föreningens fastigheter gott och underhållet sköts kontinuerligt. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar eller större reparationer i dagsläget. (uppgift lämnad av föreningen 2021-10-01). Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg och behöver ej tecknas av varje enskild bostadsrättsinnehavare. I närheten finns en järnvägsstation, Gunnesbostation, där många Pågatåg och regiontåg stannar. Därifrån kan man åka till t. ex. Malmö eller Landskrona och Helsingborg. Skånetrafikens lokalbuss nr 3 med riktning mot Nöbbelöv stannar i närheten. Det finns bra cykelvägar till Lunds centrum, och även i andra riktningar. För mer information besök föreningens hemsida: www.brfhubertus.se

Läs mer

Övrigt

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Gatuadress
Jägaregatan 406
Postnummer, ort
226 53 Lund
Lägenhetsnummer
2008574001-0406
Boarea(BOA)
63 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Till varje lägenhet hör ett mindre förråd i gemensamt förrådsrum.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
0,56231%
Andel av månadsavgift
0,56513%
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
2 681 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. vatten, parkering, bredband, IP-telefoni (fasta delen), kabel- TV (basutbudet), renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är: Uppvärmning, obligatoriskt tillägg, 922 kr/mån. Hushållsel. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar eller större reparationer i dagsläget. (uppgift lämnad av föreningen 2021-10-01 ).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
En parkeringsplats tillhör varje lägenhet. Ett antal parkeringsplatser finns även dedikerade för besökande till de boende. Ett fåtal garageplats finns att hyra.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Riksbyggen Brf Hubertus, 745000-4499
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1976
Upplåten mark
Upplåten mark: föreningen anger att uteplatsen tillhör lägenheten på så sätt att lägenhetsinnehavaren ansvarar för skötseln. Någon uppgift gällande upplåten mark har ej lämnats av föreningen.
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har 5 tvättstugor varav en allergitvättstuga. Cykelförråd, barnvagnsförråd och soprum finns i separata förrådshus. Två lekplatser inom området.
TV/internet
Bredband ingår i avgiften, fiber 100 Mbit/s. IP-telefoni (fasta delen) ingår i avgiften.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-05-21
Energiklass
F
Energiprestanda
150 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.