Såld

Mycket välskött 2-plansvilla om 132 kvm i populära och barnvänliga Hjärup från 2016

Main image

Tågvägen 26

Hjärup

Mycket välskött 2-plansvilla om 132 kvm i populära och barnvänliga Hjärup från 2016 med exklusiv tegelfasad. Ett modernt boende med öppen planlösning, två badrum, tvättstuga med separat utgång och stilrena materialval. Huset har i dag fyra sovrum men det finns möjlighet till ytterligare ett sovrum. Huset har uteplatser i både öster och väster samt balkong i västerläge. Ett välplanerat boende med trevliga sällskapsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Biluppställningsplats och förråd på tomten. Perfekt och barnvänligt läge på återvändsgata. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Antal rum
6
Boarea
132 m²
Biarea
9 m²
Tomtareal/mark
240 m²
Byggnadsår
2016
Boendeform
Villa
Tillträde
Diskuteras (oktober/november)
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med garderob och gott om plats för avhängning. Golvet är beklätt med grå klinkers och väggarna är vita. På hela bottenplan finns det vattenburen golvvärme.

TVÄTTSTUGA - Till vänster från hallen når man tvättstugan som har separat utgång, vilket är väldigt praktiskt. Här finns tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med vask samt väggskåp. Här står även värmepannan, Nibe 370. Grå klinkers på golvet och vita väggar.

KÖK - Husets kök öppnar upp sig från hallen. Köket har stilren köksinredning från Marbodal i vitt med vitt kakel ovan den mörka bänkskiva. Köket har bra arbetsytor och är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro. Från köket når man en av husets stenlagda uteplatser.

UTEPLATSEN - Uteplatsen ligger i direkt anslutning till köket och här kan man njuta av det inbjudande grönområdet och dammen som ligger framför.

MATPLATS - Köket och vardagsrummet har öppen planlösning, vilket ger generösa sällskapsytor och möjlighet till en rymlig matplats. Här kan man enkelt duka upp för det stora sällskapet.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är lättmöblerat med stora fönsterpartier, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man husets andra uteplats i väster samt trädgården. Vardagsrummet har parkettgolv och vita väggar.

UTEPLATS - Den andra uteplatsen är belägen i soligt västerläge, är stenlagd och har plats för ett större matbord eller möblemang. I anslutning till uteplatsen fortsätter sedan husets trevlig och lättskötta trädgård.

SOVRUM 1/ ARBETSRUM - Mindre rum som passar perfekt som gästrum/arbetsrum. Rummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har fönster i två väderstreck. Parkettgolv och ljusa väggar.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch med duschväggar i glas, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, handdukstork samt fönster.

OVANVÅNINGEN
HALL - När man kommer upp på ovanvåningen möts man av ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i trappan. Parkettgolv, vita väggar samt en garderob.

SOVRUM 2 - Husets "Master Bedroom" med väggar i en trivsam mörk ton samt parkettgolv. Här finns både dubbelgarderob samt en klädkammare, vilket ger mycket bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 3 - Sovrum med plats för både säng och skrivbordshörna. Väggar i en ljusgrå nyans, parkettgolv samt två garderober.

SOVRUM 4 - Ett större sovrum med tre garderober, ljusgråa väggar samt parkettgolv.

BADRUM - Badrummet på ovanvåningen har både dusch och badkar. Ett stilfullt badrum med mörkt klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, handdukstork samt ett större fönster, vilket ger ett bra ljusinsläpp.

ALLRUM/SOVRUM 5 - Nuvarande ägare använder detta rum som ett allrum. Önskas fler sovrum kan detta rum med enkelhet delas av. Från allrummet når man balkongen som har ett perfekt västerläge.

Läs mer om rummen

Övrigt

Förråd om ca 9 kvm.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
2-planshus
Fastighetsbeteckning
STAFFANSTORP HJÄRUP 4:301
Område
Hjärup
Gatuadress
Tågvägen 26
Postnummer, ort
24563 Hjärup
Tomtstorlek
240 m²
Boarea(BOA)
132 m²
Biarea(BIA)
9 m²
Boareauppgifter enligt
Lantmäteriet
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Möjlighet antal sovrum
5
Gemensamhetsanläggning
Staffanstorp Hjärup Ga:21
Planer och bestämmelser
För Del Av Hjärup 4:2,tågvägen, Detaljplan (Beslutsdatum: 20140604, Registreringsdatum: 20141014)
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Tegel+Trä
Fönster: 3-glasfönster isoler
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Bjälklag: Trä
VA
Kommunalt vatten året om
Kommunalt avlopp
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde(Byggnad)
2 469 000 kr
Taxeringsvärde(Mark)
745 000 kr
Summa taxeringsvärde
3 214 000 kr

Pantbrev/Inteckningar

Inteckningar
1
Totalbelopp
3 175 000 kr

Kostnader

Hushållsel
20 858 kr/år
Vatten och avlopp
7 313 kr/år
Samfällighet
2 500 kr/år
Total Driftkostnad
30 671 kr/år
Kommentar
Kostnad för samfällighet avser sopor gemensamma ytor. Driftskostnader för helår 2020. Ingen fastighetsskatt i 15 år för nybyggt hus.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Byggnad

Byggår
2016

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-06-21
Energiklass
C
Energiprestanda
86 kWh/m²
Besiktningsman
Jonas Andersson, Anticimex

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.