Såld

Generös 3:a om 88 väldisponerade kvadrat med njutbar inglasad balkong...

Main image

Höjeågatan 427

Lomma

Låt oss presentera denna generösa 3:a om 88 väldisponerade kvadrat med njutbar inglasad balkong på perfekt läge. Balkongen som är rymlig har trevlig utsikt med havet i bakgrund. Balkongen kan nyttjas som ett extrarum stora delar av året och ger utrymme för det stora sällskapet. Lägenheten har fönster i flera väderstreck vilket ger ett härlig ljusinsläpp. Ett bekvämt boende med stora sällskapsytor, kök med matplats, wc/dusch, separat tvättstuga, två rymliga sovrum och bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober. Hiss och parkeringsplats eller garageplats finns. Ett unikt tillfälle att förvärva ett boende med havet alldeles intill. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 627 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
88 m²
Byggnadsår
1989
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter i garderob. Ljusa väggar.

SOVRUM - Till vänster om hallen når man lägenhetens första sovrum. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. I detta sovrum har man också en generös klädkammare.

WC/Dusch - Lägenhetens wc/dusch finner man till höger i hallen. Plastmatta på golv, våtrumstapet samt delvis vitt kakel på väggar. Handfat, spegel, dusch, handdukstork och toalett.

TVÄTTSTUGA - Separat tvättstuga med tvättmaskin och praktisk tvättho. Ljusa väggar.

KÖK - Kök i vinkel med vit köksinredning och kakel ovan arbetsytor. Ett kök med gott om förvaring i skåp samt bra arbetsytor. Köket är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, spis med dubbla ugnar och fläkt. Trevlig matplats med öppet mot vardagsrummet. Ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Bostadens vardagsrum har generösa sällskapsytor och öppet in mot matplatsen vilket ger en trevlig rymd. Vardagsrummet har både plats för större matbord samt soffa om man önskar. Även detta rum har fönster i flera väderstreck vilket ger ett mycket trevligt ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet når man lägenhetens inglasade balkong.

INGLASAD BALKONG - Från den inglasade balkongen kan man njuta av utsikt över Lomma Hamn med småbåtar och havet i bakgrunden. Balkongen har ett perfekt läge med utrymmet för stort matbord. Perfekt extrarum som kan nyttjas stora delar av året. Klinkers på golvet.

SOVRUM - Från vardagsrummet når man lägenhetens andra sovrum. Även detta rum har generöst med plats för både stor säng och skrivbordshörna. Garderob med bra förvaringsmöjlighet.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Lommahus nr 3 är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 1985. Föreningens hus omfattar fyra byggnader med adress Höjeågatan 419-427 om totalt 78 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten Lomma 33:41. Byggnaderna är uppförda 1989.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma
Gatuadress
Höjeågatan 427
Postnummer, ort
234 33 Lomma
Lägenhetsnummer
5
Lägenhetsnummer LM
1103
Boarea(BOA)
88 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1.2626%
Andelstal insats
1.2626%
Andel av månadsavgift
1.26263%
Överlåtelseavgift
1208 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
483 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 627 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. vatten, bredband, kabel-TV, IP-telefoni och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är värmeavgift 741 kr, hushållsel, hemförsäkring samt parkeringsplats/garageplats ( 70 kr/mån eller 340 kr/mån, läs mer under parkering). Föreningen har kollektiv hushållsel och varje lägenhet debiteras efter faktiskt förbrukning.
Avgiftshöjningar
Inga beslutade avgiftshöjningar ( uppgift lämnad av föreningen 2022-03-25)
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen tillhandahåller 50 garageplatser samt 38 parkeringsplatser, varav 6 är avsedda för laddning av elbil. En p-plats ingår (obligatorisk) till varje lägenhet och debiteras lägenheten, såvida inte avtal på garageplats finns. Varje lägenhet har såldes antingen garage eller p-plats . Endast en garageplats per lägenhet får hyras. Gästparkeringar finns. Parkeringsplats kostar 70 kr/mån och garageplats kostar 340 kr/mån. En av dessa kostnader är såldes obligatoriska och tillkommer till månadsavgiften.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Riksbyggen Brf Lommahus nr 3
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1989
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Cykelförråd, barnvagnsrum, två skyddsrum, boulbana och grillplats finns tillgänglig för föreningens medlemmar.
Utförda renoveringar
Samtliga hissar renoverades 2021.
TV/internet
Föreningen har bredband, kabel-TV och IP-telefoni via Tele2 (ComHem). Ett basutbud av bredband, kabel-TV och IP-telefoni (fasta delen) ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-03-26
Energiklass
D
Specifik energianvändning
77 kWh/m²
Energiprestanda
109 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.