Ljus och välplanerad trerummare med stor uteplats!

Main image

Agronomvägen 2

Lund

Nu säljer vi JMs visningslägenhet med tillhörande uteplats och trädgård! Bostaden har alla bekvämligheter man behöver för att göra vardagen enklare och erbjuder fina sociala ytor med praktiska lösningar för förvaring. Föreningens byggnader färdigställdes 2020 och ligger på mycket bra läge i området. Den fina stenlagda uteplatsen och gräsytan skapar fin trädgårdskänsla och ligger dessutom i härligt västligt väderstreck. Boarean disponeras över en halvt öppen planlösning för kök/vardagsrum, två bra sovrum, hall och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Närområdet är lugnt och har god kommunikation till centrala Lund. Varmt välkommen på visning!

Bostadsinfo
Pris
2 995 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 735 kr/mån
Ingår i avgift
Uppvärmning , Vatten
Antal rum
3
Boarea
71 m²
Byggnadsår
2018
Boendeform
Bostadsrätt
Visning
23 januari 2022, kl 11:30 - 12:30
Vänligen boka visning via e-post till rebecca@hettinger.se
24 januari 2022, kl 17:00 - 17:30
Vänligen boka visning via e-post till rebecca@hettinger.se
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Rebecca Bernspång
+46706-583500

Rumbeskrivning

HALL- Hallen har plats för avhängning i en praktisk och generös skjutdörrsgarderob med städskåpssektion. Väggarna är vitmålade och golvet är en mattlackad 3-stavsparkett från Kährs som är genomgående i bostaden.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för soffgrupp och matplats i anslutning till köket. Planlösningen är väl genomtänkt för att optimera användningen av ytan. Fönsterpartiet med altandörr mot uteplatsen släpper in fint dagsljus. Vitmålade väggar och parkettgolv.

KÖK - Det stilrena köket kommer från Vedum och har gott om förvaring i både överskåp och underskåp. Köket är utrustat med dubbel kyl och frys, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, spishäll, köksfläkt och integrerad diskmaskin. Inredningen är vit med bänkskiva i antracitgrå laminat. Väggen ovan diskbänken har vitt kakel, övriga väggar är vitmålade med undantag för den mörkgrå fondväggen vid matplatsen.

SOVRUM 1 - Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och kan användas som kontor, gästrum eller barnrum. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2 - Sovrummet ligger avskilt placerat i anslutning till hallen. Här finns bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Det finns gott om plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM - Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna har vitt kakel och golvet mörkgrå klinker.

UTEPLATS - Den stenlagda uteplatsen ger en extra social yta med plats för matgrupp och plantering i krukor. En härlig plats för middagar och skönt häng i solen. I anslutning till uteplatsen är en gräsmatta som även hör till bostadsrätten och verkligen bidrar till trädgårdskänslan.

Läs mer om rummen

Närområde

Läs mer om närområdet på Lunds kommuns hemsida:
https://lund.se/stadsutveckling-och-trafik/trafik--och-byggprojekt/sodra-rabylund

Läs mer om närområdet

Allmän information

BRF Sjösidan är en äkta bostadsrättsförening belägen i Råbylund i östra Lund. Föreningen har fyra flerbostadshus med fem våningar, totalt 92 bostadsrättslägenheter. Föreningen disponerar över 75 parkeringsplatser varav i 63 garage (varav sex st. med laddbox) och en MC-plats samt tolv öppna parkeringsplatser varav åtta är för besökande och fyra för boende. Inflyttning i föreningens hus påbörjades hösten 2019.
Föreningen har avtal med Riksbyggen för ekonomisk förvaltning och med JM AB för teknisk förvaltning.

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Råbylund
Gatuadress
Agronomvägen 2
Postnummer, ort
22480 Lund
Lägenhetsnummer
11003
Lägenhetsnummer LM
1003
Boarea(BOA)
71 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal uteplatser
1
Uteplatser
Uteplats,
Andelstal
1,126
Andel av månadsavgift
1,12599
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 735 kr/mån
Beskrivning Månadsavgift
Uppvärmning och kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning, uppskattad snittkostnad enligt ekonomisk plan är 1.513 kr/år. Hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
Total Driftkostnad
2 640 kr/år
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättföreningen Sjösidan i Lund
Brf bildades
2017

Byggnad

Byggår
2018
Hiss finns
Ja
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
Övriga utrymmen i föreningen
Alla lägenheter har förråd som ingår i bostadsrätten. Det finns barnvagnsförråd och rullstolsförråd. Låst cykelförvaring både under och ovan jord.
Utförda renoveringar
Slutbesiktning våren 2020.
TV/internet
Telia Triple play. Obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 220kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-03-31
Energiklass
C
Specifik energianvändning
59 kWh/m²
Energiprestanda
79 kWh/m²
Besiktningsman
JM AB

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.