Välplanerad 2:a med balkong i soligt västerläge mitt i Lomma Strandstad till salu...

Main image

Esplanaden 8

Lomma

På perfekt läge mitt i Lomma Strandstad finner man denna trevliga och välplanerade 2:a om 51 m². Ett boende med trevliga sällskapsytor och rymlig balkong i härligt västerläge med utsikt mot Esplanaden. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett generöst sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Wc/dusch med kombimaskin och hall med förvaring och avhängningsmöjligheter. Låg månadsavgift om 2931 kr. Ett bekvämt boende med ca 200 meter till badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Hiss och gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Pris
3 100 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 931 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
51 m²
Byggnadsår
2013
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Välkomnande hall där det finns plats för avhängningsmöjligheter samt garderober med bra förvaring i. Fin ekparkett som fortsätter i hela lägenheten och ljusa väggar.

WC/DUSCH - Stor helkaklad wc/dusch med vitt kakel på väggar och grått klinkers på golvet. Dusch med duschväggar i klarglas, toalett, handdukstork, handfat med kommod samt badrumsspegel med belysning. Kombimaskin från Siemens med praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan.

SOVRUM - Här får man enkelt plats med en dubbelsäng. Skjutdörrsgarderober med bra förvaring i med praktisk Elfasystem. Ekparkett och ljusa väggar.

KÖK - Modernt kök med vit köksinredning från Vedum och vit kakel ovan arbetsytor. Matplats i anslutning med vardagsrummet i den delvisa öppna planlösningen. Köket är utrustat med mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, köksfläkt samt kyl/frys. Ekparkett och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet har delvis öppen planlösning med köket. Ett fint ljusinsläpp fås från de stora fönsterpartierna. Lättmöblerat med plats för stor soffa. Ekparkett och ljusa väggar. Härifrån når man bostadens balkong.

BALKONG - En härlig balkong att njuta på i soligt västerläge mot Esplanaden. Här finns plats för stort möblemang.

Läs mer om rummen

Allmän information

Mitt i hjärtat av Lomma Strandstad, mellan Esplanaden och nya kanalen, ligger kvarteret Kajutan. Föreningen äger fastigheten Lomma 25:148 och består av 55 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Nära hav, hamn och strand finns här välplanerade bostäder, från marklägenheter med egen täppa och stadsradhus i tre plan till penthousevåningar med enorma takterrasser. Kvarteret Kajutan består av byggnader i två till fyra våningar kring en lummig och skyddad gemensam innergård. Alla bostäder har terrass, balkong eller uteplats där man kan njuta av sol och havsluft precis som på semester. Byggnaderna är uppförda 2013. Föreningen har en mycket fin gästlägenhet med två separata rum och gemensam wc/dusch. Gemensamt garage finns under huset och samt parkeringsplatser utomhus.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Esplanaden 8
Postnummer, ort
23439 Lomma
Lägenhetsnummer
21103
Lägenhetsnummer LM
1103
Boarea(BOA)
51 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,32831%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
2 931 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl kallvatten, värme, bostadsrättstillägg och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är 216 kr/mån avseende kabel-TV, bredband och IP-telefoni (fasta delen). Varmvatten, debitering sker efter faktisk förbrukning. Nuvarande ägare har haft en kostnad för varmvatten om 65 kr för juni, juli och augusti 2021. Föreningen har kollektiv upphandling av hushållsel och debitering sker efter förbrukning. Nuvarande ägare har haft en kostnad gällande hushållsel om 157 kr för juni, juli och augusti 2021. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Inga planerade avgiftshöjningar finns (uppgift lämna av föreningen 2021-12-02)
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns under huset med 53 parkeringsplatser, kostnad 550 kr/mån samt 4 MC-platser. Därutöver har föreningen 9 parkeringsplatser i markplan. Separat kösystem. Föreningen har idag några platser med laddning för elbil. Föreningen planerar utbyggnad av laddmöjligheter för elbil i garaget.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kajutan
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2013
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Gästlägenhet med två separata rum och gemensam wc/dusch.
TV/internet
Bredband/Kabel-TV/IP-telefoni via Telia. Obligatoriskt tillägg på 216 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2016-07-01
Energiklass
C
Energiprestanda
64 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.