Såld

Låt oss presentera denna välplanerade 4:a om 104 kvm med västerbalkong och utsikt mot Kalkbrottet..

Main image

Limhamnsgårdens Allé 63

Limhamn

Nu säljer vi JMs visningslägenhet på Kalkbrottet! Låt oss presentera denna välplanerade 4:a om 104 kvm med västerbalkong och utsikt mot Kalkbrottet. Stilfullt kök från Vedum med bra arbetsytor och matplats för ett större matbord. Lägenheten har modern öppen planlösning med trevliga sällskapsytor. Vardagsrummet är generöst med utgång till balkongen. Två fullutrustade badrum varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum och mycket bra förvaringsmöjligheter i både skjutdörrsgarderober och två klädkammare. Förråd tillhör lägenheten. Hiss och gemensamt garage finns. Välkomna på visning.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 661 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
104 m²
Byggnadsår
2021
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Möblerbar och rymlig hall med skjutdörrsgarderob och avhägningsmöjligheter. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Direkt till höger finner man det första sovrummet med klädkammare. Här finns plats för både skrivbord och säng. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Lägenhetens master bedroom är generöst om ca 17 kvm. Här har man bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med praktisk inredning från Elfa. Parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH MED TVÄTT - Helkaklad wc/dusch med smakfull klinkers och kakel i beigegråa toner. Dusch med infällbara glasväggar, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, toalett samt praktisk torkställning. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med klinkers och kakel i beigegråa toner. Dusch med duschvägg i glas, handfat, toalett samt badrumsskåp med belysning.

KÖK - Modernt kök från Vedum med vit köksinredning och kakel ovan den gråa bänkskivan. Köket är välplanerat med bra arbetsyta och är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, kyl, frys, inbyggnadsugn samt mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Parkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - Matplatsen som ligger i anslutning till köket har öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns plats för ett större matbord för det stora sällskapet.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är lättmöblerat och har trevliga sällskapsytor. Den öppna planlösningen och det generösa ljusinsläppet från fönsterna i väst ger en härlig rymd. Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong.

BALKONG - Balkongen är belägen mot innergården i soligt västerläge. Här kan man njuta av utsikt mot Kalkbrottet och i bakgrunden kan man även skymta Öresundsbron.

SOVRUM 3 - I anslutning till vardagsrummet finner man lägenhetens tredje sovrum. Sovrummet har parkettgolv, vita väggar samt egen klädkammare med förvaringsmöjligheter.

Läs mer om rummen

Byggnad

Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet. Gemensamt el-abonnemang med undermätning av hushållsel för varje lägenhet.

Läs mer om byggnaden

Allmän information

Bostadsrättföreningen Kalkbrottet på Limhamn består av 61 bostäder upplåtna med bostadsrätt fördelade på 49 lägenheter och 12 radhus. Kalkbrottet är ett nybyggt projekt och första delen av huset flyttade in i september 2021 och de sista inflyttningen är bestämd till mars 2022. Denna lägenhet stod klar för inflyttning i slutet av oktober. Brf Kalkbrottet ligger precis vid Kalkbrottets norra kant med utsikt mot Kalkbrottet i söder. Föreningen har enligt stadgarna rätt att ta ut överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift. Överlåtelseavgift 2,5% av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Kalkbrottet
Gatuadress
Limhamnsgårdens Allé 63
Postnummer, ort
216 31 Limhamn
Lägenhetsnummer
21203
Lägenhetsnummer LM
1203
Boarea(BOA)
104 m²
Boareauppgifter enligt
Ekonomisk plan
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Andelstal
1,9760%
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift
Uppgiften saknas i föreningens register
Pantförskrivning
är inte pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
5 661 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är varmvatten, Telia 220 kr/mån, hushållsel och hemförsäkring. Föreningen har mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet samt gemensamt el-abonnemang med undermätning av hushållsel för varje lägenhet. Enligt ekonomisk plan beräknas kostnaden för varmvatten till 156 kr/mån och hushållsel till 403 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns under huset samt parkeringsplatser på Hattsnäcksgränd, separat kösystem. Totalt finns 45 garageplatser varv 3 mc platser och 4 laddplatser. 21 öppna parkeringsplatser, varav 4 laddplatser. Kostnad garageplats 800 kr/mån. Garageplats med laddplats 1.050 kr/mån + förbrukning. MC-plats 350 kr/mån. Parkeringsplats 400 kr/mån. Parkeringsplats med laddplats 650 kr/mån + förbrukning.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kalkbrottet på Limhamn
Brf bildades
2021
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2021
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning (FX), tilluft via uteluftsventiler bakom radiatorer.
Övriga utrymmen i föreningen
Förråd tillhör lägenheten. Miljöhus för restavfall och källsortering. Cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd.
TV/internet
Bredband med telefoni och TV via TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Obligatorisk tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-10-28
Energiklass
D
Specifik energianvändning
63 kWh/m²
Energiprestanda
80 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.