Såld

Låt oss presentera denna välplanerade 2:a om 55,4 kvm på populära väster...

Main image

Trastvägen 12B

Lund

Låt oss presentera denna välplanerade 2:a om 55,4 kvm på populära väster. Lägenheten är belägen på våning 3 och har genomgående planlösning med härligt ljusinsläpp, stora fönsterpartier, västerbalkong och utsikt över trädtopparna. Modernt kök med stor matplats vilket ger härliga sällskapsutrymme. Helkaklad wc/dusch med kombimaskin och hall med bra förvaringsmöjligheter. Låg månadsavgift om 2.439 kr inkl. el, värme, vatten, bredband, kabel-TV, renhållning samt parkering efter mån av plats. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 439 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
55.4 m²
Byggnadsår
1963
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med laminatgolv, vita väggar, avhägningsmöjligheter samt garderober.

KÖK - Lägenheten har stor matplats med plats för det stora sällskapet. Modernt kök från 2014 med vit köksinredning och kakel ovan bänkskivan i sten. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin (2021), häll, ugn och köksfläkt. Det stora fönsterpartiet ger ett generöst ljusinsläpp och skapar en härlig rymd.

WC/DUSCH - Helkaklad wc/dusch med mörkt klinkers på golvet och ljusa kakel på väggarna. Handfat med underskåp, badrumsspegel med belysning, toalett, dusch samt kombimaskin.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum är lättmöblerat med plats för stor soffa. Även här har man ett större fönsterparti vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong.

BALKONG - Mysig balkong i soligt västerläge. Här kan man njuta av utsikt över trädtopparna. Här finns gott om plats för matbord eller mindre loungesoffa.

SOVRUM - I anslutnings till vardagsrummet ligger sovrummet. Sovrummet har plats för både säng och skrivbord om man önskar. Parkettgolv och ljusa väggar.

Enligt föreningens lägenhetsregister är lägenheten 1 rok.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Taltrasten består av 34 lägenheter och 22 p-platser. Gemensamhetsdagar ”fixardagar” anordnas två gånger per år, vår och höst. Föreningen tillåter delat ägande, den som är bosatt i lägenheten måste äga minst 10%. Föreningens hemsida: www.brftaltrasten.se

Läs mer

Övrigt

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lund, väster
Gatuadress
Trastvägen 12B
Postnummer, ort
227 31 Lund
Lägenhetsnummer
21
Boarea(BOA)
55.4 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd samt ett mindre matkällarförråd tillhör lägenheten.
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
1,968
Andelstal insats
Uppgiften har ej gått att få fram
Andel av månadsavgift
Uppgiften har ej gått att få fram
Överlåtelseavgift
2000 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
2 439 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. el, värme, vatten, bredband, kabel-TV, renhållning samt parkering efter mån av plats.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hemförsäkring.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Varje lägenhet har rätt att disponera en parkeringsplats för eget bruk i mån av plats. Varje lägenhet tilldelas, utan extra kostnad, ett parkeringstillstånd, som ska appliceras väl synligt på bilen. Gratis parkering finns på gatan utanför.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Taltrasten
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1963
Hiss finns
Ja
Värme- & ventilationsanläggning
2018 installerades solcellsanläggning på taket.
Övriga utrymmen i föreningen
Det finns två tvättstugor, ett torkrum och ett mangelrum i södra källargången. I södra källargången finns ett gästrum, som alla kan använda. I källargången finns toalett och dusch. Gästrummet, toaletten och duschen ska städas efter man har haft gästrummet och nyckeln återlämnas. Det finns en gemensamhetslokal, pingisrummet, längst ner i södra källargången. Cykelparkering finns i cykelkällaren bredvid västra entrén samt utomhus under tak utmed husets västra sida. Det finns även cykelställ utanför både östra och västra entréerna. I västra entrén finns ett rum för barnvagnar, pulkor och dylikt.
TV/internet
Bredband med 100 Mbit/s från ComHem ingår i månadsavgiften (hyran). Man anmäler till ComHem på tel 077-517 7720 att man vill ha bredband och får då ett kundnummer och en router. Inga extra kostnader tillkommer. Det går också att välja annan leverantör genom att ansluta sig till Telia Öppen Fiber. Man betalar då själv för sitt bredband. I månadsavgiften ingår även ett antal digitala TV-kanaler från ComHem.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-09-26
Energiklass
F
Specifik energianvändning
146 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.