Såld

Välkomna till Finalgatan 15C och denna välplanerade 3:a om 70 kvm med balkong i sydväst...

Main image

Finalgatan 15C

Lund

Välkomna till Finalgatan 15C och denna välplanerade 3:a om 70 kvm med balkong. Lägenheten är i mycket fint skick och har trevliga sällskapsytor i halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har modern köksinredning i grå ton från Marbodal. Balkongen är beläget i soligt sydväst läge med utsikt mot innergården. Två sovrum, helkaklad wc/dusch med kombimaskin samt förråd med bra förvaringsmöjligheter. Hall med bra avhägningsmöjligheter och förvaring i garderober. Perfekt läge med närhet till city, lummiga Stadsparken, gym m.m. Välkomna på visningen.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 935 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
70 m²
Byggnadsår
2019
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Rymlig hall med parkettgolv, vita väggar samt förvaringsmöjlighet i garderob.

WC/DUSCH - I anslutning till hallen finner man lägenhetens wc/dusch. Helkaklad med klinkers i en grå ton på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, badrumsskåp med belysning, dusch med glasväggar, kombimaskin, väggskåp samt spotlights i taket.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Ett sovrum med plats för både dubbelsäng och skrivbord. Skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum är lättmöblerat med plats för stor soffa. Halvöppen planlösning med köket ger trevliga sällskapsytor. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Det andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har fönster i två väderstreck. Ett av fönsterna är större med ett generöst ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar.

FÖRRÅD - Stort förråd med bra förvaringsmöjligheter.

KÖK - Köket med matplats är modernt med köksinredning från Marbodal. Kökslucka i en grå ton och vitt kakel ovan arbetsbänken. Köket är utrustat med ugn, induktionshäll, köksfläkt, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Parkettgolv och vita väggar. Från köket når man balkongen.

BALKONG - Balkong som är belägen i sydväst har ett trevlig soligt läge med utsikt mot innergården. Har får man plats med ett större matbord.

Nuvarande ägare har valt att disponera lägenheten som 3 rum och kök. Enligt föreningens register är lägenheten registrerad som 2 rum och kök om 70 kvm.

Läs mer om rummen

Närområde

Central Park utgör en av de sista byggnationerna som gränsar till Arenatorget, Sparbanken Skåne Arena och Klostervallens grönskande omgivningar. I Central Park har du nära till allt. Som granne till lummiga Stadsparken är en avkopplande promenad eller en uppfriskande joggingtur aldrig långt borta. Gym och ishall har du runt hörnet och vill du ta några längder i bassängen så finns Högevallsbadet ett par minuter bort. Utmärkta kommunikationsvägar med cykel, bil, buss eller tåg finns och ännu bättre blir det i framtiden med den nya Pågatågsstationen som planeras i Klostergården. Centralt läge med närhet till allt vad Lund har att erbjuda.

Läs mer om närområdet

Allmän information

Brf Central Park består av 147 lägenheter fördelade på 2 byggnader och 3 trapphus. Föreningen fastighet Lund Klosterbacken 8 färdigställdes 2019. Föreningen delar både ett underjordiskt garage och innergård med grannföreningen Brf Arenatoppen genom en gemensamhetsanläggning. Juridiska personer kan godkännas om samtliga styrelseledamöter ställer sig bakom beslutet. Beslut kan förenas med villkor. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för alla lägenheter. Ekonomisk förvaltning sköts via Simpleko AB. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2021-11-05).

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Arena
Gatuadress
Finalgatan 15C
Postnummer, ort
222 74 Lund
Lägenhetsnummer
122
Lägenhetsnummer LM
1302
Boarea(BOA)
70 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Lägenhetsförrådet är beläget i respektive lägenhet.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
0,8994%
Andelstal insats
0,793%
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
3 935 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme, renhållning och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg Telia 249 kr/mån. Individuell mätning för hushållsel och varmvatten.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer Telia 249 kr/mån, hushållsel, varmvatten och hemförsäkring. Kostnad för faktiskt förbrukning gällande varmvatten samt hushållsel debiteras respektive lägenhet och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med månadsavgiften.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2021-11-05).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har tillgång till 47 parkeringsplatser varav 12 med laddning för elbilar och 2 MC-platser i ett underjordiskt garage som delas med grannföreningen Brf Arenatoppen. För mer information om parkering vänligen kontakta styrelsen på styrelsen@brfcentralpark.se. En avgift om 300 kr per laddplats och månad utöver p-avgiften på 800 kronor i månaden tillkommer för de medlemmar som önskar nyttja elbilsladdplatser. Föreningen är ansluten till bilpool genom Sunfleet AB.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Central Park i Lund
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2019
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Det finns plats att parkera cyklar på gården under tak eller i öppna cykelställ. Det finns tillgång till ett mindre cykelförråd på innergården. I garaget finns möjlighet att serva och reparera sin cykel i en mindre cykelverkstad. Gemensam grönskande innergård där man kan slå sig ner på en bänk eller i en av sittgrupperna. Blandad växtlighet med planteringar, buskar och träd skapar en inbjudande närmiljö för spontana träffar. Det kommer även finnas gräsmatta som möjliggör lättare lek och picnic. För de minsta finns en sandlåda att leka i. Innergården ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans Brf Arenatoppen.
TV/internet
Alla lägenheter är anslutna till Telia Triple Play – bredband, TV och telefoni i ett paket. Obligatorisk avgift för detta tillkommer, 249 kr/mån. Telia Wifi-zon ger tillgång till trådlös uppkoppling på innergården för de boende.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2020-12-15
Energiklass
B
Specifik energianvändning
55 kWh/m²
Energiprestanda
50 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.