Såld

Ljus och rymlig lägenhet om 75 kvm i markplan där den stora trädgården om ca 120 kvm...

Main image

Studiegången 20

Lund

Ljus och rymlig lägenhet om 75 kvm i markplan där den stora trädgården om ca 120 kvm ger "villakänsla". I trädgården finns stort trädäck om ca 25 kvm. Renoverat stilfullt kök i vitt från 2020. Helkaklat och påkostat badrum från 2017. Garage ingår i avgiften! Nya golv i vardagsrum och köket 2021. Välkommen på visning av detta trivsamma hem!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 942 kr/mån
Antal rum
2
Boarea
75 m²
Byggnadsår
1992
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Dan Eliasson
+46708-18 12 00

Rumbeskrivning

HALL - Hall med fyra garderober med gott om förvaring samt för avhängning. Mörk praktisk klinkers innan för dörren och ljusa väggar.

KÖK - Stilfullt och modernt kök som renoverades 2020 i vinkel med vit köksinredning. Mörk bänkskiva och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med hel kyl (2020) och frys (2020), inbyggnadsugn (2020), induktionshäll (2020), köksfläkt (2020) samt diskmaskin. Här finns plats för ett större matbord. Laminatgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum är rymligt och har ett fint ljusinsläppmed fönster i tre väderstreck och utgång till en stor härlig trädgården med trädäck. Vardagsrummet är lättmöblerat och har gott om plats för både matbord och soffa. Laminatgolv och ljusa väggar.

TRÄDGÅRD/TRÄDÄCK - Den stora härliga trädgården om ca 120 kvm med stort trädäck (ca 25 kvm) nås från vardagsrummet. Här finns gott om plats för både loungegrupp, matplats, odling och lek. Genom en grind från trädgården når man föreningens trädgård.

INRE HALL - Hall utanför badrummet med fyra garderober.

BADRUM - Helkaklad badrum från 2017 (kvalitetsdokument finns) med mörk klinkers på golvet och ljust mönstrat kakel på väggarna. Dubbelhandfat med kommod, badrumsskåp, toalett, duschvägg i klarglas med takdusch och gaspanna. Säljaren har satt in ett badkar, så välj om ni önskar ha dusch eller badkar i ert badrum. Tvättmaskin och förberett med eluttag till torktumlare.

SOVRUM - Stort sovrum som idag är avdelat i två delar, dels ett arbetsrum samt ett sovrum. Andra lägenheter i föreningen har delat detta rum permanent som två sovrum. Valnötsparkett och ljusa väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Historien ligger i stadsdelen Mårtens fälad som är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Lunds centrum, natur, service och arbete. Föreningen har 18 lägenheter från 2,5:or till 5:or som är byggda kring 1992/93. Alla lägenheter utom en har egen trädgård. På innergården finns härlig grönska, sittplatser och gungställning. Till varje lägenhet i föreningen finns ett tillhörande garage, därav har föreningen ingen garagekö. Varje bostad är utrustad med en gaspanna för uppvärmning av vatten och radiatorer. Garage och vatten ingår i avgiften, obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-tv (COMHEM), 289 kr/mån. Föreningen har källsortering av sopor i brf Historien. Det finns tunnor för matavfall, returpapper (tidningar, broschyrer, kontorspapper), kartong, glas (färgat respektive klart glas), metallförpackningar, plastförpackningar (både hård- och mjukplast samt frigolit) och hushållsavfall.

Årsavgifterna sänktes med 12% från och med 2021-01-01.

Bostadsrättsföreningen tecknar kollektivt bostadsrättstillägg till medlemmarna.

Läs mer

Övrigt

Kontakta mäklaren för en skriftlig boendekalkyl.

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna någon av nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken – Lund City, Johanna Wictorin 046-195439
Handelsbanken – Lund Ideon, Camilla Dahlberg 046-159597

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Mårtens Fälad
Gatuadress
Studiegången 20
Postnummer, ort
224 73 Lund
Lägenhetsnummer
2
Boarea(BOA)
75 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Kallförråd
Antal rum
2
Antal sovrum
1
Andelstal
4,72805

Kostnader

Månadsavgift
3 942 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl garage, sopor, vatten. Kostnad för uppvärmning och varmvatten via egen gaspanna tillkommer. Obligatoriskt tillägg för bredband/tv, 289 kr/mån.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Till varje lägenhet i föreningen finns ett tillhörande garage, därav finns ingen garagekö.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Historien
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
1992
Upplåten mark
Föreningen har äganderätten till trädgården.
Värme- & ventilationsanläggning
Ventilation/fläkt: Föreningen har tecknat underhållsavtal med filterbyte med intervall 1 gång per år hos EnAir. Gaspanna: Föreningen har tecknat underhållsavtal med intervall 1 gång vart annat år hos Prenad.
Övriga utrymmen i föreningen
Till varje lägenhet hör ett kallförråd. Föreningen har två gemensamma cykelförråd, ett förråd för förvaring av utemöbler och ett redskapsförråd där medlemmar kan låna trädgårdsredskap såsom, gräsklippare, häcksax, skottkärra mm.
TV/internet
Bredband och kabel-tv via COMHEM, obligatoriskt tillägg, 289 kr/mån. Där ingår Tivo Bas med 24 kanaler och Bredband 50/10 med nerladdningshastigheten på 50Mbit/s och uppladdningshastigheten på 10Mbit/s.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-02-09
Energiklass
E
Specifik energianvändning
68 kWh/m²
Energiprestanda
131 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.