Såld

Låt oss presentera detta unika livsstilsboende om 93 kvm med balkong i söderläge...

Main image

Kalkstensvägen 3

Limhamn

Låt oss presentera detta unika livsstilsboende, en exklusiv 3:a om 93 kvm med stor balkong i soligt söderläge, varav en del är inglasad. Här bor man i ett boende med exklusiva materialval och fantastisk utsikt över Kalkbrottet med Öresundsbron i bakgrunden. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar stora och flexibla sällskapsytor. Stor wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare samt förberett för gästwc. Två sovrum med skjutdörrsgarderob samt klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Låg avgift om 2615 kr/mån. Brf Paviljongen är en obelånad föreningen med all tänkbar service såsom övernattningslägenheter, biograf, lounge med bar, spa med en inomhuspool och en utomhuspool, gym, boulebana, tennisbana och trevliga promenadstråk. Ett bekvämt boende med hiss som måste upplevas. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pris
5 295 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
2 615 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
93 m²
Byggnadsår
2009
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - En välkomnande rymlig hall med klädkammare samt plats för avhängningsmöjligheter. Vita väggar, grått klinkergolv och spotlights i tak.

KLÄDKAMMARE - I anslutning till hallen finner man en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

GÄSTWC/KLÄDKAMMARE - Nuvarande ägare har valt att nyttja detta rum som klädkammare. Om man önskar disponera utrymmet som gästwc finns vatten och avlopp förberett. Parkettgolv, vita väggar samt spotlights i taket .

BADRUM - Lägenhetens badrum är helkaklad med ljust kakel på väggarna och mörk klinkers på golvet. Ett generöst badrum med handfat med kommod och samt badrumsspegel med belysning. Duschen har praktiska duschväggar i glas som som går att fälla in för att skapa extra golvutrymme. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan. Spotlights i taket, golvvärme (el), handdukstork (el), fönster samt vägghängd toalett.

KÖK - Ett modernt vitt klassiskt kök från Poggenpohl. Ljus bänkskiva med mörk kakel ovan arbetsytor som snyggt bryter av. Bra med arbetsyta och förvaring. Köket är utrustat med helintegrerad kyl/frys samt diskmaskin, spishäll, fläkt, ung med ångfunktion, mikrovågsugn i högskåp. Trevlig matplats som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet med plats för det stora matbordet. Vita väggar samt ekparkett som är genomgående i lägenheten.

VARDAGSRUM - Bostadens vardagsrum erbjuder en fantastik utsikt över Kalkbrottet. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp och skapar en härlig rymd. Rummet är lättmöblerat med plats för den stora soffan. Det öppna sambandet mellan vardagsrummet och matplatsen ger en flexibel planlösning med plats för det stora sällskapet. Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen.

INGLASAD BALKONG - Den inglasade balkongen fungerar som ett extrarum stora delar av året. Här finns plats för både matbord och sittgrupp. Balkongen är belägen i soligt söderläge. Vidare från den inglasade balkongen når man den öppna delen av balkongen. Även här kan man njuta av en härlig utsikt över Kalkbrottet och föreningens trädgård och utomhuspool.

SOVRUM - Det största sovrummet har parkettgolv och vita väggar. Skjutdörrsgarderob med spegeldörrar ger bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Sovrum med utsikt mot den inglasade balkongen. Även här har man förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Parkettgolv och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Paviljongen på Limhamn äger fastigheten Limhamn150:385 som består av 6 flerbostadshus samt Eurocs f.d. huvudkontor intill Limhamns kalkbrott, som idag benämns Victoriahuset. Brf Paviljongen på Limhamn innehar 129 st lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Förutom föreningens 129 lägenheter finns i fastigheten reception, biograf, lounge, bibliotek, vinkällare, övernattningslägenheter, fest- och konferenslokal, gym och SPA med inomhus, utomhuspooler samt tre olika typer av bastu. Till fastigheten hör även en tennisplan och en 17.000 kvm stor park med promenadstråk samt två boulebanor. Föreningen har ett garage under mark samt parkeringsplatser i området. Tillsammans ingår Brf Paviljongen på Limhamn med de tre närliggande föreningarna Brf Bersån, Brf Allén och Brf Pergolan i ett unikt boendekoncept som innebär att alla föreningarnas medlemmar har tillgång till de gemensamma faciliteterna. Diskussion pågår mellan föreningarna för en återstart av servicekonceptet som förnärvarande är begränsad (uppgift lämnad av föreningen 2021-01-31). HSB sköter den ekonomiska förvaltningen i föreningen. För mer information besök föreningens hemsidan, paviljongen.bostadsratterna.se.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt. Köpare uppmanas även att kontrollera informationen kring föreningen med föreningens styrelse.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Limhamn, Malmö
Gatuadress
Kalkstensvägen 3
Postnummer, ort
216 32 Limhamn
Lägenhetsnummer
21-3424-1-1624-2
Boarea(BOA)
93 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal insats
0,88364%
Andel av månadsavgift
0,88364%
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
2 615 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Inkl. värme, vatten, renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är 200 kr/mån för TV, bredband och IP-telefoni . Föreningen har kollektiv upphandling av hushållsel och lägenhetsinnehavaren debiteras efter faktiskt förbrukning. Gemensamhetsavgift för gemensamhetslokal och service debiteras för alla i hushållet över 15 år. Förnärvarande är gemensamhetsavgiften 580 kr/mån/boende (500 kr för tillgång till de gemensamma lokalerna samt 80 kr för levererad service) (uppgift lämna av styrelsen 2020-12-23). För närvarande är servicen begränsad. Gemensamhetsavgiften kommer att höjas och anpassa efterhand som servicekoncept återstartas.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämna av föreningen 2020-02-03).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har garage- och parkeringsplatser för bil och MC. Garageplats kostar 663:-/mån och parkeringsplats 408:-

Bostadsrätt

Namn på Brf
Bostadsrättsföreningen Paviljongen I
Brf bildades
2007
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2009
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Anläggningens biosalong bjuder in till såväl filmvisningar som föreläsningar eller andra arrangemang. I anslutning till biografen ligger en lounge. I vinkällaren får du tillgång till eget vinfack. Spelrum finns där du har tillgång till bibliotek, biljard och spelbord. Gästrum finns att hyra, för mer info om hur man bokar och priser se föreningens hemsida. Cykelparkering finns i garaget. Föreningen har gemensam tvättstuga som kan nyttjas av föreningen medlemmar.
Kommande renoveringar
Inga större renoveringar är planerade i dagsläget. Däremot görs fortlöpande underhåll inom fastigheten enligt fastställd underhållsplan (uppgift hämtad från föreningens hemsidan).
TV/internet
Föreningen har gruppanslutningsavtal med Telenor för bredband (250/250), kabel-TV och IP-telefoni (fasta delen). Obligatoriska tillägg om 200 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2019-10-28
Energiklass
E
Specifik energianvändning
109 kWh/m²
Energiprestanda
137 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.