Såld

Låt oss presentera denna gavellägenhet om 79 kvm med uteplats i västerläge...

Main image

Kanalgränd 5

Limhamn

Låt oss presentera denna tilltalande gavellägenhet om 79 kvm i hjärtat av Lomma hamn. Lägg till båten framför ytterdörren och stig in i denna genomgående bostad som har generösa sällskapsytor och stor stenlagd uteplats om ca 23 kvm i västerläge (bygglov för inglasning av del av uteplats finns). Vardagsrum med plats för både stort matbord och soffa. Stilfullt kök från Vedum med härlig utsikt mot kanalen. Två sovrum, wc/dusch med tvättmöjligheter och bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Hiss, gästlägenhet och garage finns i huset. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
3 941 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
79 m²
Byggnadsår
2013
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Lägenhetens hall är rymlig med gott om plats för avhängning. På golvet har man praktisk klinkers i svart ton från Höganäs (2020) och vita väggar.

SOVRUM - Direkt till vänster finner man lägenhetens största sovrum som har trevlig utsikt mot kanalen. Bra förvaringsmöjligheter i den stora skjutdörrsgarderoben med inredning från Elfa. Parkettgolv och vita väggar.

WC/DUSCH - Stor helkaklad wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Stilfullt kakel och klinkers i vitt och grått. Dusch med glasväggar, handfat med kommod, badrumsskåp, praktisk arbetsbänk, väggskåp, spotlights i taket, handukstork samt fönster.

SOVRUM - I anslutning till vardagsrummet finner man bostadens mindre sovrum med heltäckningsmatta (parkettgolv under) vita väggar samt fondvägg i björkplywood med platsbyggd förvaring.. Även härifrån har man utsikt mot kanalen.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är generöst med trevliga sällskapsytor och stort fönsterparti vilket ger bra ljusinsläpp. Här finns plats för både matbord och stor soffa. Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet har man utgång till lägenhetens uteplats.

UTEPLATS - Lägenhetens stenlagda uteplats är belägen i västerläge. och är om ca 23 kvm . Bygglov för inglasning av del av uteplatsen finns (2020. Uppgift lämnad av säljaren).

KÖK - Kök från Vedum med vit köksinredning och kakel från Högnäs ovan arbetsytorna samt bänkbelysning (led-spotlights). Köket är utrustat med hel kyl och frys (Siemens), induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), inbyggnads mikro (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens) samt köksfläkt. I köket finns plats för ett mindre matbord. Vita väggar samt parkettgolv.

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).

Läs mer om rummen

Allmän information

Mitt i Lomma Strandstad, mellan Esplanaden och nya kanalen, finns Bostadsrättsföreningen Kajutan. Föreningen äger fastigheten Lomma 25:148 i Lomma kommun med därpå uppförda byggnader med 55 lägenheter. Byggnaderna är uppförd 2013. Fastighetens adress är Esplanaden 6-8, Långrevsgränd 3-11, kanalgränd 5-7 samt Trålgränd 4-14 i Lomma. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bonea. Föreningen har tecknats kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea samt biarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Kanalgränd 5
Postnummer, ort
216 31 Limhamn
Lägenhetsnummer
41001
Lägenhetsnummer LM
10001
Boarea(BOA)
79 m²
Boareauppgifter enligt
Ekonomisk plan
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,78650%
Andel av månadsavgift
1,79%
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
3 941 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, kallvatten, renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel, varmvatten och obligatoriskt tillägg Telia 216 kr/mån för bredband 100/10 Mbit, kabel- TV (basutbudet) och IP-telefoni. Varmvatten mäts och debiteras efter faktiskt förbrukning. Nuvarande ägare har haft en kostnad om ca 180 kr/mån för varmvatten. Föreningen har kollektiv upphandling av hushållsel och varje lägenhet debiteras efter faktiskt förbrukning. Nuvarande ägare haft haft en kostnad om ca 330 kr/mån för hushållsel. Tre personer i hushållet.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämnad av föreningen 2020-10-19).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Det finns 53 parkeringsplatser i garage för bilar, 4 MC-platser i garage och 9 markparkeringsplatser ingående i gemensamhetsförening med hyresrätt. Parkering i garage 550 kr/mån . Parkeringsplatser utomhus, 350 kr/mån, 5 st platser utomhus hyrs ut.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kajutan
Brf bildades
2012
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2013
Hiss finns
Ja
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har en mycket fin gästlägenhet med två separata rum och gemensam wc/dusch, 200 kr/natt. Barnvagnsrum, cykelrum och hobbyrum.
TV/internet
Kabel-TV och bredband från Telia, 100/100 Mbit (kan ökas) 216 kr.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2016-07-01
Energiklass
C
Specifik energianvändning
64 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.