Såld

På perfekt läge i Lomma är nu denna 3:a om 77 kvm med balkong till salu...

Main image

Långrevsgränd 12

Lomma

På perfekt läge i Lomma är nu denna 3:a om 77 kvm med balkong till salu med utsikt mot kanalen. Lägenheten är välplanerad och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Ett modernt boende med öppen planlösning med kök och vardagsrum som ger trevliga sällskapsytor. Badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästwc, två sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Ett boende som måste upplevas. Garage finns i huset. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 232 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
77 m²
Byggnadsår
2012
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - En välkomnande rymlig hall med praktisk klinkers innanför dörren. Skjutdörrsgarderob med spegeldörrar med bra förvaring. Vita väggar samt ekparkett som är genomgående i hela lägenheten.

VARDAGSRUM - Bostadens vardagsrum har öppen planlösning med köket vilket ger stora sällskapsytor. Här finns plats för större soffa och tv-del. Härifrån har man utgång till den härliga balkongen med utsikt mot kanalen. Ett generöst ljusinsläpp fås från de stora fönsterpartierna. Matplats i anslutning med köket där man har utsikt mot kanalen. Ekparkett och vita väggar.

KÖK - Lägenhetens kök i vinkel är stilfullt och har inredning i vitt med kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med häll, ugn i arbetshöjd (Siemens), mikrovågsugn i arbetshöjd (Siemens), hel kyl och frys, integrerad diskmaskin och spisfläkt i svart. Köket har gott om arbetsytor samt matplats för det stora sällskapet. Ett generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt en härlig utsikt mot kanalen. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM - I anslutning till vardagsrummet finner man det mindre sovrummet finns plats för både säng och skrivbord. Skjutdörrsgarderob för praktisk förvaring. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM - Lägenhetens största sovrum har stor skjutdörrsgarderober med bra plats till förvaring. Ljusa väggar samt en fondvägg i snygg beige ton och ekparkett.

WC/DUSCH - Stilfullt och helkaklat badrum med MÖRKGRÅ klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar i klarglas, kommod med två lådor, spegelskåp med belysning, toalettstol och handdukstork. Här finns också tvättmaskin (Husqvarna) och torktumlare (Siemens) med praktisk bänkskiva och väggskåp ovan.

GÄSTWC - Lägenhetens gäst-wc är modern och stilren. På golvet ligger klinkers i mörk ton samt vit kakel på vägg samt målade väggar i vitt. Kommod med skåp, spegelskåp med belysning och toalettstol.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Kommendören bildades 2011 och samma år förvärvade de fastigheten Lomma 25:98. Föreningen består av hus i fyra våningar med totalt 59 bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler som färdigställdes 2012. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2021-11-30).

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Långrevsgränd 12
Postnummer, ort
234 39 Lomma
Lägenhetsnummer
4-1001
Lägenhetsnummer LM
1001
Boarea(BOA)
77 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,5638%
Andelstal insats
1,02758%
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
4 232 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver månadsavgiften som tillkommer är bredband/Kabel-TV/ IP-telefoni (fasta avgiften) via Telia 216 kr/mån. Varmvatten, det sker individuell mätning av varmvatten-flöde och lägenhetsinnehavare debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel, föreningen har kollektiv upphandling av hushållselen och lägenhetsinnehavare debiteras efter förbrukning. Hemförsäkring. Nuvarande ägare har haft en kostnad om ca 250 kr/år för varmvatten och 2.250 kr/år för hushållsel.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar (uppgift hämtad från föreningen 2021-11-30)
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns under huset. Föreningen innehar 67 st garageplatser i ett underjordiskt garage beläget under innergården. Ett antal platser är handikapplatser. Garaget nås via hiss eller trappa i trapphuset. Avgift för garageplats är 600 kr/mån. Det finns också några garageplatser som kostar 400 kr/mån då dessa är smalare än övriga platser. Föreningen har även 10 gästparkeringsplatser.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Kommendören i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2012
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Hobbyrum finns i källaren. Parkering för cyklar finns på innergården samt i cykelförråd i källaren. I källaren finns också plats för ett antal motorcyklar, förråd för barnvagnar och rullstolsladdning. Två miljöhus finns på innergården för sophantering.
Kommande renoveringar
Föreningen har en underhållsplan som de följer. Inga västenliga renoveringar eller förändringar är planerade (uppgift hämtad från föreningen 2021-11-30)
TV/internet
Bredband/Kabel-TV/ IP-telefoni (fasta avgiften) via Telia. Obligatoriskt tillägg om 216 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2015-07-01
Energiklass
C
Specifik energianvändning
75 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.