Såld

Nu är denna stilfulla gavellägenhet om 80 kvm med härlig söderbalkong till salu...

Main image

Fyrgränd 2

Lomma

Nu är denna stilfulla gavellägenhet om 80 kvm med härlig söderbalkong till salu. Ett boende med öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats vilket ger trevliga sällskapsytor. Modernt vinkelkök från Vedum med ljusgrå köksinredning samt bra arbetsytor och förvaringsmöjlighet. Lägenhetens sovrum har båda utsikt mot kanalen samt skjutdörrsgarderober. Helkaklad wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare samt möblerbar hall med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Ett bekvämt boende med badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Här bor man på perfekt läge i Lomma hamn. Hiss, förråd, garage och gästlägenhet finns i huset. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 500 kr/mån
Antal rum
3
Boarea
80 m²
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Diskuteras
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med parkettgolv och vita väggar. Här har man bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med spegelglas samt avhängningsmöjligheter.

KÖK - Modernt vinkelkök från Vedum med ljusgråa köksluckor och vitt kakel ovan bänkskivan. Ett kök med praktiska arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i både lådor och väggskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys. Parkettgolv och vita väggar.

MATPLATS - Matplatsen ligger i anslutning till köket och har öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns plats för ett stort matbord för umgänge. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM - Lägenhetens vardagsrum har fönster i två väderstreck vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen med matplatsen ger generösa sällskapsytor. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen i söderläge.

BALKONG - Balkong om ca 12 kvm i trevligt söderläge med utsikt mot kanalen. Här finns plats för både mindre bord samt loungestolar.

SOVRUM - Sovrum om ca 10 kvm med utsikt mot kanalen. I detta sovrum har man skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter, parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Bostadens största sovrum har även det utsikt mot kanalen. Ett generöst sovrum med skjutdörrsgarderob, vita väggar samt parkettgolv.

BADRUM - Stilfullt helkaklat badrum med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning och torkställningen John. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggskåp ovan.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Seglet förvärvade fastigheten Lomma 25:158 den 21 augusti 2017. Föreningen består av 56 bostadsrätter (44 lägenheter och 12 radhus). Huset stod färdigt för inflyttning mellan oktober 2018 till februari 2019. Föreningen har en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra. Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämna av föreningen 2022-06-28). Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen.

Överlåtelseavgift, 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet. Köparen betalar pantsättnings- samt överlåtelseavgiften.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Fyrgränd 2
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
1-1003
Lägenhetsnummer LM
1003
Boarea(BOA)
80 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd tillhör lägenheten.
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Andelstal
1,75%
Andel av månadsavgift
1,75%
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
4 500 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. kallvatten, värme och renhållning.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel (kollektiv el med individuell mätning till varje bostad). Varmvatten, debitering sker efter faktisk förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenhet. Bredband/TV och Telefoni 220 kr/mån. Hemförsäkring.
Avgiftshöjningar
Det finns inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget (uppgift lämna av föreningen 2022-06-28).
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Föreningen har i dagsläget totalt 60 platser, 42 garageplatser under huset ( varav 10 platser är utrustade med laddningsmöjligheter för elbil) och 18 platser utomhus. Garage kostar 750 kr/mån och utomhusparkering, 650 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Seglet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Cykelparkering finns i källaren.
TV/internet
Kabel-TV, bredband och IP-telefoni via Telia, obligatoriskt tillägg 220 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2021-12-28
Energiklass
D
Specifik energianvändning
65 kWh/m²
Energiprestanda
97 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.