Såld

Låt oss presentera denna gavellägenhet om 108 kvm med en generös inglasad balkong i västerläge...

Main image

Varvstorget 6

Låt oss presentera denna gavellägenhet om 108 kvm med en generös inglasad balkong i soligt västerläge och med utsikt över Lomma Hamn. Lägenheten är välplanerad och har öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats vilket ger generösa sällskapsytor. Modernt kök från HTH, tre sovrum, wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare, gästwc och stor klädkammare. Hiss och garage finns. Här bor man på perfekt läge med närhet till både centrum och havet. Ett boende som måste upplevas. Välkomna på visning!

Bostadsinfo
Status
Såld
Pris
4 995 000 kr
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
5 972 kr/mån
Antal rum
4
Boarea
108 m²
Byggnadsår
2009
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Hall med klinkers innanför dörren, avhängningsmöjlighet samt vita väggar.

SOVRUM - Till höger i hallen finner man bostadens största sovrum. Härifrån har man utsikt mot föreningens gemensamma innergård. Sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob med praktisk inredning från Elfa.

WC/DUSCH - Lägenhetens rymliga WC/dusch är helkaklad med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch med duschväggar i klarglas, vägghängdtoalett, handfat med kommod, badrumsskåp med belysning, golvvärme, handdukstork, spotlights och ett mindre fönster. Idag är det installerat en bidé i badrummet (tidigare badkar). Önskar man badkar kan detta med enkelhet återställas. Tvättmaskin (2016) och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp vilket ger bra förvaringsmöjligheter

GÄSTWC - Gästwc med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med kommod, badrumsspegel, spotlights och vägghängdtoalett.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och vita väggar. Även detta sovrum är beläget mot innergården.

KLÄDKAMMARE - I hallen finner ni lägenhetens klädkammare. Klädkammaren är rymlig med inredning från Elfa samt städskåp. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Sovrum med parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM - Vardagsrummet är generöst med öppen planlösning med matplatsen vilket ger stora härliga sällskapsytor. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för stor soffa. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen. Parkettgolv och vita väggar.

BALKONG - Den inglasade balkongen ligger i soligt västerläge och nås från vardagsrummet. Här kan man njuta av den härliga utsikten över Lomma Hamn och biblioteket. Balkongen som glasades in 2013 kan användas som ett extra rum stora delar av året och glaspartiet kan enkelt skjutas åt sidan . Balkongen har även en motordriven markis som installerades 2019.

KÖK - Modernt kök i vinkel från HTH med vit köksinredning och vitt kakel ovan den ljusgrå arbetsbänken. I köket har man ett stort fönsterparti med utsikt mot innergården. Köket är utrustat med ugn (Siemens) och mikrovågsugn (Siemens) i arbetshöjd, spishäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt hel kyl (Samsung, 2015) och frys (Samsung, 2015). Ett generöst och praktiskt kök med stora arbetsytor.

MATPLATS - Matplatsen som ligger i anslutning till köket och vardagsrummet ger plats för ett stort matbord. Här kan man enkelt duka upp för det stora sällskapet om man önskar. Från fönsterna har man utsikt mot Varvstorget.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Varvstorget i Lomma består av 23 bostadsrättslägenheter och fem butikslokaler med hyresrätter. Bostadsrättsföreningens byggnader uppfördes 2009 på fastigheterna Lomma 25:46 och Lomma 25:47 som föreningen innehar med äganderätt. Det finns inga beslut om avgiftshöjningar (uppgift lämnad av föreningen 2021-01-30 ). Ingen renovering är aktuell frånsett vanligt underhåll. Föreningen har nyligen erbjudit alla lägenheter i föreningen att göra kapitaltillskott. Det finns möjlighet för köparen att göra kapitaltillskott om man önskar. Kapitaltillskottet kommer i så fall vara på 312.476 kr vilket innebär att månadsavgiften då sänks från nuvarande 5.972kr/mån till 4.319kr/mån.

Läs mer

Övrigt

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse. Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Varvstorget 6
Lägenhetsnummer
5201
Lägenhetsnummer LM
1104
Boarea(BOA)
108 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Källarförråd tillhör lägenheten.
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Andelstal insats
4,46275%
Andel av månadsavgift
5,18979%
Överlåtelseavgift
1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantförskrivning
är inte pantsatt
Pantsättningsavgift
476 kr

Kostnader

Månadsavgift
5 972 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. värme, VA, renhållning och grundutbud bredband, TV och telefoni via Telia.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är hushållsel och hemförsäkring.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Gemensamt garage finns. Det finns en plats för varje lägenhet i garaget. Platsen kan dock vara tillfälligt uthyrd varför en kommande köpare snarast bör meddela sitt intresse för p-plats. Avgiften är 625 kr/mån.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Varvstorget i Lomma
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2009
Hiss finns
Ja
Övriga utrymmen i föreningen
Gemensam trädgård finns med grillmöjlighet.
TV/internet
Grundabonnemang för bredband, digital TV och bredbandstelefoni ingår i avgiften.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2013-03-28
Specifik energianvändning
106 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.