Såld

Välkomna till Hamnallén 50 och detta gedigna gavelradhus i två våningar om 150 kvm byggt 2016...

Main image

Hamnallén 50

Lomma

Välkomna till Hamnallén 50 och detta gedigna gavelradhus i två våningar om 150 kvm byggt 2016. Radhuset har en tilltalande planlösning perfekt för barnfamiljen med stora sociala ytor och fyra sovrum. Modernt kök med köksö och matplats med utrymme för det stora sällskapet. Uteplatsen med trädäck nås enkelt från matplatsen via skjutdörrspartierna i glas. Under den varma årstiden blir detta som en naturlig förlängning av köket och matplatsen ut mot trädgården. Husets vardagsrum är inbjudande och trivsamt med en takhöjd på 2,6 m och ett generöst ljusinsläpp. Två badrum samt separat tvättstuga på plan två. Här bor man på perfekt läge med närhet till både hav och strand samt förskola och skola. Förråd och parkeringsplats på tomten.

Bostadsinfo
Status
Såld
Pristyp
Högstbjudande
Månadsavgift
4 876 kr/mån
Antal rum
5
Boarea
150 m²
Byggnadsår
2016
Boendeform
Bostadsrätt
Tillträde
Enligt överenskommelse
Ansvarig Fastighetsmäklare
Profile Image
Anna Eriksson
+46732-39 99 00
+4646-211 71 30

Rumbeskrivning

HALL - Entréhall med klinkers innanför dörren och vita väggar. Under trappen har man en praktisk klädkammare under trappen.

VARDAGSRUM - Husets vardagsrum är generöst med stora sällskapsytor, ett härlig ljusinsläpp och 2,6 meter i takhöjd vilket är genomgående på bottenvåningen. På golvet har man vacker vitpigmenterad enstavig ekparkett och väggarna är vita. Ett lättmöblerat rum med plats för stor soffa och läshörna om man önskar.

KÖK - Ett modernt kök med vit köksinredning och kakel ovan bänkskivan i sten. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys. I köket har man praktisk klinkers på golvet och vita väggar.

MATPLATS - I anslutning till köket finner man matplatsen som är rymlig och har plats för det stora sällskapet. Här kan man ta sig direkt ut till uteplatsen med trädäck via skjutdörrarna i glas. Detta ger en härlig och naturlig förlängning av köket och matplatsen. Klinkers på golvet och vita väggar.

HALL - Även på baksidan av huset har man en entré som leder in till en hall med stor skjutdörrsgarderob och bra förvaringsmöjligheter. Klinkers på golvet och vita väggar.

WC/DUSCH - I anslutning till hallen finner man huset första helkaklade wc/dusch. Grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Handfat med vit kommod, dusch med glasdörrar, vägghängdtoalett, golvvärme, spotlights i taket samt ett mindre fönster.

OVANVÅNING
HALL - Hallen på ovanvåningen har plats för byrå eller annan förvaring. Här finner man även den stor klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM - Sovrum med vitpigmenterad enstavig ekparkett och väggar i en rosa ton. Här finns gott om plats för både säng och skrivbord.

SOVRUM - Huset största sovrum har franskbalkong, vitpigmenterad enstavig ekparkett och väggar i en grågrön ton. Även här har man skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter.

BADRUM - Helkaklat badrum med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badkar, vägghängdtoalett, handfat med kommod, badrumsspegel, handdukstork, spotlights i taket, golvvärme samt ett mindre fönster.

TVÄTTSTUGA - På ovanvåningen finner man husets tvättstuga med klinkers på golvet och vita väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med praktisk arbetsbänk ovan. Torkskåp, tvättho samt mindre fönster.

SOVRUM - Sovrum med gråheltäckningsmatta och väggar i en mörkgrön nyans. Stort fönster i västerläge samt ett mindre fönster gavelfönster.

SOVRUM - Detta sovrum har utgång till balkong i västerläge. Vitpigmenterad enstavig ekparkett och vita väggar.

Läs mer om rummen

Allmän information

Brf Gästgiveriet består av åtta radhus upplåtna med bostadsrätt som uppfördes 2016. Föreningen äger fastigheten Gästgiveriet. Fastighetens adress är Hamnallén 50-64 i Lomma. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Läs mer

Övrigt

Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

Vi samarbetar med Handelsbanken i denna överlåtelse
Kontakta gärna nedanstående bolånerådgivare för finansieringsförslag:
Handelsbanken Lomma – Veronika Schenström veha02@handelsbanken.se 040-368587
Handelsbanken Lomma – Susanne Olsen supe12@handelsbanken.se 040-368585

Läs mer
Fakta
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Område
Lomma Hamn
Gatuadress
Hamnallén 50
Postnummer, ort
234 40 Lomma
Lägenhetsnummer
8
Boarea(BOA)
150 m²
Boareauppgifter enligt
Bostadsrättsföreningen
Beskrivning av förråd
Förråd
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Andelstal
12,88669%
Andel av månadsavgift
12,88669%
Pantförskrivning
är pantsatt

Kostnader

Månadsavgift
4 876 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
inkl. renhållning och bostadsrättstillägg.
Beskrivning Månadsavgift
Kostnader utöver avgiften som tillkommer är värme (fjärrvärme), VA, hushållsel, hemförsäkring och internet (fiber). Nuvarande ägare, fem personer i hushållet, har förbrukat följande. VA 750 kr/mån, el och värme 2.300 kr/mån, internet och TV 846 kr/mån. Varje lägenhet har eget abonnemang för fjärrvärme och hushållsel. Vatten och avlopp debiteras efter verklig vattenförbrukning
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning
Uppställningsplats för bil finns i direkt anslutning till radhuset.

Bostadsrätt

Namn på Brf
Brf Gästgiveriet
Markägare
Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår
2016
Upplåten mark
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten). Uppgift hämtad från ekonomisk plan.
Värme- & ventilationsanläggning
Fjärrvärme. Golvvärme på bottenvåning och radiatorer på övervåning. Ventilation med värmeåtervinning, FTX-aggregat. Separat kanal för spisfläkt.
Övriga utrymmen i föreningen
Gemensamt miljöhus inom bostadsrättföreningens område.
TV/internet
Fiberanslutning finns.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
2018-02-26
Energiklass
C
Specifik energianvändning
64 kWh/m²

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.